Skip to main content

Campanie inedită: 3000 de angajaţi RTV şi Asesoft, agenţi de promovare pentru postul lui Sebastian Ghiţă. Premii în Ipad-uri

 

RTV, postul de ştiri al lui Sebastian Ghiţă, porneşte o campanie de promovare în care agenţi sunt chiar anagajaţii RTV şi ai Asesoft, după cum se arată într-un mesaj trimis de Cătălin Popa, pe care îl publicăm în continuare.

Publicitate

Cine dovedeşte că a vorbit despre RTV cu 100 de oameni (pe care îi trece într-un tabel), primeşte o primă. Primii 10 care completează 50 de nume (cu toate datele de contact) câştigă un iPad.

Ce trebuie să facă angajaţii? "Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv", spune mesajul. Acelasi text îndeamnă oamenii să îşi congingă colegii pleacaţi la Realitatea TV (a lui Elan Schwartzenberg) să vină la RTV.

"daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi."

Mesajul, în continuare:

De maine incepem sa promovam brandul rtv pe toata caile posibile. In principiu, va fi o campanie absolut unica, in sensul ca va fi neobisnuita, nemaivazuta pentru un produs de media autohnton. asta inseamna ca in loc de obisnuitul spot tv care oricum nu ar fi avut loc, pentru ca acum e sold-out la toate posturile:

- vom ajunge in cele mai indepartate catune prin spoturi la radiouri locale si nationale

- vom avea campanie targetata pe abonatii upc si dolce cu milioane de sms-uri in toate retelele de telefonie

- vom avea bannere si linkuri la rtv.net/live pe toate site-urile mari care fac trafic pe net in romania

- in fine, vom avea o campanie de marketing si pr neortodoxa, care presupune participarea fiecaruia dintre voi.

Concret, toti cei aproape 500 de angajati rtv, ca dealtfel toti cei peste 3000 de angajati ai grupului asesoft, vor deveni agenti de marketing. Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv, iar daca nu au inca rtv (adica sunt abonati rcs) sa stie ca in urmatoarele zile vor avea...

Fiecare dintre voi, si voi incepe eu sa va arat cum, va trimite la [email protected] un tabel cu cat mai multe persoane (nume, prenume, localitate, telefon si retea de cablu) cu care a vorbit despre ce este rtv si de ce merita sa te uiti la rtv. vom aduna aceste tabele si vom face un database cu cateva zeci de mii (posibil peste o suta de mii) de potentiali telespectatori rtv carora le vom oferi premii periodice pentru fidelitatea lor, probata prin sondaj.

Primii 10 angajati rtv care trimit acest tabel cu minim 50 de nume primesc cite un ipad. Daca ajung la 100 de nume, primesc suplimentar o prima. Eu voi trimite maine seara lista mea, nu particip la premiere, vreau doar sa va arat ca se poate.

Va rog sa priviti extrem de serios aceasta idee, este copiata dintr-o campanie de guerilla marketing din statele unite, a intrat in istorie.

Nu inchei fara a va ruga ca, daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi.

Bafta si sper intelegeti ca participarea voastra la acest demers care pare neobisnuit, ciudat, greu este in interesul nostru, al tuturor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • regele sassu al doilea regele sassu al doilea
    sa vezi ce lista face chelemen: familia lui si Aurelian Amuraritei:)) ala care s-a dus la Imre sa-i spuna ca eugen nu face bine ce face:) ei sunt mana in mana, asta e adevarul. amu, zis si piedone chel, joaca teatru de doi lei!
  • vlad vlad
    O fi dat ghitza primele de detasare dragoteascai, lui striblea, chiriac si restul "vedetelor" si acum a ramas fara numerar :))
  • Dragos Dragos
    Cred ca nu ai calculat bine....de unde si pana unde sa fie Ghita securist ca nu are decat 33 de ani si deci acum 22 de ani avea fix 11. De cand racola securitatea copii?
  • Eugen Eugen
    Pragmatism american zici? Ai fost in USA vreodata? Un securist ca Ghita e suspectat de pragmatism american... Si mai e si prieten de familie cu Ponta. Asta tot pragmatism se numeste, nu-i asa? O fi,dar nu e american, e o lupta disperata pentru o batalie care s-a sfarsit de fapt.
    Bravo Elan!
  • Vreau si eu Vreau si eu
    By the way Raitaru tv se prinde pe iPad sau doar realitatea :-))). Ce idee ieftina. 10TV scrie pe voi.
  • Vreau si eu Vreau si eu
    Asta trebuie sa fie o mare gluma, nu? In loc sa-i puna sa faca televiziune ii face call-center. Raitaru TV. Cat marketing si intelgerea pietei trebuie sa existe intr-o asemena actiune. Prietene da-le oamenilor tai bani pentru ce stiu sa faca si cumpara servicii specializate pentru campania pe care vrei sa o faci, sau nu mai sunt bani? :-).
  • me me
    Mai bine primesc un telefon primit de la un prieten din RTV decat sa vad promovata muia lu' secu' Tatulici pe toate gardurile ( inclusiv panoul din statie de la Piata Presei).
    Nea "dady" sa stii si tu ca matematic share-ul nu poate fi mai mic ca rating-ul. Se vede ca este pe langa rau de tot :)
  • you you
    "este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi.”
    numai pt acest englezism ieftin,nu asa participa la campanie :)
  • r r
    Ce s-au mobilizat angajatii RTV pe acest forum!... La cate mesaje/voturi primiti un iPad?
  • Andrei Andrei
    Ce e asa inedit la campania asta cand ZF-ul a facut ceva aproape identic ieri? Chiar premiul era acelasi.
  • Adrian Adrian
    RTV E CEL MAI TARE !!!
  • adi adi
    "cunoscatorule" mai bine te ai fi semnat cu Tatulici, dar pentru cultura ta generala afla ca nu e absolut nicio legatura intre Catalin Popa si Nicolae Popa, si daca tot stii asa multe de ce nu spui cum acum cateva luni Popa Catalin a fost trimis acasa de Enache adica de Vantu.
  • adi adi
    Inteleg ca inca nu se vad pe RCS, pana nu intra pe cablu peste tot cred ca este de prisos sa faci o campanie de promovare, practic promovezi ceva la care jumatate din consumatori nu au acces
  • doltu doltu
    hai ca vreau sa vad rtv-ul asta...ca tot se vb atat de el
  • cornel cornel
    e interesant de vazut cat timp va mai rezista Dragoteasca pe vaporul care se scufunda, nu cred ca o prinde 2012

Trimite un comentariu

sus