Skip to main content

Contabilitatea, resursele umane şi logistica Realitatea TV, la firmele lui Maricel Păcuraru

 

Publicitate

Comitetul Creditorilor de la Realitatea Media se întruneşte luni pentru a stabili firmele către care vor fi externalizate serviciile de resurse umane sau de contabilitate. Astfel, Trust Consult SRL va asigura servicii  financiar contabile, Prestige Media SRL se va ocupa de servicii de personal şi salarizare, de administrare şi consultanţă de resurse umane, iar PHG International Security de serviciile de logistică

Toate cele trei firme propuse sunt în sfera de interese a Danielei Ionescu, preşedintele Comitetului Creditorilor şi şef la GMG Media Box, şi cea care a trimis angajaţilor Realitatea comunicarea despre care puteţi citi AICI. Astfel, PHG este deţinută în întregime de Daniela Ionescu. Celelalte două firme au în acţionariat familia lui Maricel Păcuraru, soţul Danielei Ionescu.

Ordinea de zi a întrunirii creditorilor de luni, 3 septembrie:

1. Supunerea aprobării comitetului creditorilor încheierea de contracte de servicii financiar contabile cu Trust Consult SRL, servicii de personal şi salarizare, servicii de administrare şi consultanţă de resurse umane cu Prestige Media SRL şi servicii de logistică cu PHG International Security. 

2. Analiza creanţelor E-Boutique KFT şi GMG Media Box. 

3. Analiza contractelor colaboratorilor Realitatea Media.

Cum arată acţionariatul celor trei companii:

  • Trust Consult SRL din Galaţi (firma care ar trebui să asigure servicii financiar contabile) - este o firmă al cărei obiect principal de activitate sunt contabilitatea şi auditul financiar. Acţionarii firmei sunt Păcuraru Sorin-Cosmin (40%), în vârstă de 26 de ani, şi de Costin Arghir (60%), care are 82 de ani. 
  • Prestige Media SRL din Galaţi (firma care asigură serviciile de personal şi salarizare, servicii de administrare şi consultanţă de resurse umane). Firma are, potrivit Registrului Comerţului, principalul obiect de activitate activităţi ale agenţiilor de publicitate. Prestige Media este deţinută în proporţie de 100% de Păcuraru Alexandra Beatrice, în vârstă de 25 de ani.
  • PHG International Security din Bucureşti (compania care se ocupă de serviciile de logistică). Firma are principalul obiect de activitate „activităţi de protecţie şi gardă”. Firma este deţinută în întregime de Ionescu Daniela - Madi.

 "Este o mişcare în care am ţinut cont de două criterii: 1. să scădem costurile şi era greu să facem acest lucru cu firme care nu sunt în vecinătatea noastră de afaceri şi 2. să evităm să mai lucrăm în plan administrativ cu angajaţi care au fost implicaţi fie în devalizarea patrimoniului Realitatea Media (transferul brandului către o firmă cu acţionari anonimi din Marea Britanie) fie în operaţiunea de destructurare a companiei (transferul inconştient a peste 170 de angajaţi către o companie care nu are niciun fel de contract cu Realitatea Media)", a declarat pentru Paginademedia.ro Cozmin Guşă, acţionar al GMG.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stres stres
    @dady esti incurabil in stare de libertate. avand niste PILE la un doctor, i-am expus cazul tau, si mi-a dat diagnosticul asta, internare rapida. asta cu pile la itm, nu tine. ca sa afli de la itm detalii despre contractul tau, trebuie sa te duci personal CU O CERERE SI CU COPIE DUPA CANTRACT, si iti dau raspunsul in 40 de zile, NU PE LOC. si nici nu poti afla detalii despre contractele altora. in plus spune-mi cum se depun contractele la itm? stii? ASTEPT RASPUNS. iti mai spun ca daca nu sunt depuse in ziua semnarii, nu mai pot fi depuse. daca angajatorul nu depune contractele semnate de angajati( mai ales unde nr lor depaseste cifra 10) , este penal. ceea ce nu cred ca se mai risca nici un angajator. in plus de toate aceste argumente vin si cele expuse de cristi si baa. deci grabnic la internare. P.S. parca ziceai ca nu lucrezi in realitatea tv?
  • Cameraman Cameraman
    Caut de lucru si mi-ar place mult sà lucrez in Realitatea. Imi puteti da anumite informatii, cui sà mà adresez si càt plàtesc. Và multumesc anticipat.
  • dady dady
    pentru baaa si cristi

    am fost la ITM si am trecut si pe la Registrul comertului - am niste pilute acolo - si informatia este la zi ..... de ce credeti voi ca a spus tanti aia care zice ca e sefa acum ca AMS nu are contract de prestari servicii cu Realitatea Media pentru noi ... si de ce credeti ca am fost trecuti noi pe aceasta firmulita? Pentru ca patronul ei sa intre si el in acel Consiliu al Creditorilor, sa aiba drept de vot, sa mai bage niste strimbe pe ici pe colo .... sa-si pastreze niste oameni in postri cheie(sef dep., HR, etc) .... dar au fost altii mai iuti si le-au tras-o si n-au mai apucat sa incheie contractul cu Realitatea .... neincheind acel contract si avind si birourile sigilate, actele au ramas acolo unde sunt si-acum .... concluzia : nema contracte la ITM sa/sau Reg, Com.
    Si inca ceva ,,, ati luat-o razna ba fratilor ... credeti ca daca scriu ceea ce scriu o sa va iau locul/postul/scaunelul? Sau voi sunteti aia de plimbau voba de colo - colo, spre urechiusele sefilor, si acum sunteti in pozitia lu' Ponta ,,, cu gura spre vest si cu spatele spre Antonescu , dar si cu banii ne-luati ... adica asa cum e mai rau,
    ,,,, si pentru cei care mor de doru' meu, cind si cum dorm ... acum sunt in timpul serviciului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Na ca am spus-o....
    Va pupa tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • cristi cristi
    dady, didy sau cum naiba vrei sa te mai cheme, daca esti coleg cu noi mi-e cam rusine ca avem asa ceva printre noi. daca nu esti, atunci ar fi bine sa taci. in oricare dintre situatiile de mai sus, ar fi bine inainte de a mai scoate vreun cuvant din tastatura sa intrebi si tu care-i treaba de apar doar 4 angajati pe acea firma. Ca sa intelegi mai bine, declaratiile fiscale se fac trimestrial, adica un trimestru=3luni ca sa intelegi pe limba ta. in iunie cand s-au facut angajarile, erau deja actele contabile facute pt. primele 2 trimestre. In plus, asa cum spunea si "baaa"(interesant nume), la registrul comertului, nr de anagajati se updateaza mai greu respectiv o data pe an impreuna cu cifra de afaceri a firmei respective, profit etc. Suntem in Romania totusi. Daca si tu lucrezi la noi si ai semnat cu acea firma, pentru verificare da o fuga la ITM si intreaba daca acel contract pe care-l ai tu este inregistrat la ei. Cu siguranta va fi, pentru ca altfel nu aveau cum sa faca plati catre tine o firma oarecare decat in baza unui contract(respectiv de munca in cazul de fata). Pune-ti neuronii la munca putin macar. Nu-i mai lasa sa hiberneze!
  • baaa baaa
    bai dady esti pr()st de bubui.ne-ai exasperat cu aia 4 angajati ai tai!ti s-a stricat placa sau vrei sa bati vreun record?cifrele pe care le-ai citit pe Gugal reprezinta statistica pe anul fiscal 2011,ca nu sta nimeni la Registrul Comertului sa updateze saptamanal pt tine.cei 174 au semnat vara asta,adica in anul fiscal 2012.acum ca ti-am dat lumea peste cap,poate incetezi sa mai postezi aberatii.in rest,sprijin moral 100% pt toti cei aflati la incercare in zilele astea la Realitatea!
  • dady dady
    SERELEUL minune, AMS, pe numela lui are azi 3 septembrie 2012 doar 4 angajati .............. ENDE SUNT CEI 174 ANGAJATI DE LA REALITATEA TV????????????????

    verificati si voi, cei care tipati si bagati mici atacuri la persoana!!!!!!!

    Va pupa tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dady dady
    daca nu lucrezi la realitatea sau in bransa atunci ce dreacu' vorbesti? ... Cred ca esti postac platit asa cum sunt multi de pe aici .... Ceea ce am postat nu sunt isterii, sunt fapte li lucruri care s-au intimplat si care ne afecteaza pe noi cei care mai suntem pe-aici .... asa ca hai mars la cotet!
  • Boicot Boicot
    dady=Das.....u nu este asa?
  • Gigi Gigi
    Sà mor dacà stiu cine esti. Eu chiar nu lucrez la Realitatea. Te dai de gol singur ca prostu'. Dar ce poate fii de capul unuia care debiteazà isterii pe net de la prànz pinà dimineata? Pleacà in lumea largà. Cu criza asta, sigur unul ca tine gàseste de lucru. Un sfat. Apucà-te de studiat, bàiete! Nu-i o amenintare, e un sfat. Cu mintea ta, nu procesezi bine anumite informatii.
  • dady dady
    Raspuns pentru Gigi !

    Draga Gigi, cred ca stiu cine esti ... vorbesti de CV-ul meu de parca m-ai cunoaste!!!!!!!!! .... e bun si Cv=ul la ceva dar proba de lucru e sfinta, mai ales in meseria noasta ... de cameratori ... si sigur cu aceasta meserie am fost pe acolo pe unde creierasul tau nici nu viseaza .... apropo's ... dupa ce am luat examenul pe bune la TVR(fara spaga de rigoare in urma cu 8-9 anisori) amplecat de acolo la o casuta de productie ....
    .... inca un apropo's .... sti sa traversezi o strada?

    Te pupa tata!!!!!!!!!
  • Laria Laria
    Apropo... Orice fel de amenintare directa/indirecta ma lasa rece !
  • Laria Laria
    Asta-i Romania / Realitatea de azi !!!! Atata delasare si jaicareala pe la colturi nu am intalnit decat aici ! Cand vine vorba de luat decizii privind situatia noastra,care mai de care de se da lovit ...Atunci ce vreti ? Nu vine nimeni sa ne scoata din rahatul stricat in care ne scadam de ceva vreme! Noi trebuie sa rezolvam problema asta ! trebuie sa dam cu ei de toti peretii...chiar nu ma mai intereseaza cine ce si cum atata timp cat am un contract de munca semnat si parafat cu - REALITATEA MEDIA - Asa cum eu imi fac treaba ,asa si ei sa faca bine sa plateasca !!! Oricum sunt pornita impotriva lor si nu-mi pasa de nimic !! Cu s-au fara voi eu merg inainte urmand cursul normal si LEGAL
  • dady dady
    P.S De ce vă ascundeți după pseudonime??? E 2012 totuși…
    raspuns: - de teama !!!
    - de teama de a nu avea repercursiuni .... teama de unii colegi care spala urechile sefilor ... teama de cazmalele sefilor(cazmaua= unealta care intra in cacao pina la git pentru ca mina subtire a sefului sa nu se murdareasca)
  • dady dady
    recunosc - de teama! asa cum si ceilalti colegi procedeaza asemeni mie ... printre ei sunt si colegi buni dar si citeva "cazmale"(unelte care intra in ***** pentru ca mina subtire a sefului sa nu se murdareasca) care raspud numai cu atacuri la persoana ....
  • DANA DANA
    Bah voi continuati sa traiti in prostie.
    Mai puisorii lui tati cei 174 Voi cei 174 nu sunteti angajati AMS verificati la ITM si o sa va convingeti.Mie imi pare rau pentru voi dar sunteti undeva in aer, tepuiti si fara bani.

Trimite un comentariu

sus