Skip to main content

Zanni, fost câştigător Survivor la Kanal D, are emisiune online la Pro TV

 
Zanni, fost câştigător Survivor la Kanal D, are emisiune online la Pro TV

Emisiune online la Pro TV, cu fostul câştigător Survivor la Kanal D. După ce formatul Survivor a trecut de la Kanal D la Pro TV, postul din Pache l-a cooptat şi pe câştigătorul din sezonul trecut. 

Publicitate

Zanni este prezentatorul show-ului online „Survivor: Extrashow”. Este difuzată pe Voyo, imediat după se încheie emisiunea la TV. 

Show-ul aduce mai multe detalii din culisele Survivor, după cum spune şi Zanni:

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitaţi care vor diseca cele mai tari faze… extra informaţii din culise… Mă găsiţi aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătuşăm împreună aventura!”, spune cântăreţul potrivit site-ului oficial al emisiunii. 

Zannidache este cântăreţ şi face parte din „echipa” lui Alex Velea. El a participat şi la show-ul Chefi la cuţite, unde şi-a spus povestea de viaţă. Mulţi ani acesta a crescut într-un orfelinat. Acesta povestit că a crescut cu multe lipsuri, într-un mediu dificil. 


Citeşte şi: Zannidache a câştigat finala show-ului Survivor 2021


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    ABC, la ce producatori slabi au ProTv Plus si Voyo nu ti s-ar mai parea deloc ciudat ca pana si omul asta care de-abia leaga un gand a primit o emisiune. ***, in fine, problema nu e neaparat faptul ca nu stie de niciunele, ci ca e usor periculos pt. el insusi si pt. altii din jurul lui. *** *** ***
  • ABC+ ABC+
    “Call-uri video live”???? Eu știam că i se zice VideoCall:)))

    Măscăriciul ăsta nu merită să fie în tv, părerea mea.

Trimite un comentariu

sus