Skip to main content

Un documentar despre trupa Vama se vede pe platforma Voyo

 
Foto: news.ro
Foto: news.ro

Platforma cu plată Voyo, care aparţine Pro TV-ului, difuzează în aceste zile un documentar despre trupa Vama.

Publicitate

Documentarul se numeşte „Regii pandemiei” şi spune povestea concertului pe care trupa Vama l-a susţinut în luna iulie a anului trecut, la Arenele Romane din Bucureşti.

De altfel, Vama a fost singura trupă românească ce a susţinut un concert live în vara lui 2020.

Documentarul regizat de Mihai Dragolea se poate vedea trei zile pe platformă: miercuri, 14 iulie, joi, 15 iulie şi vineri, 16 iulie.

”Colaborarea cu Mihai Dragolea s-a născut din dorinţa de a documenta o situaţie fără precedent cu care nu credeam că ne vom întâlni vreodată: Vama a fost singura trupă care a susţinut un concert la Arenele Romane în vara lui 2020.

Mihai spune cu umor şi multă dinamică povestea unui concert care a devenit complicat şi special în contextul restricţiilor, fricilor şi incertitudinii care dominau percepţia publică anul trecut, în vară.

Cred că valoarea acestui document va creşte peste ani, pentru că e în firea lucrurilor să uităm şi amintirile despre cât de surprinşi am fost de această pendemie de Coronavirus se vor estompa în timp. Pentru noi, acest documentar e şi garanţia faptului că nu vom uita.

E şi puţin din mândria că am fost singuri cu temerile noastre şi că am reuşit să susţinem acel concert în faţa a 350 de alţi curajoşi care doreau un strop de normalitate. Aşa cum privim noi documentarul sunt multe momente emoţionante în cele treizeci de minute şi cred că filmul mai vorbeşte despre ceva: indiferent de condiţii raportul artistului cu publicul său nu se va schimba. Poate ăsta este cel mai mare câştig imortalizat în Regii Pandemiei”, a declarat Tudor Chirilă.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus