Skip to main content

Gata jurizarea, începe eliminarea! "Chefi la cuţite" începe bootcamp-ul în această seară

 
Gata jurizarea, începe eliminarea! "Chefi la cuţite" începe bootcamp-ul în această seară

Emisiunea culinară Chefi la cuţite, de la Antena 1, începe bootcamp-ul sezonul 10, din această seară. După etapa jurizării, urmează bootcamp-ul, care va elimina jumătate dintre concurenţi.

Publicitate

Chefi la cuţite încheie etapa jurizării pe nevăzute, şi în vizită vine cu cuplu de cântăreţi, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda.

„Mă bucur să fiu aici alături de soţul meu, cu care voi face bucătăria vraişte. Vom găti o reţetă pe care mai mult am mâncat-o decât am gătit-o”, a declarat Cleopatra

După etapa în care juraţii au împărţit cuţitele, acum e timpul pentru bootcamp, o probă eliminatorie care le va testa cunoştinţele, tehnica şi creativitatea în bucătărie. La finalul probei, mai mult de jumătate dintre concurenţi vor pleca acasă.

Singurii concurenţi care un se confruntă cu această etapă sunt căştigătorii cuţitelor de aur, deoarece ei intră direct în echipele Chefilor.

  • Sorin Ilieş a ales cuţitul de aur din partea lui Sorin Bontea, însă toţi cei trei chefi i-au oferit cuţitul de aur
  • Florin Dragomir a obţinut cuţitul de aur de la Florin Dumitrescu
  • Adrian Stroe a primit cuţitul de aur de la Cătălin Scărlătescu
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Pentru că nu putem comenta pe acest articol (https://www.paginademedia.ro/stiri-media/plecare-anca-budinschi-observator-20887631, din vina lui R și Mile), oare ce audiențe a făcut Observatorul Antenei 1? Știrile PRO TV a fost mereu pe primul loc.
  • Sosoc Sosoc
    Si Fierbinti lider de audienta, postac R.
  • Folbal Folbal
    ONe, era clar ca se termina repede emisiunea, doar incepe Campionatul Mondial de fotbal. Foarte probabil si Pro TV sa faca la fel. Sa termine emisiunile rapid.
  • ONe ONe
    Daca de pe acum fac bootcamp se grabesc sa il termine pana la Mondial,maxim in primele zile de Mondial sa fie sfarsitul,in fine,puteau sa riste,vedem cat se intind cu battle-urile
  • R R
    Dati audientele emisiunii de luni si de aseara,a fost lider de audienta.

Trimite un comentariu

sus