Skip to main content

Ce filme şi seriale intră pe Netflix în noiembrie. Serialul Wednesday, filmat în România, şi sezoane noi din The Crown şi Dead To Me

 
Ce filme şi seriale intră pe Netflix în noiembrie. Serialul Wednesday, filmat în România, şi sezoane noi din The Crown şi Dead To Me

Ce titluri noi vedem pe Netflix în luna noiembrie. Platforma de streaming aduce sezoane noi din seriale celebre, precum The Crown, Dead to Me, sau Elite. 

Publicitate

Filmul Enola Holmes, cu Millie Bobby Brown (Eleven din Stranger Things) vine cu a doua parte din filmul care o urmăreşte pe sora cea mică a celebrului Sherlock Holmes. Producţia a intrat deja pe Netflix in 4 noiembrie. 

O altă noutate a lunii este serialul Wednesday, despre anii petrecuţi de Wednesday Addams la Academia Nevermore,  unde încearcă să înveţe să-şi folosească abilităţile paranormale incipiente şi să pună capăt unei serii de crime monstruoase. Serialul, filmat în România, va avea premiera pe 23 noiembrie. 

Sezonul cinci din serialul The Crown, care urmăreşte monarhia Marii Britanii în anii 90, are premiera astăzi, 9 noiembrie. Prinţul Charles (Dominic West) face presiuni asupra mamei lui pentru a obţine permisiunea să divorţeze de Diana (Elizabeth Debicki), iscând astfel o criză constituţională a monarhiei. Zvonurile încep să circule şi, pe măsură ce distanţarea din cuplu începe să fie din ce în ce mai vizibilă, povestea captează atenţia presei.

Creatorii serialului german Dark aduc o nouă producţie plină de mister. Serialul se numeşte 1899 şi are premiera pe 17 noiembrie.

Lista completă a noutăţilor Netflix în luna noiembrie, pe PaginadeSeriale.ro 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus