Skip to main content

Click, probleme cu hârtia: Ghidul Click TV nu a apărut azi

 

ACTUALIZARE: Din cauza problemelor cu hârtia, nu a apărut astăzi pe piaţă nici publicaţia OK, editată de Adevărul Holding. Revista va fi la tarabe săptămâna viitoare.

Publicitate

Ghidul Click TV, editat de Adevărul Holding, nu a apărut astăzi pe piaţă. Programele TV au fost incluse în opt pagini, în interiorul ziarului.

Motivul: probleme în aprovizionarea cu hârtie.

Pe prima pagină, ziarul precizează că “Doar vinerea asta, condiţiile meteorologice nefavorabile au determinat mai probleme în aprovizionarea cu hârtia necesară tipăririi ghidului TV.”

Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul a declarat că “a fost vorba de lipsa de hârtie” şi că ghidul va apărea săptămâna viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogaie gogaie
    audientele de ieri de la investitura guvernului le gasiti numai in Clicl TV
  • imre d'avinga imre d'avinga
    da' nu vine imre sa ne spuna cum a procedat el cu pralinele de vinga? sau cum este sa ai wc-ul in curte? cum cresterea pretului la un produs este direct proportionala cu cresterea vanzarilor? si alte pilde din care noi sa intelegem ca solutiile de fata sunt salvatoare pt companie! sunt ardelean si stiu f bine ca ardelenii au demnitate dar poate el a dat demnitatea la schimb cu ferari-ul!
  • Petrisor Petrisor
    Ce audiente au fost ieri la investitura guvernului?
  • Adrian Vasile Adrian Vasile
    am eu impresia sau nici OK-ul nu a iesit? Raluca? Pe tine nu te suna nimeni
  • naivu naivu
    chiar ca-i buna intrebarea asta! patriciu nu mai scrie pt ca nu mai e platit?
  • Horea Horea
    Citez:
    "directorul editorial Adevărul a declarat că “a fost vorba de lipsa de hârtie” și că ghidul va apărea săptămâna viitoare."

    Ghidul nostru (sau al unora) nu e "Clik TV".

    Adevaratul ghid, este ... Patriciu! Unde a disparut cu sfaturile sale PROFETICE despre mersul vietii in Romania?
  • Adrian Vasile Adrian Vasile
    Dragilor, ghidul CLICK TV se trage la Infopress, care are hartie kklau maria ta!:) Numai ca nu au mai fost platiti de ceva timp, drept urmare nu mai trag nimic. Vasile da-le banii!:) In loc sa te plimbi ca un cocos frustrat prin ce a mai ramas din ADH, si sa povestesti tu cum esti cel mai tare, mai bine ai pune mana si muncii, mai lasa meciurile de tenis in timpul programului, Facebook-ul si chaturile cu femei!Cu siguranta o sa vedem cum iese luni CLICK pt Femei. Prietenii stiu dc!
  • Pandel Pandel
    Ce minciuna! RI "uita" sa spuna ca au inselat majoritatea furnizorilor de hartie carora le datoreaza bani grei ( Petrisor, nu vrei sa afli despre ce sume este vorba si despre ce companii vorbesc?)
    Deasemenea ca nu este prima data cand "lipsa hartiei afecteaza produsul final. In niste legi nescrise ale meseriei cand nu ajungi sa tiparesti ce produci in redactie ai ajuns la ultimul grad de decadere.
    Razvan este bagat in fata pentru o mizerie orchestrata de DP si Imre si in loc sa raspunda ei el trebuie sa ofere explicatii partial mincinoase. Sigur ca a fost vremea rea dar daca nu esti rau platnic trebuie sa existe stocuri rezonabile de hartie si in orice caz daca nu ai inselat in dreapta si in stanga in mod normal esti ajutat de tipografii sau alte case de editura. Cam asta e partea nespusa. Este o rusine totala ce se intampla acolo si nu pot decat sa ma mir in ce hal de degradare umana si profesionala s-a ajuns.
  • publicitarul publicitarul
    ce convenabil au picat zapezile astea! lipsa de hartie nu-i de la vreme, razvanele, ci de la datoriile pe care le aveti la furnizori. incredibil cum ai reusit sa te fofilezi inapoi in trust dupa ce ai demisionat ca o diva, crezind ca aia vor plinge dupa tine. n-ai gasit alti fraieri care sa te plateasca cu un sac de bani pentru NIMIC, ca asta faci de-o viata, si te-ai intors sa mai sugi de bani pe paturiciu De-aia s-a prabusit trustul, CA CA TINE mai sunt multi acolo: gregoar, imre, borcan (care e in continuare redactor sef la o publicatie ce nu mai exista). Am o intrebare: daca se dau iar oameni afara, ca deh, scade numarul de pagini la ziare, daca s-au desfiintat publicatii, de ce numarul de sefi (cu salariile aferente) a ramas acelasi? Bun management!

Trimite un comentariu

sus