Skip to main content

Ziarista din cazul Mirela Bugetara, şefă de promoţie la Intact Media Academy

 

Ziarista de la Antena 1 care a lansat-o pe Mirela Bugetara (vânzătoarea la tarabă pusă să cumpere roşii la bucată) a fost şefă de promoţie la Intact Media Academy, şcoala de media dezvoltată de grupul Intact.

Publicitate

Pe blogul ei, Oana Ştefan povesteşte cum a ajuns la Antena 1: “Am terminat şefă de promoţie şi m-au oprit să lucrez ştiri, la departamentul economic.”

Citate capturate de Paginademedia.ro de pe blogul Oanei Ştefan, care, de aproximativ o oră şi jumătate, "is no longer available":

"La Intact Media Academy am învăţat de la cei mai buni ce înseamnă munca în televiziune. Am vrut să fiu cea mai bună, la fel ca ei."

"În trei luni de zile m-am dedicat în totalitate acestei şcoli şi am reuşit să ajung în cel mai scurt timp acolo unde doar visam, pe ecranele Antenelor."

"În fiecare zi sunt cu un pas mai aproape de succes."

Printre impresii despre şcoală, Oana Ştefan redă şi câteva “dezvăluiri senzaţionale” ale Biancăi Drăguşanu, la întâlnirea cu studenţii de la Intact Media AcademyBianca a fost invitat special la cursul de Presă Tabloidă, coordonat de Dan Capatos. A venit în faţa studenţilor cu dezvăluiri tulburătoare despre fragilitatea pubertăţii şi atracţia mediatică timpurie exercitată de Cătălin Botezatu asupra adolescentei Bianca.

Luni, 12 martie, Observatorul Antenei 1 a difuzat o ştire despre cum cumpără românii legume la bucată. În ştirea respectivă a anumită “Mirela, bugetară”, cumpăra două roşii de la tarabă. Câteva secunde mai târziu “Mirela Bugetara” se vedea în fundal, vânzând la o tarabă.

Citeşte şi:

Mirela cumpără roşii

Bugetara Mirela explică

Bugetara Mirela vinde la tarabă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Stefan Oana Stefan
    Intact Media Academy, calea spre succes!

    Până ieri îi vedeam doar la televizor, astăzi îmi sunt colegi! Este vorba despre cei mai buni oameni de presă din România, vedetele trustului Intact şi profesorii de la Intact Media Academy, şcoala care mi-a schimbat viaţa.

    La Intact Media Academy am învăţat de la cei mai buni ce înseamnă munca în televiziune. Am vrut să fiu cea mai bună, la fel ca ei. În trei luni de zile m-am dedicat în totalitate acestei şcoli şi am reuşit să ajung în cel mai scurt timp acolo unde doar visam, pe ecranele Antenelor.

    O zi pentru mine la IMA a însemnat cursuri intensive, practică în redacţie şi pe teren, după care continuam acasă cu redactare de ştiri şi exerciţii de dicţie. Citeam tot ce prindeam despre jurnalism. Am terminat şefă de promoţie şi m-au oprit să lucrez ştiri, la departamentul economic. În nici două săptămâni, Alessandra Stoicescu m-a ales să fac parte din echipa ei. Acum sunt reporter la emisiunea Voluntar de profesie.

    În fiecare zi cunosc oameni noi. În fiecare zi învăţ lucruri noi. În fiecare zi sunt cu un pas mai aproape de succes.

    Intact Media Academy e calea mea, e cariera mea!
  • Oana Stefan Oana Stefan
    About me…

    …de cele mai multe ori visez, sunt frecvent deconectata de la realitate, dar imi plac…SUNT EU…etern visatoare si indragostita!:)

    Cam asa m-as caracteriza intr-o fraza.

    More about me…

    Imi plac provocarile dificile, informatia si eficienta!

    Cred intr-un spirit pragmatic mostenit, am o viziune asupra implicarii: TOTALA sau DELOC, mai ales cand vorbim despre relatii amoroase si proiecte profesionale. De altfel, sunt mereu optimista intr-o lume mai buna si comunic fara suflare, caci altfel NU POT TRAI. Viata este cum ti-o faci: “Don`t worry, be happy!”:)

    Invat prea multe lucruri in fiecare zi, dar nu am invatam inca sa le contorizez! Ma entuziasmez usor pentru ca ma impresioneaza lucrurile noi. Sunt orientata spre viitor, capabila sa absorb materiale teoretice si abracte. Motivatia interna ma determina sa creez ordine si structura din materialele teoretice.

    Cu o mare incredere in propria-mi viziune si intuitie, vad imaginea globala de ansamblu, apreciind-mi propriile pareri mai mult decat pe cele ale oamenilor din jur. Rezervata si detasata de alti oameni, fac lucurile cel mai bine cand sunt singura, adorand munca solitara.

    Am standarde foarte ridicate de performata si primul pas pe drumul succesului il reprezinta testarea performantei pe mine insami.

    Gandesc totul in termeni de eficienta. Sunt nehotarata! Sunt EU!
  • Oana Stefan Oana Stefan
    Ea si-a sters blogul, dar Google stie!

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-GoLhd0S9YkJ:oanastefan.wordpress.com/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
  • Cristi Cristi
    A invatat repede "de la cei mai buni".
  • andreea andreea
    Andrei, daca te referi la acea tipa care a scris nota pe FB si mai apoi a sters-o - iata: https://www.facebook.com/dorothea.vanau
  • doru doru
    Iata un motiv bun pentru care as alege sa urmez cursurile Facultatii de Jurnalism, din cadrul Universitatii Bucuresti si nu cursurile acestei mega academii, care pe bani multi te invata prost, intr-un timp foarte surt.
  • Horea Horea
    Citez;

    "În trei luni de zile m-am dedicat în totalitate acestei şcoli şi am reuşit să ajung în cel mai scurt timp acolo unde doar visam, pe ecranele Antenelor."

    Si eu stiu pe cineva care s-a dedicat Facultatii de Jurnalism cu o durata de 4 ANI (nu trei luni!).
    A terminat tot şefa de promotie.
    Si-a dorit sa lucreze tot la Antene (pe atunci erau mai obiective)dar .. a ramas cu dorinta.

    Ce sa-i faci, in cei 4 ani n-a fost învaţată să mintă poporul avand-o complice pe o Mirabela bugetară sau pieţară.
  • andreea andreea
    uau, ce mai subiect, ce mai ziarista! ) nu m asteptam sa gasesc asa penibilitate aici.
  • andrei andrei
    Mi-ar plăcea să am o dicuţie cu PR-ul care a luat atitudine. Aveţi numele ei?
  • ileana lucaciu ileana lucaciu
    Despre ce "ziaristă" e vorba ? O persoană care a dat bani grei să o îndrume, cine și spre ce ? O haită de maidanezi a învățat-o cum să latre și să muște, cum ... să mintă fără pic de bun simț.
  • vasile vasile
    Misto, mi-a crescut increderea in aceasta academie. Oricum daca oamenii care prezinta stiri fac si cursuri de jurnalism este clar.
  • Popa Ciprian Popa Ciprian
    Adevarul este ca mi-ar fi placut sa cumpar niste rosii de la Oana Stefan, dar se pare ca sefii de la Antene i-au mai dat o sansa...
  • andrei andrei
    P E N I B I L

Trimite un comentariu

sus