Skip to main content

Workshop dedicat inteligenţei artificiale organizat de agenţia de PR Tudor Communications

 
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Agenţia de PR Tudor Communications organizează un workshop dedicat inteligenţei artificiale. Tema workshop-ului este intitulată Utilizarea instrumentelor inteligenţei artificiale (AI).

Publicitate

Workshop-ul are loc pe 25 mai, de la ora 17.00, pe platforma Zoom.

Moderatorului evenimentului este Daniela Palade Teodorescu, de la Academia Jurnaliştilor, iar trainer este dr. Alexandra Cernian (Digital Expert la Comisia Europeană), de la Universitatea Politehnică Bucureşti.

Care sunt temele de discuţie?

  • ChatGPT - model avansat de procesare lingvistică care foloseşte învăţarea automată pentru a răspunde la întrebări şi a genera conţinut - la ce e de folos unui jurnalist
  • Cum influenţează AI jurnalismul
  • Etica în jurnalismul care foloseşte AI
  • Recomandări editoriale şi tehnici de redactare

Acestea sunte cele patru teme care se vor aborda în cadrul workshop-ului.

"Învăţarea permanentă este unul dintre obiective, de aceea propunem un nou atelier gratuit din seria celor destinate dezvoltării profesionale, susţinute de jurnalişti experimentaţi.

Jurnaliştii se bucură de prezenţa şi susţinerea unor nume de referinţă - experţi şi jurnalişti consacraţi şi suntem onoraţi să anunţăm un nou atelier de discuţii din campania #respectjurnaliştii", anunţă agenţia.

Despre dr. Alexandra Cernian:

Este consultant senior şi expert digital. Lector la Facultatea de Automatică şi Informatică (Universitatea Bucureşti), doctor în Ingineria Sistemelor.

Domeniile sale de expertiză sunt Blockchain Technology, baze de date, inteligenţă artificială, inginerie software, inteligenţă de afaceri, data mining, opinie mining.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus