Skip to main content

VIDEO. Mesaj pe programele Discovery: „Este posibil să pierdeţi acest canal”. Site special de protest

 

Publicitate

Războiul Discovery - RCS&RDS. Postul Discovery a lansat un site special pentru abonaţii reţelei RCS&RDS. Pe pagina dedicată rulează şi bannere cu cele mai cunoscute emisiuni ale posturilor Discovery. Ideea mesajelor este simplă: uitaţi ce pierdeţi dacă rămâneţi fără posturile Discovery.

„Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre”, au explicat reprezentanţii postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.

”(...) Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere - contactaţi RCS&RDS”, au mai precizat aceştia.

Mesaj pentru public pe programele Discovery: Este posibil să pierdeţi acest canal

Discovery îşi îndeamnă telespectatorii să acţioneze. Postul TV rulează pe program un text prin care îşi îndeamnă publicul să prevină pierderea canalului Discovery.

Textul rulează în partea de jos a ecranului:

“În atenţia abonaţilor RCS&RDS: Este posibil să pierdeţi acest canal. Acţionaţi acum pentru a preveni acest lucru, intraţi pe Prietenii.Discovery.ro şi sunaţi la numerele de telefon: 031.400.4414 (Bucureşti), 03XX.400.414 (Alte oraşe)”

Mesajul din timpul programului Cum se fabrică? Captură video: Paginademedia.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rebecca Rebecca
    Am sunat la RCS si ghici ce....operatorii sint la fel de "simpatici" ca de obicei. Mi-a spus o fata de acolo ca daca sint nemultulmita sa fac o cerere scrisa insa nu va garantam ca va raspunde cineva :)))) Cat de mult apreciez sinceritatea lor :))))) Multumim ca ne ignorati! ignorati-ne, dar bagati Discovery la loc!
  • Dolores Dolores
    Un singur lucru spun - recomand RCS RDS sa bage la loc Discovery pentru ca romanii nu sint asa de fraieri. Am inteles....Antenele sint cu Voiculescu, chestii politice.....nu plangem dupa ei, insa pentru multi dintre noi Discovery este singurul motiv pt care platesc un abonament lunar si pt care mai deschid televizorul. Daca imi luati si acest motiv....ati face bine sa dati faliment....LASILOR!!!!!
  • Marius Marius
    Habar nu aveam de scoala discovery. acum am vazut banner-ul de mai sus si am dat un google search. Pai daca tot e smecher RCS si are monopol si multi bani, de ce nu investeste el banii luati de la prostii de abonati intr-un proiect in scoli. Ne scuzati de asemenea propuneri indecente, dl RCS& RDS :)))))) keep your (our) money :)))))
  • Marius Marius
    hai sa fim seriosi...acum le plangem de mila astora de la RCS...Le e frica de concurenta pentru rahaturile alea de canale de documentare. Cum infiinteaza un canal de-al lor, cum scot din grila concurenta. In curand ne vom uita numai la canalele marca RCS....si daca ar fi barem profi...Nu cred ca se invata peste noapte sa faci nici televiziune cum trebuie, si mai ales documentare. Sa lase specialistii sa isi faca treaba in continuare si sa ne respecte optiunea de a avea Discovery!!!! Primul pas - plangere la protectia consumatorului si pasul 2 - contract la UPC!!!!
  • Borda Borda
    Pentru cei care inca nu stiu este o firma romaneasca, nu are nici o legatura cu Ungaria, este prezent si acolo ca si in alte tari http://ro.wikipedia.org/wiki/DigiTV cititi aici inainte :)
  • dan dan
    Cam patetici astia de la Discovery. De fapt problema lor reala este ca daca RDS refuza sa reinoiasca contractul, angajatii Discovery Romania pot sa-si ia adio de la joburi. De aici si toata campania asta demna de mila.
  • Borda Borda
    Nu ungurii au decis asa ceva, la ei s-a scos prima data si atat. :)
  • Si uite asta inseamna monopol...
    Se pisa pe noi mai intai cu programele, iar apoi cu preturile.
    Iar noi o sa sfarsim prin a ne face abonament la jegurile de la UPC
  • sfinx sfinx
    hey va recomand sa faceti sesizare pe site-ul cna! merita sa ii amendeze drastic pe nesimtitii de la rcs! si apoi dezabonati-va de la serviciile lor,
    alegeti romtelecom, nu am probleme
  • Anonim Anonim
    Simplu daca ei nu vor sa plătească milioane de euro către discovery nu plătesc
    Asa si tu ai libertatea de a te dezaboneaza de la RCS trecând la UPC
  • Anonim Anonim
    Antena 1,2,3,4 reloaded
  • Sorina Sorina
    Nu inteleg de ce altcineva incearca sa decida pentru mine la ce ma pot uita si la ce nu. Eu ma uit la Discovery Channel si la TLC si daca ungurii astia cred ca pot decide pentru mine, se insala! Apropo de imaginea cu baietii din Vanatorii de mituri, eu mi-am descoperit limita in ceea ce-i priveste pe astia de la RCS!

Trimite un comentariu

sus