Skip to main content

Sezonul opt din Camera de gardă debutează azi la Diva

 
Sezonul opt din Camera de gardă debutează azi la Diva

Televiziunea Diva aduce un nou sezon, cel cu numărul opt, al serialului cu medici Camea de Gardă. Postul va difuza serialul în fiecare marţi, de la ora 21.00, câte două episoade. 

Publicitate

Această a opta serie a fost lansată în septembrie 2022 în SUA şi are 12 episoade.

Noile episoade îi readuc în lumina reflectoarelor pe eroii deja cunoscuţi: Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), care luptă constant pentru pacienţii ajunşi la Urgenţe; Dr. Daniel Charles (Oliver Platt), psihiatrul spitalului; Dr. Ethan Choi (Brian Tee), care trece printr-o călătorie complicată de auto-descoperire; Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), asistenta-şefă, care se confruntă cu probleme familiale mari; Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), director executiv în cadrul spitalului, care se asigură că toţi cei internaţi primesc constant îngrijiri de calitate şi sunt trataţi mereu cu compasiune.

Fun fact „Camera de gardă”:

  •  Toate episoadele din primul sezon al acestui serial dramatic au avut un singur cuvânt în titlu. Seria a doua a avut episoade al căror titlu a inclus două cuvinte şi tot aşa: în sezonul 8, fiecare titlu episodic este format din opt cuvinte!
     
  • Acesta este al treilea serial din franciza centrată pe diferitele servicii publice din oraşul Chicago a creatorului Dick Wolf (celebru pentru franciza „Lege şi ordine”), după „Pompierii din Chicago” (2012-prezent, al cărui sezon 4 va avea premiera pe 20 februarie, pe DIVA, de la ora 15:50, fiind apoi difuzat de luni până vineri) şi „Chicago P.D.” (2014-prezent), dar înainte de „Chicago Justice” (2017).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus