Skip to main content

12 decembrie: 10TV, plasme pentru a atrage telespectatorii

 

Televiziunea 10 TV, coordonat─â de jurnalistul Radu Moraru, ├«ncearc─â ┼č─â-┼či atrag─â telespectatorii oferindu-le o mul┼úime de cadouri, u┼čor de ob┼úinut. Aceast─â strategie a fost aplicat─â de Pro TV acum 15 ani, scrie Evenimentul Zilei.

Publicitate

├Än cadrul matinalului "Morning Show" de la 10 TV, realizat zilnic de Dan Tudor ┼či Doria Ivan, de la ora 8.00, telespectatorii au avut ocazia s─â c├ó┼čtige numeroase plasme r─âspunz├ónd la o ├«ntrebare banal─â.
Plasme ┼či LCD-uri oferite cadou la 10 TV

Re├«nnoirea licen┼úelor de utilizare a frecven┼úelor radio acordate ar putea fi condi┼úionat─â de plata c─âtre bugetul de stat a unei taxe de licen┼ú─â, noteaz─â Wall-Street.ro ┼či DailyBusiness.ro, care citeaz─â Mediafax. Cuantumul acestei taxe va fi stabilit, ├«n mod individual, printr-o hot─âr├óre a Guvernului, potrivit unui proiect de lege privind comunica┼úiile prezentat de ANCOM. "Re├«nnoirea licen┼úelor de utilizare a frecven┼úelor radio acordate se va face cu asigurarea posibilit─â┼úii Autorit─â┼úii Na┼úionale pentru Administrare ┼či Reglementare ├«n Comunica┼úii (ANCOM) de revizuire a condi┼úiilor impuse la acordarea ini┼úial─â ┼či va putea fi condi┼úionat─â de plata c─âtre bugetul de stat a unei taxe de licen┼ú─â al c─ârei cuantum se stabile┼čte, ├«n mod individual, prin hot─âr├óre a Guvernului", se arat─â ├«ntr-un comunicat al institu┼úiei.

Recesiunea global─â ┼či digitalizarea reprezint─â principalele provoc─âri cu care agen┼úiile de media s-au confruntat ├«n 2010 ┼či vor continua s─â o fac─â ┼či ├«n 2011, scrie IAA, care citeaz─â declara┼úiile unor reprezentan┼úi OMD Rom├ónia. ÔÇťDintre mediile de comunicare, credem c─â printul ┼či OOH-ul (out-of-home) au fost cele mai afectate ├«n 2010ÔÇŁ, a declarat Cristian Mucichescu pentru IAA.ro. Potrivit acestor estim─âri, pia┼úa local─â de print a ├«nregistrat ├«n 2010 o sc─âdere de peste 25% comparativ cu 2009, ├«n condi┼úiile ├«n care advertiserii ┼či-au direc┼úionat tot mai mult bugetul de print spre online. ┬áÔÇťConform estimarilor Omnicom Media Group Rom├ónia, investi┼úiile ├«n TV pe 2010 au sc─âzut cu aproximativ 15%, comparativ cu 2009, si credem ca trendul descendent va continua si in 2011ÔÇŁ, a spus Nicu Laita, Media Director Omnicom Media Group Romania.
Ce ne a┼čteapt─â anul viitor?

"Voluntar ├«n Rom├ónia celor singuri" este noua campanie lansat─â de Prima TV ce vorbe┼čte despre importan┼úa voluntariatului ├«n ziua de azi, scrie Evenimentul Zilei. Coordonatoarea proiectului este Cristina ┼óopescu, prezentatoarea "Focusului", care poveste┼čte, ├«ntr-un interviu acordat EVZ, cum a luat na┼čtere aceast─â campanie, de ce e necesar ca oamenii s─â mai fac─â voluntariat ┼či satisfac┼úia pe care ┼úi-o ofer─â o astfel de activitate.
Cristina Ţopescu: "Va mai trece un timp până când în ţara noastră va exista o cultură a carităţii"

Omul de afaceri grec Ilias Papageorgiadis vrea s─â lanseze dou─â televiziuni - Imobiliare TV ┼či Turism TV -, ├«n acest sens solicit├ónd Consiliului Na┼úional al Audiovizualului (CNA) dou─â licen┼úe audiovizuale prin satelit, scrie Mediafax. Imobiliare TV ┼či Turism TV vor fi operate de societatea More Liason Services SRL din Bucure┼čti, al c─ârei asociat unic este Ilias Papageorgiadis, cet─â┼úean grec.
Omul de afaceri Ilias Papageorgiadis vrea s─â lanseze televiziunile Imobiliare TV ┼či Turism TV

Attila Biro, ziarist HotNews.ro, a fost desemnat Cel mai eficient jurnalist de investiga┼úie la Premiile Rom├ónia Curat─â pe 2010, ├«n urm─â anchetei "Cum s-a dat de gol o prim─ârie din Bistri┼úa-N─âs─âud: A postat pe internet un caiet de sarcini creat de singura firm─â participanta la licita┼úie". Juriul ┼či-a motivat alegerea astfel: "Pentru c─â numai el a reu┼čit s─â probeze ceea ce ┼čtia toat─â lumea, c─â firma c├«┼čtig─âtoare a unei licita┼úii publice ├«n Rom├ónia este cea care scrie termenii de referin┼ú─â", scrie HotNews.ro.
VIDEO Attila Biro, ziarist HotNews.ro, desemnat Cel mai eficient jurnalist de investigaţie al anului 2010, la Premiile România Curată

Compania american─â de discounturi online GroupOn a intrat ├«n Rom├ónia cu un site beta plin de gre┼čeli de scriere, ├«ns─â asta nu-l ├«mpiedic─â pe ┼čeful filialei locale s─â spun─â c─â va domina pia┼úa ├«n maxim ┼čase luni - "suntem un Goliat", scrie DailyBusiness.ro. Cen Tunakan a vorbit ├«ntr-un interviu pentru Wall-Street.ro despre planurile GroupOn ├«n Rom├ónia, despre cum ├«i prive┼čte pe concuren┼úi, ce parteneriate are ├«n plan precum ┼či de ce consider─â c─â va deveni lider ├«ntr-un timp at├ót de scurt. La ├«ntrebarea de ce GroupOn a refuzat oferta Google, ├«n valoare de 6 mld. de dolari, Cen Tunakan, ┼čeful filialei locale, a r─âspuns :ÔÇťOferta Google a fost extraordinar─â, ├«ns─â suntem pe drumul cel bun, f─âr─â ajutor extern. A┼ča a g├óndit ┼či Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, c├ónd a refuzat oferta de 3 mld. de dolari de la Yahoo. Nu trebuie s─â devenim dintr-o data corporati┼čti.ÔÇŁ
┼×eful GroupOn, la intrarea ├«n Rom├ónia: ├Än 6 luni vom fi liderii pie┼úei de cupoane de reducere. Suntem un Goliat

Tomasz Pawlikowski, CEO Publicis CEE, CIS, Rusia&Grecia, crede c─â ├«ncas─ârile din publicitate ale televiziunilor autohtone se vor majora anul viitor. Principalele puncte forte ale pie┼úei media autohtone sunt poten┼úialul ┼či creativitatea, este de p─ârere Tomasz Pawlikowski, CEO Publicis CEE, CIS, Rusia&Grecia. Acesta apreciaz─â ├«ntr-un interviu acordat Financiarul c─â diversitatea sc─âzut─â ┼či fragmentarea reprezint─â cele mai importante caren┼úe ale pie┼úei media autohtone. ÔÇ×Piata media rom├óneasc─â are nevoie de consolidareÔÇŁ, spune Pawlikowski.
ÔÇ×Daca presa rom├óneasc─â nu se va dezvolta pe online , criza va continuaÔÇ×

Televiziunile americane preg─âtesc pentru 2011 c├óteva seriale noi cu bugete impresionante. Printre cele mai a┼čteptate titluri sunt ÔÇ×Terra Nova", produs┬áde Steven Spielberg, ┼či ecranizarea seriei fantasy ÔÇ×C├óntec de ghea┼ú─â ┼či foc". ├Än Rom├ónia vor intra, de anul viitor, ÔÇ×Boardwalk Empire" ┼či ÔÇ×The Defenders", scrie Rom├ónia liber─â.
Ce eroi noi vedem la TV în 2011?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • nu am urmarit grila de programe 10tv.doar 3 emisiuni nasul.pot spune ca prin acest nou format radu moraru va fii pe cai mari
  • daca nu prindeti 10 TV nu ratati nimic. este un proiectr intocmit in pripa, neprofesionist, si lansat cu un continut lamentabil. iar moraru dezinformeaza. deocamdata nu am vazut divertismentul promis. in schimb, am avut parte de reclame, care cica, sursa Nasu', urmau sa fie difuzate abia din ianuarie 2011...
  • E jenant ce se intampla la 10TV-amatorism total.Intr-o tara civilizata nu i s-ar fi acordat niciodata licenta de emisie. 10TV tine cu Basescu ( cum s-a vazut inca de la prima emisiune Nasul), nu tine cu romanii cum le place lor sa spuna.
  • petrisor, chiar nu mai tine cu plasma? romanii s-au calcat ieri in picioare pentru sosete chinezesti la reducere. ;)
  • Urata aia e Doria? Aia cu ineptiile de pe pandora ? Nu stiu ce ar trebui sa primesc ca sa ma uit la ea. Si urata si.....
  • am urmarit primele doua zile de emisie. este cea mai penibila "televiziune" pe care am vazut-o pana acum. nasul tv arata exact ca nasu: incoerenta, gafe scolaresti, echipa de petarde de la b1 tv, fara nici cea mai mica strategie sau coerenta. musca beata fara cap, ce rusine ca un on cu o imagine publica se face de ras intr-un asemenea fel doar pentru ca isi inchipuie ca o televiziune e un talkshow de seara. tehnic, totul este la pamant iar din punct de vedere creativ nu am vazut decat oboseli si retete freeware de pe intenet!
  • Radu Moraru face ce faceau PROTV si Antena 1 acum 10. Nu prea mai tine cu "iti dam o plasma", s-au schimbat vremurile

Trimite un comentariu