Skip to main content

Click, probleme cu hârtia: Ghidul Click TV nu a apărut azi

 

ACTUALIZARE: Din cauza problemelor cu hârtia, nu a apărut astăzi pe piaţă nici publicaţia OK, editată de Adevărul Holding. Revista va fi la tarabe săptămâna viitoare.

Publicitate

Ghidul Click TV, editat de Adevărul Holding, nu a apărut astăzi pe piaţă. Programele TV au fost incluse în opt pagini, în interiorul ziarului.

Motivul: probleme în aprovizionarea cu hârtie.

Pe prima pagină, ziarul precizează că “Doar vinerea asta, condiţiile meteorologice nefavorabile au determinat mai probleme în aprovizionarea cu hârtia necesară tipăririi ghidului TV.”

Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul a declarat că “a fost vorba de lipsa de hârtie” şi că ghidul va apărea săptămâna viitoare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luhyj luhyj
    aha, asa era si pe vremuri la realitatea... numai oameni cu viziune... sergiu toader, eujena kelemen etc. una doua se faceau alte organigrame "ca sa mearga treaba mai bine", dar sefii erau aceiasi... ce scirba imi e de jegurile astea de oameni...
  • Horea Horea
    Cum cine?
    Cei din Piata Universitatii. Mai pun o lozinca in plus.
  • Vasile Vasile
    Revolutia cine o face?
  • Robert Robert
    Le-a trebuit ma putina, aveau tirajul mai mic! :)
  • publicitarul publicitarul
    @Sclav pe plantatia lui Stancu : o fi imbecil blaga, da' e finu' lu' patriciu. ce-i mai trebuie creier?
    acuma... se pune intrebarea: blaga a plecat ca sobolanul cind se scufunda corabia? ca ma indoiesc ca, in calitate de fin al mogulului, putea fi indepartat doar de strimbele bagate de donsoara raluca badea, sluga pleaplecata a lui shreck, care la ZF ii scria mocaciunile din restaurante iar acum baga la greu articole in forbes pentru toate spagile lui shreck cu diversi "oameni de afaceri". apropo, raluco, la noul val de restructurari dai si tu, in sfirsit, afara citiva oameni de la tango, catavencii, dilema? ca de astia si de salariile lor nu s-a atins nimeni. Presupun ca ai timp sa citesti site-ul asta, asa, printre citeva postari pe facebook, unde esti fooaaaarte activa (inclusiv in timpul programului)!
  • VENDETTA VENDETTA
    DE LUNI INCEPE REVOLUTIA LA ADEVARUL HOLDING!!!
  • Sclav pe plantatia lui Stancu Sclav pe plantatia lui Stancu
    Si-a dat demisia Sorin Blaga, prof univ dr docent in limbajul de lemn?! Tipul e unul dintre autorii morali si materiali ai prabusirii ADS. Stiti ce idee geniala a avut acest baiat, la care au marsat si capetele patrate, respectiv fara par din conducerea AH? La lansarea pe bani a acelui cotidian gratuit ("redesenat" de Orcan, adica i-a mai bagat vreo 8 pagini de programe TV si l-a facut saptamanal!), Sorinel a facut sampling prin toata tara, adica l-a dat moca, fratilor. Carevasazica, tu vrei sa dai pe bani un produs foarte prost care anterior fusese gratis si doar prost. O decizie complet imbecila, sinucigasa, care arata ca insi ca acest Blaga incearca sa se califice la locul de munca, habar n-are de principii elementare de marketing si de piata.
  • Ziaristul Ziaristul
    GREVA GREVA GREVA GREVA GREVA GREVA
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    hai ca daca mai zicem vreo doi GREVA pe blogurile multiubite de srek, maine iar suna adunarea la careu, iar o sa se auda scuze, iar o sa intrebe cineva de bonurile de masa, iar se dau bonurile de masa si salariile iar nu se dau... cunoastem scenariul :(
  • erata erata
    tango, nu tabu. nu stiu cum poti sa faci astfel de confuzii, zau :D
  • Un om Un om
    Chestia cu hartia este o alta mare minciuna. Click TV si OK! nu se tiparesc la tipografiile Adevarul, ci la MegaPress sau Infopress, in functie de achitarea unor datorii catre aceste tipografii. Ma indoiesc ca aceste tipografii au probleme cu hartia. O alta gogoasa lansata pe negandite cum a fost si chestia ata cu plata salariilor pe 10 decembrie, care pica sambata. Mi-e SILA! Greva nenica!
  • publicitarul publicitarul
    @reporter: cica l-a sapat raluca badea, pila lu' shreck. in locul lui o sa-si puna prietena, o fitzoasa de-i e asistenta. Nu-l pling pe blaga, cu salariul de 10000 de euro, a pus ceva de-o parte sa iasa din iarna :) nu conteaza nici ca n-a facut nimic de banii aia, sau mai bine zis a facut numai timpenii. sa vedem la la reducerile de personal de luni o sa dea afara si oameni de la tabu, catavencii si dilema, ca aia sint stat in stat, nu s-a putut nimeni atinge de salariile lor mari sau de numarul de angajati. nu vor nici sa vina sa munceasca la margine de bucuresti, ei au redactiile in centru, alti bani aruncati pe chirie.
  • reporter reporter
    cică Sorin Blaga, rudă cu Patriciu, și-a dat demisia :)
  • geo geo
    pai aia de la Libertatea cum de au gasit hirtie!?
  • cip cip
    imbecili mai mari ca in conducerea Adevarul nu o sa gasiti! achizitii proaste, minciuna cat cuprinde, cat credeti ca o sa mai tina? nici daca erau platiti sa distruga publicatiile nu o faceau mai bine! concurenta trebuie sa-i rasplateasca pentru.... ghici ce, PERFORMANTA! directorasii PM erau cu ea in gura pe unde-i prindeai. au adus la exasperare pe toti angajatii cu, "criteriile lor de performanta" pe care cica doresc sa le implementeze. se poate trage o singura si sigura concluzie. SUNT CRETINI!

Trimite un comentariu

sus