Skip to main content

VIDEO. Zannidache a câştigat finala show-ului Survivor 2021

 
VIDEO. Zannidache a câştigat finala show-ului Survivor 2021

Marele premiu la Survivor 2021 a fost adjudecat de Zannidache. Cântăreţul a câştigat premiul de 50.000 de euro şi finala show-ului de la Kanal D. 

Publicitate

Survivor, sezonul doi, şi-a consumat ultima ediţie din sezon aseară, la capătul a jumătate de an de concurs. 

Celălalt concurent cu şanse la marele premiu a fost Andrei Dascălu. Între ultimii trei a rămas şi Marius Crăciun (fost finalist Ninja Warrior pe Pro TV şi câştigător Ferma, tot la Pro TV). 

Zannidache a fost anunţat câştigător în timpul unui consiliu desfăşurat live din Republica Dominicană. 

Câştigătorul sezonului doi Survivor, Zannidache, este cântăreţ şi face parte din „echipa” lui Alex Velea. El a participat şi la show-ul Chefi la cuţite, unde şi-a spus povestea de viaţă. Mulţi ani acesta a crescut într-un orfelinat. Acesta povestit că a crescut cu multe lipsuri, într-un mediu dificil. 

Este pentru a doua oară la rând când un „faimos” câştigă Survivor. Anul trecut a câştigat Elena Ionescu, fost solistă a trupei Mandinga. 

Sezonul doi a fost prezentat de Daniel Pavel. 

VIDEO. Reacţii după anunţarea câştigătorului

Mai multe detalii inedite de pe platourile de filmare ale show-ului difuzat de Kanal D puteţi afla dintr-un reportaj realizat pe platourile de filmare din Republica Dominicană, într-un tur cu presa, unde şi ziariştii Paginademedia.ro au fost prezenţi.

Şi ce spunea prezentatorul Daniel Pavel după cinci luni de show, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, tot în Republica Dominicană. 


Citeşte şi: Am fost „acasă” la Survivor! Paginademedia, pe insula din Dominicană unde se filmează show-ul Kanal D. Detalii inedite din culise


Citeşte şi: După cinci luni de Survivor, prezentatorul Daniel Pavel vorbeşte despre show: „E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cetatean cetatean
    Singurul *** din competitie a fost Zani. cel care s-a victimizat cel mai mult a fost Zani. Cel care s-a bocit cel mai mult a fost Zani. DA, AM ACCEPTAT CA banii, pomana, SĂ MEARGA LA ZANI, DAR CASTIGATORUL SURVIVOR DIN 2021 ESTE ANDREI LA BAIETI SI MARIA LA FETE. Asta este chiar singurul ADEVAR. CA A FOST SUSTINUT DE VELEA. CINE ESTE ACEST VELEA????? DA SUNT GENUL DE OAMENI CARE AU DOAR BANI SI TELEFOANE , MIE NU IMI SPUNE NIMIC ACEST INDIVID. Problema a fost alta. Majoritatea romanilor, merg pe mila si compasiune . Eram sigura ca asa se va intampla, acest Zani, viclean (vedeti toate emisiunile si o sa realizari) ca un sarpe gata sa muste pe oricine. Nu trebuie, ca un copil crescut normal si civilizat (Albert, Andrei, etc) sa piarda in fata altor copii cu probleme , pentru ca nu este vina nimanui. Pe de alta parte, mediul in care a fost crescut nu trebuie chiar sa ne emotioneze asa mult, pentru ca, in timp ce copii cu familie sunt obligati sa respecte niste reguli de educatie ceilalti , golanesc, bat, sar la atac impotriva oricui, asa cum clar acest Zani a dovedit-o. A cersit si da, a castigat. Romanii trebuie sa vada altfel problema. Pe strada, oriunde trebuie ca Andrei sa se bucure de titlu de CAMPION. Zani a dovedit tot ce am afirmat si ar fi bine sa fie mai modest si sa nu mai considere ca totul i se cuvine.. Are ceva probleme, din pacate pe care nu si le recunoaste. cat despre emisiune este o mare facatura. DE LA BUN INCEPUT PREZENTATORUL A VENIT CU SUSTINEREA FAIMOSILOR, S-AU PERMIS CUVINTE SI GESTURI INADMISIBILE, BATAIA DE JOC SI HARTUIREA MORALA , CA IN LAGARELE COMUNISTE, CA MA GANDESC LA O SISTARE A ACESTUI JOC( ZANI A UMILOT-O PE ELENA INTR-UN MOD DE NEIMAGINAT , SORIN PE ALBERT ETC.). s-A DOVEDIT CA IN GENERAL SPORTIVII AU DOAR GURA MARE , DAR NU SUNT EDUCATI , CIVILIZATI DE CULTURA NU MAI VORBIM. AM ADMIRAT FOARTE MULT CONCURENTII DE LA RAZBOINICI, MAJORITATE AU VENIT DIN LUMI DIFERITE DAR FOARTE EDUCATI SI BINE CRSCUTI. TOCMAI ASTA E, NU ARE NICI O SANSA UN COPIL EDUCAT SI CIVILIZAT CRESCUT INTR-UN MEDIU NORMAL FATA DE UNU CA ZANI. SA TERMINAM CU MILOGEALA, ASTA NE COBOARA FOARTE MULT CA POPOR SI MENTALITATE .FELICITARI ANDREI FELICITARI MARIA, CASTIGATORII SURVIVAR ROMANIA 2021.
  • Mirtins Mirtins
    Cate vedete a facut ha

    Multe vedete postacule. Ca toate au plecat acum la Antenuta. Hi hi !
  • Mile Mile
    Cate vedete a facut ha
  • Ronaldel Ronaldel
    Chefii sunt brand puternic bravo

    Postacule, vezi ca avem aici pe site top brand-uri. Bucatarii Zero sunt cam jos. Talentele peste ei. Ha ha ha !
  • Ronaldel Ronaldel
    ala de la ferma nu a câștigat ha

    Bravo lui, te oftici ? Si vezi ca, Craciun a ajuns si in finala la Ninja Warrior. Ha ha !
  • Me Me
    Audienta finalei a fost de peste 30 share
  • Mile Mile
    Chefii sunt brand puternic bravo
  • jk jk
    Corect
    Insa dupa fiecare "prag" popularitatea lui Zanni a crescut,fiecare mai mult
    A auzit de el de la Velea,apoi a crescut odata cu Chefii si apoi a crescut (mult) cu Survivorul
  • D D
    E clar, audiența finalei a fost slabă și patetică. Și le e frică să zică că au pierdut
  • Mile Mile
    ala de la ferma nu a câștigat ha
  • Beyhave Beyhave
    De la jumatatea competitiei a fost clar ca Zanni va castiga.
    A avut noroc ca a fost sustinut de Antonia si Velea.
  • Bilb Bilb
    Sa nu uitam ! Azi mare meci la Pro TV ! Finala Euro 2020 Italia Anglia la ora 22:00 !
  • Hazrdik Hazrdik
    Hai cu audientele sa ii vedem pe Mile mile in genunchi !
  • Lurka Lurka
    La iumor care circ vai stand up ha

    Tot circ e postacule. Mai ales la Bucatarii Zero. Era o secventa cu Scarlatescu urcat pe masa. Asta nu e circ postacule ?
  • Lukaru Lukaru
    mda,nu stiu cati au auzit de el de la Velea dar de la Chefi au auzit ceva lume de el,nu atatia cati au auzit de la Survivor e adevarat,dar...

    Pai multi au auzit de la Velea. Cauta-l pe YouTube sa vezi cate vizualizari are la melodii. Si melodiile au aparut pe YouTube inainte de Bucatari.

Trimite un comentariu

sus