Skip to main content

America’s Got Talent, la Voyo. Ce alt show mai începe pe platforma online

 
Sezonul 16 din America's Got Talent va fi difuzat pe Voyo din 28 mai. Sezonul 17 va debuta în America pe 31 mai, la NBC. Sursa foto: Facebook/America's Got Talent
Sezonul 16 din America's Got Talent va fi difuzat pe Voyo din 28 mai. Sezonul 17 va debuta în America pe 31 mai, la NBC. Sursa foto: Facebook/America's Got Talent

Voyo aduce două show-uri internaţionale. Printre ele este şi cel mai recent sezon America’s Got Talent.

Publicitate

Voyo, plaforma de conţinut video contra cost a postului Pro TV, a anunţat difuzarea a două show-uri internaţionale.

Este vorba despre sezonul 16 al show-ului America’s Got Talent,  emisiunea de talente din Statele Unite, pe care Voyo o va difuza începând de sâmbătă, 28 mai.

NBC a anunţat că noul sezon al show-ului, cel cu numărul 17, va debuta pe postul american pe 31 mai. Iar în juriu rămân aceiaşi Simon Cowell, care este şi co-producător, Sofia Vergara, Howie Mandel şi Heidi Klum.

Totodată, pe platforma Voyo va putea fi urmărit din această vară şi Căsătoriţi pe nevăzute Australia, reality show-ul pentru cupluri, bazat pe ştiinţă. 

Cu ajutorul unor experţi în psihologie şi genetică, participanţii la acest show vor fi ”potriviţi” de specialişti cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească, mai scrie Voyo.

Citeşte şi: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem

Citeşte şi: VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Comentatorul Comentatorul
    @suntanonim
    N-are importanta, oricum nu e un grup dedicat media, s-a ajuns la subiectul asta din intamplare. De aceea nici nu cred ca a fost o informatie reala.
  • Postug Postug
    Postacii în *** după emisiuni proaste

    Te referi la Antenuta Zero nu ? Cu Bucatareala Zero, Dansul Zero. Vad ca si Insula Zero e emisiune proasta. Nu postac ?
  • Expertul Expertul
    Cateva pasaje din interviul lui Aleksandras Cesnavicius pentru revista biz! În general, se poate presupune că a fi achiziționat de o corporație mare ar însemna mai multe proceduri, mai puțin timp de reacție, mai puțină flexibilitate. Dar nu a fost cazul nostru. Imediat după finalizarea achiziției am aliniat obiectivele de business cu grupul și am anunțat organizația locală. Modul în care acestea au fost structurate arată doar angajamentul grupului de a spori și mai mult poziția de lider a PRO TV în România. Aceste obiective fiind dezvoltarea unei atitudini antreprenoriale a echipelor, și anume: succesul este important, dar a greși este permis; investiții în transformarea digitală și nu în ultimul rând investiții în conținut local atât pentru PRO TV cât și pentru canalele sale secundare. Rezultatele acestui angajament se văd deja: în medie, în primele patru luni ale anului 2022 (ianuarie – aprilie), PRO TV a avut cea mai bună perfomanță în Prime Time din ultimii 10 ani. Pe lângă Știrile PRO TV de la ora 19:00, publicul a urmărit programe emblematice ca Românii au Talent, Survivor sau Las Fierbinți. Întărirea canalelor digitale și a canalelor secundare reprezintă, așa cum am menționat anterior, o parte a obiectivelor pe termen lung ale companiei. Am investit în conținut dedicat pentru platformele noastre digitale, dar și pentru canalele secundare. Această investiție s-a tradus, pentru canalele secundare, într-o performanță sporită a share-ului, atât pentru Prime Time cât și All Day. Sursa: https://www.revistabiz.ro/aleksandras-cesnavicius-ceo-pro-tv-grupul-ppf-si-a-exprimat-clar-angajamentul-de-a-investi-dar-si-de-a-pastra-valorile-si-principiile-la-care-se-raporteaza-pro-tv/
  • sunt anonim sunt anonim
    @Comentatorul Am inteles. Ai putea sa imi dai un link catre grup, sau sa imi spui cum se numeste grupul?
  • Comentatorul Comentatorul
    De altfel, Florin Piersic Jr ar putea, la fel de bine, sa fie personajul misterios al serialului, cel care ajunge sa rapeasca si sa chinuie copiii strazii. E genul de personaj mai dur si ciudat, om al strazii, cartierului.
  • Comentatorul Comentatorul
    @sunt anonim
    Am aflat informatia de pe un grup pe facebook, dar tind sa cred ca nu e tocmai veridica. Gabriel Spahiu nu-l vad jucand rolul sefului mafiot niciodata, dar poate fi in rolul unui mafiot mai mic si comic, ar trebui sa existe un personaj de genul in serial, daca se respecta serialul original turcesc. Si daca ar fi George Mihaita, nici el nu mi s-ar parea prea potrivit. Il stiu din serialul "Secretul Mariei" cand tot un fel de mafiot mai mic era, dar nu era atat de wow. Rolul de sef de clan din "Clanul" e foarte dur si trebuie sa il joace cineva care impune respect si produce frica, dar care sa fie si viclean in acelasi timp.
    Revin si spun ca mi s-ar fi parut genial sa-l vad pe Florin Piersic Jr in rolul sefului mafiot al clanului.
  • sunt anonim sunt anonim
    am auzit ca gabriel spahiu va juca in serial
    nu stiu cat de sigura e informatia

    @Comentatorul unde ai citit despre George Mihăiță?
  • Mile Mile
    Postacii în delir după emisiuni proaste
  • Comentatorul Comentatorul
    @abc+
    Nu prea vad rostul unei a treia emisiuni de genul. Tot "Mireasa" ramane cea mai credibila, cat de cat, dintre toate.
  • Sabina Sabina
    Da,Vladimir Draghia va juca și el în Clanul .A semnat în urmă cu ceva timp contract cu Pro .Nu știu nimic de George Mihăiță.
  • abc+ abc+
    EXCLUSIV: Majda prezintă emisiunea “Puterea dragostei” pe Acasă TV (din 15 August).
    Filmările vor avea loc în Turcia
  • Comentatorul Comentatorul
    @Sabina
    Am vazut in cateva story-uri de ieri ale lui Vladimir Draghia ca participa la anumite filmari cu Marian Olteanu, Silviu Mircescu si Madalina Craiu. Actorii care fusesera mentionati de tine ca si casting la noul serial PRO "Clanul". De aici trag concluzia ca si Vladimir Draghia va fi unul dintre actori. Uitandu-ma pe cine urmareste pe instagram Silviu Mircescu am observat ca il urmareste si pe Pavlu, pe langa M. Olteanu, M. Craiu, Theo Rose si Denis Hanganu, confirmandu-se astfel din nou ca si ultimii 2 mentionati fac parte din casting.
    Am citit pe net ca marele interlop, seful mafiei, ar fi George Mihaita? E vreo farama de adevar? Stii cumva cine va fi macelarul din serial? Banuiesc ca Pavlu va fi comandantul de politie, Madalina Craiu confirmand printr-o postare pe instagram ca lucreaza din nou impreuna pentru a treia oara la un serial. Merg pe aceeasi supozitie, Craiu ar fi jurnalista care comunica cu politia.
    Ai mai aflat si alte nume de actori care fac parte din castingul serialului "Clanul"? Mersi anticipat!
  • CH+ CH+
    Căsătoriți pe nevăzute: Australia este deja difuzat pe Acasă TV. Link-ul aici: http://recomandari-extra.blogspot.com/2022/05/acasa-tv-va-difuza-versiunea.html
  • Sabina Sabina
    Survivor America va fi disponibil pe Voyo în vara aceasta.

Trimite un comentariu

sus