Skip to main content

REZULTAT: Cine a câştigat primul curs de gătit. În curând, un nou concurs!

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Concursul TLC şi-a desemnat câştigătorul primului curs de gătit. Este vorba de Sirbu Iulian. Comentariul câştător, în continuare. În curând, un al doilea curs de gătit va fi pus în joc!

Comentariul câştigător:

"Buddy Valastro e un bucatar cu gusturi pe cat de inventive si de inedite, pe atat de simple. E un individ care tine enorm la familia lui si la prietenii lui, si nu ezita sa mentioneze asta oricand are ocazia. De asemenea, este foarte atasat de originile sale italiene si de cresterea lui in Hoboken.

Totodata, imi place de el pentru ca e increzut si pentru ca isi cunoaste valoarea, si nu vrea decat excelenta.

Ce i-as spune: “Sir, you are an inspiration, and so are your cakes! However, let`s have a drink and a pizza and get to know each other as brothers!”.

In ceea ce priveste ce i-as gati, as incerca sa mentin o idee simpla si de impact emotional, ceva ce am gustat in New York, pe o straduta laturalnica:

In prima faza i-as oferi cateva antreuri, foarte New York style, un tip de hot dogs facuti in casa cap coada, cu paine ciabatta si carnaciori dulci, cu sos (dulceata) din ardei capia si esalota.
Apoi, ceva lucruri pe care le-am incercat in vacanta in Italia, Genoa si cred ca i-ar place foarte mult:

Tagliatelle cu pesto genovese (seminte de pin, busuioc, ulei de masline, un pic de usturoi, toate la blender) si cu cateva bucati de pastai verzi care se potrivesc uimitor.

Apoi, ca desert, un cheesecake foarte usor de facut, insa cu un twist: un sos gelatinos dar natural de lamaie usor, racoros, care creeaza dependenta!

Totul spalat cu o bere nefiltrata, alba, sau un vin bun tot din zona de nord a Italiei, dar nu din Genoa ci inspre Venetia: Venica Ronco delle Cime.

Lasati cadoul de cursuri de gatit, dati-mi voie sa-i prezint personal lui Buddy acest meniu si ati facut un om fericit pentru mult timp! Si cursurile de gatit sunt bune, poate o sa ajung chef la un moment dat si voi avea onoarea sa-l cunosc de-aproape! Da, dati-mi mie cursurile!"

Canalul TLC vă invită la concurs. Puteţi câştiga cursuri de gătit la Societe Gourmet Cooking Classes. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să îl "convingeţi"pe maestrul bucătar şi cofetar Buddy Valastro, un bucătar cu o experienţă şi cu o poveste de viaţă de excepţie, care are trei emisiuni la postul de televiziune TLC.

Întrebarea, dar şi detalii despre emisiunile lui Buddy Valastro pe TLC şi despre cariera lui, în continuare:

ÎNTREBAREA CONCURSULUI: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Puneţi răspunsul sub forma unui comentariu la acest articol.

Câştigătorul va fi desemnat lunea viitoare.

Buddy Valastro, trei emisiuni şi o poveste de viaţă de excepţie

Trei emisiuni ţine Buddy Valastro la postul de televiziune TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare Cofetar.

Înainte de detalii despre emisiuni, cine este Buddy Valastro?

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit şi un bucătar desăvârşit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei.

S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru gătit, copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă.

Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate.

Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar, decorator de torturi şi vedetă a programelor de tip “reality” Regele bucătarilor, Regele cofetarilor, Următorul mare cofetar, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mâncăruri, mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Emisiunile lui Buddy la TLC: Regele Bucătarilor, Regele Cofetarilor şi Următorul Mare cofetar

Regele Bucătarilor. Sezonul 2. De luni până vineri, de la ora 20.00

În septembrie, Buddy Valastro a revenit la TLC cu noi reţete preferate ale familiei sale, din gastronomia italiană a Lumii Vechi, într-un nou sezon al programului Regele bucătarilor.

Buddy găteşte de toate, de la paste şi carne până la garnituri şi deserturi, preparând o mulţime de reţete simple, dar delicioase, de care se va bucura întreaga familie. Pentru mai multă savoare, în bucătăria lui Buddy sosesc tot felul de invitaţi, inclusiv membri ai familiei Valastro, care aduc sfaturi utile şi ponturi excelente pentru prepararea acestor ospeţe apetisante.

Regele Cofetarilor. Sezonul 4. De luni până vineri, de la ora 14.00

Fiind şeful de la ‘Carlo's City Hall Bake Shop', cofetăria lui din Hoboken, New Jersey, el supraveghează o întreagă echipă, din care fac parte mama lui, patru surori mai mari şi trei cumnaţi. În această serie, Buddy pregăteşte un tort pentru “The Greatest Show On Earth”, dotat inclusiv cu un “cerc de foc”, prepară un tort aniversar special pentru Rachael Ray, un chef celebru şi duce toată echipa de la cofetărie pe ţărmul mării, pentru o aventură la pescuit, ca sursă de inspiraţie pentru un tort în formă de rechin ucigaş pe care trebuie să îl facă pentru aniversarea de 35 de ani a companiei unui prieten care închiriază bărci.

Următorul Mare Cofetar. Sezonul 2. În fiecare miercuri, de la ora 22.00

Buddy Valastro, "Regele cofetarilor", vrea să îl ajute pe cel mai promiţător cofetar şi decorator de torturi să îşi lanseze cariera. Într-o nouă serie din "Următorul mare cofetar", Buddy testează alţi zece cofetari talentaţi, forţându-le limitele şi punându-i să treacă printr-o serie de probe din ce în ce mai dificile. Cei mai mari cofetari ai Americii sunt supuşi unor presiuni teribile, căci trebuie să creeze un tort spectaculos, care să merite un premiu generos în bani, dar şi şansa de a lucra alături de unul dintre cei mai de succes şi mai celebri artişti cofetari din lume.

Câştigaţi un curs de gătit! Răspundeţi sub forma unui comentariu la acest articol la întrebarea: Ce i-ai spune sau ce i-ai găti lui Buddy Valastru ca să-l convingi să vină la cină la tine acasă?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Cristea Iulia Cristea
    Ce sa-i gatesti lui Buddy daca nu o portie delicioasa de paste Penne? Reteta e destul de simpla: Penne, sos de rosii cu putin chilli sau paprika picanta, bacon si cascaval ras deasupra. Delicios! :)
  • Ciuca Stefania Ciuca Stefania
    Avand in vedere ca devine foarte orgolios cand vine vorba de reteta sa de pizza, l-as provoca la o competitie de 'cea mai buna pizza', precum cea dintre el si socrul sau. Desi este un maestru in ale torturilor, este foarte increzator in celebra lui reteta pentru pizza, mostenita de la tatal sau de altfel, insa reteta mea pentru pizza este si mai buna, sunt convinsa! Ce zici, ne duelam?
  • bartha bartha
    nimic, l-as ruga pe el :)
  • Georgiana Georgiana
    I-as gati una din retetele lui preferate '' vinete umplute''. Se fac foarte usor si sunt si gustoase. Era si unul din preparatele preferate ale tatalui lui.
  • kiko kiko
    as zice mai degraba, vai de papilele lui... gustative, evident...
  • Bianca Bianca
    Eu, la cei doar 21 de ani ai mei, i-aş găti supă de găluşte, varză a la Cluj şi, pentru desert, cuib de viespi sau cozonac, pentru a rămâne în aceeaşi zonă a bucătăriei româneşti.
    Mi-aş da silinţa să iasă mai bune ca niciodată pentru că mi-ar face mare plăcere să îi gătesc acestui om din emisiunile căruia am învăţat foarte multe lucruri utile.
  • aidan aidan
    ma uit la emisiunile lui si stiu ca nu gateste sofisticat, ca la masterchef, ci simplu, dens, gustos.imi lasa gura apa cand vad ce gateste! n-are treaba cu toppingurile, cu reductiile. haleala zdravana cu carnita si legume. asa ca pe linia asta trebuie mers. doamne, ce culori sunt in farfuriile lui! mi-am facut si eu snitele in crusta de pesmet cu patrunjel si usturoi. cum le-am facut, cum le-am mancat!
  • Danciu Angela Danciu Angela
    eu i-as gati o placinta cu cartofi, parmezan, feta si gruyere, cu topping de sparanghel
  • Mihaela Mihaela
    Vai de capul meu.. pardon, al tau.
  • Mihaela Mihaela
    Supa de pui cu scortisoara si lime? Ma rog, gusturile nu se discuta, dar limba romana se poate invata :)
  • Mihaela Mihaela
    Pe bune Olga, pe bune? Poate nu ti-a zis nimeni, dar Google Translate nu este o solutie.. Mai bine zi-o pe romaneste :))
  • loredana loredana
    eu una i-asi pune patilele gustative la incercare cu : Paste a la Napoli cu vinete pane si branza feta un preparat de al sau, frigarui de pui marinat in curry cu ciuperci marinate si barcute de ardei cu feta, iar ca desert o amintire din primele luni de viata un milk snitte simplu dar rasunator cand vine vorba de papilele gustative......
  • loredana loredana
    eu una i-asi pune patilele gustative la incercare cu : Paste a la Napoli cu vinete pane si branza feta un preparat de al sau, frigarui de pui marinat in curry cu ciuperci marinate si si barcute de ardei cu feta, iar ca desert o amintire din primele luni de viata un milk snitte simplu dar rasunator cand vine vorba de papilele gustative......
  • kiko kiko
    ina, citesti si tu pagina de media??? uuuhhh, "i see my dead with my own eyes, it was oh my god... i am scary right now..."
  • kiko kiko
    "m-ai" usor cu gramatica... sunt curios cum incondeiezi bucatele cu "gusturii" rafinate...

Trimite un comentariu

sus