Skip to main content

De la Românii au talent în Germania: Trupa Lightwave Theatre Company şi Ana Maria Mărgean, la un talent-show special cu... păpuşi

 
De la Românii au talent în Germania: Trupa Lightwave Theatre Company şi Ana Maria Mărgean, la un talent-show special cu... păpuşi

De la Românii au talent, la un show în Germania. Un talent-show special cu ...păpuşi. Trupa de păpuşi Lightwave Theatre Company şi Ana Maria Mărgean, câştigătoare la Românii au talent anul trecut, au participat la Die Puppenstars, cum se numeşte emisiunea din Germania.

Publicitate

Lightwave a fost în ediţie din 24 septembrie. Ana Maria Mărgean a urcat pe scena emisiunii nemţeşti sâmbătă, 1 octombrie.

Paginademedia,ro a stat de vorbă, despre această experienţă, cu Petru Stratulat (jurnalist şi om de radio) care a fondat Lightwave Theatre Company împreună cu Cristina Ion.

Trupa din România a avut număre impresionante de-a lungul timpului în emisiuni din toată lumea, de la Românii au talent până la America's Got Talent, dar şi la emisiuni din Italia şi Croaţia.

Momentul cu păpuşi susţinut de Lightwave Theatre Company a avut loc pe 24 septembrie şi a primit 29 de puncte din partea juriului. Cu acest punctaj, au ieşit pe locul 2 la show-ul din Germania.

Petru Stratulat, pentru Paginademedia.ro, despre experienţa din Germania:

„E singura emisiune care e axată pe arta păpuşilor şi animaţiei. E un show de talente, dar nu e Got Talent, e ceva similar, iar cei care vin acolo sunt de regulă, ori păpuşari, ori sunt animatori care fac animaţii multimedia.”

„Singura diferenţă a fost că te afli printre ai tăi şi acum te poţi compara cu ei cu ceea ce faci tu, pentru că la celelalte show-uri de talente, acelea fiind show-uri de varietăţi, fiecare vine cu talentul său. Nu prea ai cum să te compari, dar aici am fost printre profesioniştii din domeniul nostru şi a fost o senzaţie foarte faină, pentru că am avut ocazia să facem şi mici schimburi de experienţă discutând între noi în spate.”

Formatul de anul acesta presupune o singură etapă, iar juriul a fost format din trei persoane şi ...o păpuşă.

Petru Stratulat povesteşte că a învăţat de la Cristina Ion cum să mânuiască păpuşile şi cum sunt construite păpuşile.

“Ea, ca regizor, vede într-un anumit fel ce urmează să se întâmple, dar şi eu, chiar dacă nu sunt regizor, am ceva în minte, şi daca simt că acelea mă emoţionează le propun regizoarei Cristina şi iese un proces foarte creativ.”

GALERIE FOTO. Lightwave Theatre Company şi Ana Maria Mărgean la Die Puppenstars

Cele mai importante momente de la TV au fost la Românii au talent în 2015, unde au primit Golden Buzz, Die Puppenstars în Germania, în 2017 şi America's Got Talent.

VIDEO. Momentul Lightwave de la America's Got Talent, prezentat şi în Germania

VEZI ŞI: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Off-topic: Alina Chinie (ex-Europa FM) s-a mutat la Virgin Radio România.

    Ușor ușor, Virgin Radio România a început să fie slab rău de tot.

Trimite un comentariu

sus