Skip to main content

VIDEO. Cum va arăta reality-show-ul social media Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului. Toader Păun este gazdă

 
VIDEO. Cum va arăta reality-show-ul social media Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului. Toader Păun este gazdă

A apărut trailerul pentru reality-show-ul Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului. Gazda acestui show este Toader Păun, fost director de programe la Europa FM şi actual director de PR la Zaga Brand.

Publicitate

Reality-show-ul presupune promovarea şi descoperirea Ţinutului Buzăului, cel mai nou Geoparc UNESCO al României. Din luna aceasta, reality-show-ul va putea fi urmărit pe canalul de YouToube Treasure Games şi pe treasuregames.ro.

Trailerul oferă o a modului în care a decurs competiţia într-o săptămână, dincolo de ce s-a putut vedea pe conturile de Facebook, Istagram ale participanţilor şi cei ai echipei Cronicari Digitali, cei care care au organizat Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului.

Despre ce este vorba în emisiune?

Cei 10 creatori de conţinut, grupaţi în 5 echipe au luat parte la explorări ale unor locuri fascinante din România. Aceştia s-au întâlnit cu artişti şi meşteri populari şi personalităţi locale şi au descoperit mâncăruri specifice fiecărei zone.

De la Bucureşti, trecând prin Buzău şi ajungând în zona de nord a Buzăului, pe cursul răului Bâsca Rozilei, concurenţii au descoperit peisaje variate, trecând de la câmpie la deal şi munte.

Toader Paun, gazda show-ului:

„Vă puteţi imagina doar că fiecare participant a avut o action camera DJI, în fiecare maşină am mai avut câte o cameră pentru a surprinde atmosfera şi discuţii de pe drum, iar din aer atmosferă a fost surprinsă cu ajutorul unor drone DJI... Fiecare dintre noi a rămas cu o imagine puternică şi dorinţa de a reveni în Ţinutul Buzăului, ceea ce sperăm să le transmită şi celor care vor urmări aventurile video în seria Treasure Games in The Park."

Silvia Teodorescu, coordonator Cronicari Digitali: "Ţinutul Buzăului trebuie să vizitaţi pentru toate splendorile pe care le are şi, recomandăm turiştilor, încercaţi, în ritmul mai domol, faţă de cum au făcut-o concurenţii, prin activităţi, relaţie directă cu localnicii."

Cei 10 creatori de conţinut care au atras comunităţi de sute de mii de urmăritori în aventura Treasure Games in the Park:Ţinutul Buzăului sunt:

  • Documentariştii: Ana Rubeli şi Radu Niţă
  • Exploratorii: Ana Dumitru şi Dan Posea
  • Cireşarii: Otrava şi Cristi Dandeş
  • Mândruţele: Emilia Morariu şi Amalia Martiniuc
  • The Rocks: Adi Dan şi Cătălin Badiu

VIDEO. Cum va arata reality-show-ul Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigel gigel
    In afara de Tudor Paun, care are o experienta in media si a muncit pe bune la viata lui, nimeni nu spune nimic, doar neica nimeni. Creatori de continut, auzi...someri digitali.
  • Vasile Vasile
    Dacă ar fi și drumurile asfaltate în județul Buzău ar fi minunat, iar numărul oaspeților ar crește. Însă, președintele CJ Buzău bagă bani în echipa de fotbal și în finanțări de proiecte ale moldovenilor de peste Prut.

Trimite un comentariu

sus