Skip to main content

27 octombrie: Jurnalişti cu legitimaţii false de Realitatea TV

 
27 octombrie: Jurnalişti cu legitimaţii false de Realitatea TV

Mai multe persoane pretind că sunt jurnalişti Realitatea TV, deşi nu sunt angajaţi ai companiei, prezentând legitimatii false, pe fondul agitaţiei schimbării sediului televiziunii, scrie DailyBusiness.ro, care citează un anunţ al Realitatea Media.

Publicitate

"€œTelespectatorii Realitatea TV şi reprezentanţi ai instituţiilor statului ne-au sesizat că sigla şi brandul Realitatea TV sunt folosite de persoane neautorizate. Uzul de fals şi utilizarea falsului privind identitatea, uzurparea de calităţi oficiale privind identitatea au loc atât la telefon, cât şi prin intermediul documentelor trimise pe mail şi fax”, potrivit aceluiaşi comunicat.

De asemenea, reprezentanţii Realitatea Media au spus că instituţiile publice primesc deja şi vor primi în zilele următoare o actualizare a acreditărilor reporterilor Realitatea TV, precum şi informaţii clare privind persoanele care reprezintă instituţia.
Jurnalişti cu legitimatii false Realitatea TV

sursa foto gandul.infoGigantul IT Apple ameninţă cu tribunalul o mică afacere de familie din Bonn, motivând că sigla aleasă de nemţi aduce cu logo-ul companiei. Patronul cafenelei "Apfelkind" a declarat că nu îi este frică de puterea şi prestigiu Apple şi că se va mai gândi dacă va renunţa la logo-ul ales, scrie Gândul.info, care citează portalul LXNews.org.

O familie din Germania şi-a înfiinţat o mică afacere, cafeneaua "Apfelkind" fiind înregistrată în acest an. În luna iunie, patronul şi-a înregistrat şi un logo, acesta reprezentând un măr roşu în care sevede capul unui copil.
Oficialii Apple ameninţă acum că îi vor acţiona în judecată pe nemţi din cauza folosirii unui logo asemănător cu cel al companiei de IT.

Aceştia au trimis o scrisoare oficială patronilor "Apfelkind" în care le cer să renunţe la acel logo deoarece ar putea încălca drepturile de autor asupra siglei şi ar putea intra în probleme mai mari.
Apple vrea să dea în judecată o cafenea de familie din Germania care are ca siglă un măr

Sursa foto 2: Gândul.info

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gake gake
    Hai sa vedem cum sta problema:
    - In statul autarhic Realitatea Media, tara inca nerescunoscuta oficial cetatenii au voie sa circule doar cu legitimatii originale "Realitatea"
    - In aceeasi dictatura, cuvantul "realitate" este proprietate exclusiva a celor care au cumparat pe datorie si pe bani in conturi ESCROW [cum seamana chestia asta cu ESCROC!]un brand pe nume Realitatea Media.
    - In aceeasi sub-enclava, litera R din alfabet a fost retrasa si cumparata cu aceeasi bani de aceeasi ESCRO..wi si nimeni nu poate folosi litera R in forma ei "contrasa" sau in componenta vreunui cuvant care sa rimeze cu "realitatea".
    NEWS ALERT
    - se zvoneste din surse sigure si verificate pe mai multe canale ca aceeasi litera R va interzisa si pe plan international ca fiind proprietate exclusiva a celor ce inca nu i-au dat banii lui Vantu pentru Realitatea Media pentru ca nu s-au inteles avocatii.
    Hai sa fim seriosi, chiar credeti ca s-a vandut vreodata ceva de catre Vantu? CU ce sa cumpere ala de trei paduchi o televiziune, un trust de presa?
    Desigur, ceva bani tot i-au picat in gusa cand, in Elanul lui propriu, l-a pacalit pe Ghita sa bage banii in proiecte ce adiau dinspre str. Paris. Deh, comision de succes.
    PS
    Dar B1 de ce nu se numeste Boby 1 TV?
  • cornel cornel
    aia care lucreaza sub Dragotescu ar trebui sa aiba legitimatii "Raitaru TV" nu Realitatea TV!
  • vlad vlad
    Stirea corecta este:
    "Mai multe persoane pretind că sunt jurnaliști deși nu au nici o legatura cu aceasta profesie, prezentând caractere false, pe fondul lipsei de cultura a populatiei Romaniei."
    Din pacate ...

Trimite un comentariu

sus