Skip to main content

Dinu Patriciu, noul proprietar al City FM?

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, cel mai probabil, actualul City FM se va numi Click FM.

Dinu Patriciu a anunţat astăzi că a cumpărat deja un post de radio din Bucureşti, pentru viitoarea reţea a Adevărul Holding.

Din informaţiile paginademedia.ro, Patriciu a achiziţionat postul City FM de la omul de afaceri Adrian Andrici.

Întrebaţi de City FM de către paginademedia.ro, atât Dinu Patriciu, cât şi Peter Imre, director general Adevărul Holding, au evitat un răspuns.

Dinu Patriciu:

"Vom avea o reţea de posturi de radio în toate judeţele ţării, abia am început procesul de cumpărare a licenţelor locale."

"Cumpărăm o infrastructură, cumpărăm licenţe, dar dezvoltarea acestui produs este cu totul şi cu totul altceva, n-are importanţă preţul pe care îl plăteşti pentru a emite. Postul va funcţiona oricum sub alt nume."

Adrian Andrici a contribuit anul trecut şi la lasarea revistei Kamikaze, el i-a ajutat financiar pe cei de la Kamikaze la pornirea revistei de satiră.

Tot astăzi, în conferinţa de presă, Peter Imre a spus ce se va întâmpla cu Adevărul de Seară: pe de o parte, conţinutul zilnic al fostului Adevărul de Seară va fi integrat în ziarul Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Pe de altă parte, în fiecare săptămână, redacţiile locale vor realiza un săptămânal plătit, cu numele ADS.

Citeşte şi:

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pascu Pascu
    L-am vazut si eu si l-am si auzit dimineata pe radio. E ca unul din aia doi cu "nu stiu, nu stiu". Poate celor de la Kiss li se pare amuzant sa rada lumea de un Huidu cu handicap dar eu unul nu as face asa ceva.
  • mariusor mariusor
    Eu l-am mai prins la tv pe radio nu l-am prins.
    Pe tv isi distruge imaginea. E pacat ca nu are oameni langa el care sa aibe grija de sanatatea lui si de imaginea lui.
    Va ramane de acum incolo vazut in acest fel.
    Doamne fereste de astfel de accidente insa daca tot ti s-a intamplat unul de acest gen e bine sa te insanatosesti inainte de a te apuca de munca.
  • 3 motive 3 motive
    Eu cred ca tu esti gelos :)) Vezi-ti tu de soseta ta gaurita...acolo sunt si oameni de radio, care-si fac treaba foarte bine...
  • Alex Alex
    Foarte bine zis! În plus, ar trebui cumva protejate radiourile locale, care sunt pe cale de dispariţie din păcate.
  • RadioHead RadioHead
    Divizia Radio-Tv din Adev Holding are vreo 40 de insi angajati care nu fac nimic si stau pe galeti de bani. Basca Jaguar/ Udrescu, Mazda CX 7/ Sassu si alte limuzine beton, in timp ce aia care-i tin in carca, adica redactorii din print, merg cu Loganuri unde nu s-au schimbat niciodata cauciucurile. Noroc cu City FM, ca mai pot pacali viata o vreme. Oare Imre nu se prinde ca nu poti face capitalism media cu angajati de la TVR, o institutie-mamut unde lenea e la ea acasa?!
  • Titel Titel
    CARE TARA ARE CEL MAI CORUPT CONSILIU AL CONCURENTEI?

    Va propun un concurs pe tema asta cu premiu o vizita de o zi la Jilava si trait printre "chiriasi" 24h.
    Fabulos, nu?

    In orice tara UE mai putin Romania aceasta tranzactie nu ar fi aprobata de Consiliul Concurentei. Daca luam ca reper cifre din piata si ce spun sefii trustului despre rezultatele tp Adevarul , acesta acumuleaza o pozitie dominanta ceea ce ar trebui combatut de CC.

    Dar cum avem cel mai corupt Consiliu al Concurentei, probabil ca (din nou) nu se va intampla nimic.

    Hai, se apuca cineva de subiectul asta? Le dam numele "smecherasilor" din CC si poate si al castigatorilor concursului pomenit!
  • tu tu
    Hai, ca esti amuzant. :) Cancan si video socant. Asta e Romania. Invata sa privesti dincolo de mizeriile astea. O sa te ajute sa nu mai vezi viata in roz. Bafta!
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    CITY FM E POST BUN PACAT CA DISPAR TOATE POSTURILE CARE AU CEVA DE SUPUS, anul trecut a disparut Info pro, post mult mai bun ca Pro Fm, Cred ca C.N.A. ar trebui sa limiteze licentele pe fiecare format de radio, altfel riscam sa avem 10 posturi C.H.R. (21, zu, kiss, profm) si pe nise nici unul. Cred ca fiecare nisa trebuie sa fie reprezentata si sa aiba sanse egale la acorderea de licente, dintre toate posturilre de nisa nici unul(poate national fm ) nu poate concura ca retea/acoperire cu posturile mari: Europa fm, pro fm, kiss fm.
    In concluzie din toata afecerea asta (actualul City FM se va numi Click FM) castiga Rock FM care daca isi mai extinde reteaua devine lider pe nisa .
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    ASCULTATI IN FIECARE DIMINEATA KISS FM SI IL AUZITI PE SERBAN , INTRADEVAR ISI REVINE DUPA ACCIDENT DAR CE SCRIE LA CAN CAN E INCOMPLET. In alta dezordine de idei anul trecut cei din trustul Lagardere au vandut din licentele detinute de VIBE FM http://www.paginademedia.ro/2010/09/vibe-fm-vinde-din-licențe/ . Cred ca National fm va disparea ca stau cam prost cu banii la ce audienta au.
  • mirel mirel
    cand te golesc altii de bani pt ziaru lor, normal ca vinzi radioul
  • eu eu
    Nu stiu pe care Huidu il auzi tu in fiecare dimineata la radio si mai ales pe care radio.
    Serban Huidu de la Kiss Fm a suferit in iarna un grav accident la schi de pe urma caruia se recupereaza inca si se va mai recupera, spun medicii, ani de zile.
    http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-socant-serban-huidu-reinvata-sa-vorbeasca-155401.html
  • tu tu
    Cat de grava e starea lui Huidu, ca il aud in fiecare dimineata la radio si nu pare sa aiba probleme???
  • Mih. Mih.
    "Click FM", "Can-Can B1tv"...mama ma-si, ca tac-su si bunicu-sau nu-s pe-acasa...Astia in loc sa scada, cresc, se inmultesc. Si uite asa, barfim si manelim...viitorul pregatim...
  • eu eu
    Rock Fm nu cred ca va vinde din licentele pentru care s-au luptat din greu sa le achizitioneze. Desi, la cat de grava e starea lui Huidu, cred ca SBS s-ar putea orienta sa scape de licente care nu produc bani.
    Cu National Fm insa e o alta treaba, sunt in zero audienta de ani de zile si fratii carbogazosi de-abia asteapta un fraier cu bani sa ii vanda o jucarie.
    Oricum, aventura lui Patriciu in presa nu s-a dovedit pana acum una fructoasa, daca ne uitam cati bani s-au investit si ce rezultate a avut.
    Bani insa de aruncat pe apa sambetei inca mai are.
  • reporter reporter
    ma, voi credeti ca analfabetii din redactii o sa vorbeasca la radio? city fm are o echipa care stie meserie, probabil o sa fie singurii PROFESIONISTI din departamentul radio teve ;)

Trimite un comentariu

sus