Skip to main content

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile

 

B1 TV se relansează la câteva luni după ce Sorin Oancea (ex Antena 3) a preluat jumătate din postul de televiziune.

Publicitate

Joi seara, noul B1 TV se deschide cu principalul jurnal de ştiri al postului, prezentat de Sanda Nicola.

Ce emisiuni sunt programate în prima zi, pe 17 martie, în continuare:

După Ştirile B1 prezentate de Sanda Nicola, programul continuă cu talkshow-ul realizat de Robert Turcescu, cu Ion Cristoiu în platou. Tot în prima zi în noua formulă, B1 TV a programat meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna anului trecut. Gala de box va fi comentată de Mihai Craiu şi Mihai Leu.

De altfel, B1 TV va trasmite în direct, câteva zile mai târziu, meciul de box pe care Lucian Bute îl va disputa la Montreal împotriva lui Brian Magee.

Sfârşitul de săptămână va aduce alte două noi emisiuni în grila postului B1 TV. Vineri seara, va fi difuzat programul "Nemuritorii", dedicat marilor actori români. Sâmbătă seara, la două săptămâni faţă de data anunţată iniţial, artistul Mihai Mărgineanu debutează ca gazdă a show-ului Bazar Bizar.

Alte producţii vor intra pe post săptămâna viitoare. Printre acestea, emisiunea tabloidă Cancan TV, care va fi prezentată de Adrian Artene, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. Luni este planificat şi noul matinal, cu Ioana Molla, Cătălin Petre şi Cătălin Oprişan (aşa cum paginademedia.ro a scris aici).

În noua formulă de la B1 TV este inclus şi un late-night show, care îi va avea ca gazde pe jurnaliştii Radu Banciu şi Radu Naum. Mihai Jurcă (ex Antena 3) va prezenta un program dimineaţa, între orele 10.00 şi 12.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    vad ca semnalul video complex emis nu a avut comanda ptr comutarea 16:9, iar un minus dar ptr echipa tehnica b1. nici calitatea video a imaginii nu m-a impresionat(o fi de la receptia cu antena liliputana dolce). ps nu am rezistat mai mult de 12 minute. vechile stiri erau mai bine dinamizarte si parca mai bine montate. emisia din seara asta a fost o combinatie intre vechiul neptun tv, otv si o tv locala pe moarte.
  • andrei andrei
    vlad, dang fratilor unde traiti? stirile au fost mai slabe ca la antena1 calarasi. toti fara personalitate, plictisiti, fara dinamism. montajul a fost mai ales la imbinarea inserturilor/sincroanelor, extrem de slab. adi bucur in tot jurnalul si o tipa ce a relatat din studio au mau salvat situatia. in rest... sunt foarte dezamagit. era sa uit grafica a fost in stil protv chisinau, dar ceva mai slaba categoric.
  • zexe zexe
    Nu trageti in Sanda Nicola! Sarmana de ea! Nu are nicio vina pentru ceea ce citeste pe prompter. Ea doar citeste. Titiriga scrie dupa dictare, iar dictarea va las pe voi sa ghiciti cine o "toarna".
  • zexe zexe
    Titiriga, femeia cu icre de la Antenele lui Voiculescu, duce stafeta mai departe cu aceleasi icre si cu aceleasi apucaturi. Numai cine nu o cunoaste nu stie ce inseamna stiri la comanda venite prin note informative.
  • zexe zexe
    Ce naste din Voiculescu, adica Oancea si Titiriga, deontologi se numesc :)
  • argus2011 argus2011
    Felicitari Sandei Nicola si lui Mihai Jurca!
    Au dovedit ca sunt mai buni decat producatorul si echipa tehnica a primelor Stiri B1TV.
    Paginarea Jurnalului a semanat, mai curand, a spectacol de varietati decat a editie principala a unui jurnal de stiri.
    Burtierele au fost cam des incurcate, iar, subtitrarea a fost adesea ilizibila, din cauza titlurilor stirilor.
    In locul live-urilor lungi si penible cu Vlad Petreanu si Andrian Bucur erau bineveniti vechi stiristi B1.Cei care au ramas la B1, o televiziune, care, niciodata, nu a stiut sa-si aprecieze cu adevarat valorile.
    A existat mereu un amalgam intre jurnalistii din vocatie si impostori.
    Noua echipa manageriala este la fel de 'pestrita' ca alaturarea dintre Silviu Sergiu si Adriana Stoicescu.
    Din pacate,exemplele pot continua...
  • Vlad Vlad
    Mi-au plăcut știrile.
    In sfârșit altceva decât veșnicele știri politice frecate și răsucite pe toate părțile ... Mi-a plăcut și prioritizarea lor, cu politicele pe locul țâșpe și reduse la un număr de 3. E cam pe stilul ProTV ca structură.Nu mi-a plăcut rubrica meteo, transmisă din stradă ...
  • Dang Dang
    Alina esti pe spate! Du-te la culcare!
  • alina alina
    Doamne ce stiri penibile!!! N-am mai vazut decat la OTV, DDtv si Kanal D mai slabe de-atat. Pacat de oamenii aia. Si-au bagat toti prezentatorii pe post de reporteri la jurnal. De Ce???? PENIBIL!!!
  • mihai mihai
    :)) fain comentariul precendent.
    Nu inteleg de unde atata inversunare. se cearta atat angajatii pentru a apara blazonul firmei. De ce? Oricum lor le pasa de ambitiile personale si de business, iar daca au vreodata nevoie sa sacrifice pe cineva, vor sacrifica fara probleme... asa ca nu are rost sa fiti asa patimasi.
    Cat despre ce am citit pe aici, fratilor, astea sunt salariile peste tot in media pentru cei care nu sunt pe sticla, poate chiar si mai rau. Unii ar zice mersi pt 1400 ron pe vremea asta. Nu, situatia nu este normala, dar de ce sa ne ascundem de realitate?
  • suzy quattro suzy quattro
    @ suzan(ten)a : rabdare, fetita ! k sa te dezamageasca , oancea , ar fi trebuit mai intai sa te amageasca ...vezi cu florile ale ramase nestropite prin grivco , sunt mai multe k-n inav?
  • Suzana Suzana
    Oancea dezamageste rau de tot!Cica se lanseaza azi super-jurnalul grupei looserilor.Un promo anemic rau de tot, cu Sanda care saraca ar putea face mai mult dar, tehnic vorbind nu mi-a spus nimic.Nu mi-a starnit deloc acea curiozitate si sincer cu siguranta o sa am ceva mai bun de vazut in alta parte.
  • Sorin Sorin
    Carla Giaca,Marian Stanciu,Cosmin Marian, Ion Neagu.Ce mai conteaza? Astia de unde au ajuns acolo?Probabil ca cineva lucreaza impotriva acestei televiziuni daca sun asa cum spui tu si cei de mai sus.Probabil ca nu se agita nimeni sa iasa o televiziune credibila pentru ca nu s-o vrea asta!Daca au aparaut si ghicitori de genul asta, deja este un"ammuzement show"
    Este adevarat ca daca un om din spatele ecranului se adapteaza si nu se observa pregnant,nu este acelasi lucru cu persoana aceea care va prezenta stiri sau ce o prezenta ea.(Carla Giaca)Un om care nu are o pregatire asidua si o experienta de timp si camera, incurca lucrurile sau le explica asa cum ii trece lui prin cap si nu este tocmai serioasa situatia, dar daca este pusa acolo sau tolerata inseamna ca cineva isi asuma responsabilitatea asta, moartea inaintea nasterii(cum spui)
    Sanda Nicola este intr-adevar profesionista ca si cei de mai sus, Nicoleta Cone si Madalina Puscalau, vazuti de noi pe la alte televiziuni.
  • Bestiuta Bestiuta
    Mai Daniela si Marian, B1 este o adunare facuta la apelul bocancului alcatuita din oameni vechi din B1 si oameni noi din Antena 3 si respectiv Antena 1.Poate nu stiti ca oamenii care au fost"selectionati"din Antene au alt statut decat vechiturile(cu mici exceptii,vezi prezentatoarea aceea cu studii medii, la care am tot facut eu referire)
    Aveti pretentii de promo? Aveti pretentii de reclama?
    Parerea mea ramane aceeasi si va spun sincer este o mare, mare deziluzie aceasta Titiriga si respectiv Oancea, care amandoi promoveaza NON-VALORILE ! Asta este momentul nostru de regret,al telespectatorilor. Momentul lor de regret va incepe atat de usor si lin incat B1(pentru care eu aveam o afinitate)se va duce-n groapa inainte sa afle el ca exista, dar NU INAINTEA UNOR ALEGERI POLITICE(MARE ATENTIE!)
    Numele vehiculate mai sus fac parte si ele din gramajoara aceea a neprofesionistilor, a non-valorilor, a celor care intra in cursa pentru promovarea B1? Nu ma mai mira nimic, atata timp cat se va difuza o emisiune de importanta mare si se vrea de prim-interes prezentata de Carla Giaca, cea care are un liceu la baza si nimic mai mult. Ghicitoarea aceea despre B1, lansata de un alt cititor si probabil consumator de tv se potriveste de minune cu acest post in acest moment
    Ghicitoarea:
    Ce liceu trebuie sa absolvi ca sa fii prezentator la B1?
    Raspuns:-acela absolvit de Carla Giaca.
    Probabil ca aceasta ghicitoare se potriveste putin modificata si celorlalti amatori din B1.
    Vom asista fara voia noastra la nasterea unui nou-nascut MORT!
  • Daniela Daniela
    Marian - am un loc acolo ! Dar, hai sa vorbim despre managementul de televiziune, despre specificul productiei de televiziune, despre structura de personal, studii si etape de productie !!! Daca ai vazut tu cumva o reclama despre noul B1 TV Chanel pe undeva, daca ai vazut tu un promo al vreunei emisiuni care va intra pe post incepand de vineri (in afara de meciul de box al lui Bute)eu ma inclin in fata ta. Sau, am si eu o buba - cine este Cosmin Marian - ajuta-ma sa aflu, cauta pe net, intreaba oamenii de televiziune. Alt exemplu : ai auzit de operatorul de imagine Marian Stanciu - sigur el nu este un nimeni ! Este angajat ca operator la platou si platit cu 1400 lei . Afla cine este Marian Stanciu si spune-mi daca nu este bataie de joc !

Trimite un comentariu

sus