Skip to main content

Dinu Patriciu, noul proprietar al City FM?

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cel mai probabil, actualul City FM se va numi Click FM.

Dinu Patriciu a anunţat astăzi că a cumpărat deja un post de radio din Bucureşti, pentru viitoarea reţea a Adevărul Holding.

Din informaţiile paginademedia.ro, Patriciu a achiziţionat postul City FM de la omul de afaceri Adrian Andrici.

Întrebaţi de City FM de către paginademedia.ro, atât Dinu Patriciu, cât şi Peter Imre, director general Adevărul Holding, au evitat un răspuns.

Dinu Patriciu:

"Vom avea o reţea de posturi de radio în toate judeţele ţării, abia am început procesul de cumpărare a licenţelor locale."

"Cumpărăm o infrastructură, cumpărăm licenţe, dar dezvoltarea acestui produs este cu totul şi cu totul altceva, n-are importanţă preţul pe care îl plăteşti pentru a emite. Postul va funcţiona oricum sub alt nume."

Adrian Andrici a contribuit anul trecut şi la lasarea revistei Kamikaze, el i-a ajutat financiar pe cei de la Kamikaze la pornirea revistei de satiră.

Tot astăzi, în conferinţa de presă, Peter Imre a spus ce se va întâmpla cu Adevărul de Seară: pe de o parte, conţinutul zilnic al fostului Adevărul de Seară va fi integrat în ziarul Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Pe de altă parte, în fiecare săptămână, redacţiile locale vor realiza un săptămânal plătit, cu numele ADS.

Citeşte şi:

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Julius Julius
    Praf in ochi pe blog....eu zic atentie la licentele RockFM si NationalFM....aici este de fapt cheia.
  • cipi cipi
    altii au facut partie
  • Tziguns and roses Tziguns and roses
    OMG! Click fm! Hârdăul cu lături audio se va deşerta în eter, la concurenţă cu posturile pirat care difuzează manele! Hrubaru cred că zice sărumâna pentru că-i face Patriciu pârtie pe nişă.

Trimite un comentariu

sus