Skip to main content

"Miniserial" cu Dorin Chioţea. Cum slăbeşte, pas cu pas. La Vreau să fiu sănătos, pe TVR 1. Cine prezintă?

 
Izabela Marinescu
Izabela Marinescu

Emisiunea Vreau să fiu sănătoas revine în grila Televiziunii Române şi va fi prezentată de jurnalista Izabela Marinescu. Vreau să fiu sănătos este o emisiune de tip magazin, cu reportaje pe diferite teme din domeniul medical.

Publicitate

Noutatea acestui sezon este că jurnalistul Dorin Chioţea, care este la bază medic, aduce în fiecare ediţie un "miniserial" - o serie de reportaje pentru o viaţă sănătoasă şi vor fi episoade în care se va putea vedea evoluţia lui Chioţea, pentru că şi-a propus să slăbească.

Prima ediţie a formatului Vreau să fiu sănătos se va difuza sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 13.00, cu reluarea vinerea, de la ora 18.00.

Vreau să fiu sănătos este programată în fiecare săptămână. Înregistrările vor fi disponibile pe canalul de YouTube al TVR şi pe site-ul tvrplus.ro.

Ce reportaje vor fi în prima ediţie?

În prima ediţie vor fi reportaje despre acupunctură, despre cum se poate face stomatologie într-o zi, de la consult, plan de intervenţie, până la tratament.

Vor mai fi alte teme precum terapia modernă pentru doamne, dar şi despre ce controale sunt recomandate după vârsta de 35 de ani. Emisiunea mai are rubrici care se adresează doar doamnelor sau doar bărbaţilor.

Cine este invitat?

Invitata ediţiei este medicul Cristina Berteanu (medic primar ATI, doctor în medicină şi director de cercetare, dezvoltare şi iniţiative strategice).

Izabela Marinescu, prezentatoarea emisiunii Vreau să fiu sănătos:

"Vreau să fiu sănătos nu este doar o emisiune, este o dorinţă a fiecărui om care ne urmăreşte. Nu toţi telespectatorii au acees la specialişti de top, bine pregătiţi, numărul pe nişa în care activează.

Astfel că noi, cei din echipa Vreau să fiu sănătos, mergem în cabinete, clinici, saloane, centre de tratament şi terapie oriunde în ţară şi aducem informaţii la zi despre cele mai noi tehnici de tratament, dar mai ales despre screening şi prevenţie. Pe scurt, despre o viaţă schilibrată şi, deci, sănătoasă."

Despre Izabela Marinescu:

  • A fost corespondent la Europa FM
  • Corespondent la Prima TV pe regiunea Moldova
  • Prezentator de ştiri la Naţional tv
  • Din 2018 realizează emisiuni în regim freelancing pe nişa de sănătate şi educaţie
  • Din 2022 s-a alăturat echipei emisiunii de sănătate de la TVR 1
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus