Skip to main content

Emisiunea Vorbeşte lumea împlineşte 8 ani. Ce surprize au pregătit prezentatorii Shurubel, Lili şi Bogdan pentru telespectatori

 
Vorbeşte lumea espre prezentată acum de Shurubel, Lili Sandu şi Bogdan / foto: protv.ro
Vorbeşte lumea espre prezentată acum de Shurubel, Lili Sandu şi Bogdan / foto: protv.ro

Emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV împlineşte astăzi opt ani de la lansare. Postul a pregătit o ediţie specială pentru această aniversare. Vorbeşte lumea este prezentată de Andrei Lăcătuş (Shurubel), Lili Sandu şi Bogdan Ciudoiu.

Publicitate

Ediţia va continua să aibă cifra 8 drept element central în toate rubricile sale. Cei de acasă vor învăţa 8 exerciţii noi, menite să sporească rezistenţa fizică, un fel de mâncare special, preparat din 8 ingrediente, puterea şi semnificaţia cifrei 8, dar şi 8 poveşti de viaţă a 8 telespectatori fideli vor ajunge cunoscute de o ţară întreagă. precum şi 8 lucruri amuzante despre Vorbeşte Lumea, notează protv.ro.

Ce spune Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii?

„Aceşti 8 ani reprezintă o călătorie frumoasă, în care o simplă idee s-a transformat în ceva extraordinar.

Cifra 8 reprezintă infinitul şi sperăm să aducem bucurie în sufletele celor care ne-au fost alături de la început şi care vor rămâne aproape de acum înainte.

De ziua noastră, vrem să-i punem în prim plan pe cei care ne-au ajutat să creştem şi să ne bucurăm de succes, şi anume telespectatorii noştri."

Instoricul emisiunii. Cine a prezentat emisiunea la început?

Emisiunea s-a lansat în vara anului 2015, cu Răzvan Fodor ca prezentator. El avea trei colege de platou: Nadine, Sore şi Vica.

Însă câteva luni mai târziu, în septembrie, Răzvan Fodor a fost înlocuit de Gabriel Coveşeanu (Cove). Fetele au rămas în continuare în echipa Vorbeşte Lumea. Dar doar până la finalul anului.

În ianuarie 2016 a intrat Adela Popescu pe scena Vorbeşte Lumea, înlocuindu-le pe cele trei: Sore, Nadine şi Vica.

Şi cântăreaţa Lora a fost colega lui Cove de platou de câteva ori. Doi ani mai târziu, la începutul anului 2018, artista a înlocuit-o pentru prima dată pe Adela care se pregătea să nască al doilea copil al ei.

Însă Lora a revenit la Vorbeşte Lumea şi la începutul anului 2021, când a înlocuit-o pe Adela care rămăsese însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021, până când cântăreaţa a ieşit din proiect.

Aşadar, în vara lui 2021, producţia de Pro TV şi-a schimbat numele în „Gaşca Vorbeşte Lumea”, iar Gabriel Coveşeanu a avut cu el cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Pe perioada verii a mai fost co-prezentator şi cântăreţul Jorge, însă numai pentru o săptămână, înlocuind-o pe Sore. Totodată, Lili Sandu şi Cosmina Păsărin au fost şi ele în Gaşca Vorbeşte Lumea.

La finalul verii anului trecut a ieşit şi Cove din echipa Vorbeşte Lumea. După o pauză de 9 luni a revenit Adela Popescu pentru noul sezon. Iar Cove a fost înlocuit de doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

Pe 30 august 2021 Vorbeste lume a fost prezentata de o formulă de trei: Adela, Bogdan şi Shurubel.

În toamna lui 2022, Adela a plecat de la emisiune pentru a prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici, alături de Cabral. În locul Adelei a revenit Lili Sandu şi face echipă cu Shurubel şi Bogdan.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus