Skip to main content

REVELIONUL. Minutul de la miezul nopţii: Antena a avut naţionalul, Pro TV a avut oraşele

 
Revelion Bianca
Revelion Bianca

Publicitate

Antena 1 şi Pro TV şi-au împărţit minutul de la miezul nopţii. La nivel naţional, cea mai bună audienţă în primul minut din 2013 a avut-o Antena 1. La nivel urban, în oraşe, Pro TV a avut primul minut.

NAŢIONAL. La miezul nopţii, 2,3 milioane de români erau pe Antena 1. La Pro TV se uitau 2,17 milioane.

URBAN. La nivel urban, Pro TV a fost urmărit, în primul minut, de aproape 1,3 milioane de orăşeni. Pe Antena 1 erau 1,3 milioane de persoane.

Pro TV venea după un sfert de oră în care românii au văzut-o pe Bianca Drăguşanu într-un număr de streaptease în care aproape a mimat o partidă de sex cu Victor Slav. Pe intervalul numărului de streaptease, Pro TV a fost pe primul loc, atât la nivel naţional, cât şi la nivel urban. După miezul nopţii, pe Pro TV au urmat alte două numere de streaptease: Mama natură Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu.

Audienţa posturilor TV în primul minut din anul 2013:

URBAN NATIONAL
Pro TV 1.283.000 telespectatori (12,2 rtg) Antena 1 2.304.000 (12,1 rtg)
Antena 1 1.129.000 (10,8) Pro TV 2.169.000 (11,4)
TVR 1 554.000 (5,3) TVR 1 1.295.000 (6,8)
Kanal D 334.000 (3,2) Kanal D 1.288.000 (6,8)
Antena 3 298.000 (2,8) Antena 3 508.000 (2,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LED LED
    Cum sa te uiti la Antena 3 de Revelion?! OMG! :)
  • Mihai Moga Mihai Moga
    La ora aia copii vroiau si ei sa aprinda artificiile nu sa o vada pe Bianca
  • darwin darwin
    nu m-am uitat la teve de revelion, asa ca nu imi dau cu parerea. DAR, mama natura nu e roxana ionescu... va rog sa va uitati la emisiunile ciao darwin de pe vrmuri sa vedeti ca roxana ionescu era in trupa de dans, iar mama natura era o alta tipa...
  • Gomez Gomez
    @Robin:
    In ultimii 4-5 ani nici macar ProTV nu mai face televiziune. De fapt. acum cca 5 ani ProTV a fost cea care a dat semnalul deplasarii majoritatii emisiunilor sale intr-o zone gri de la marginea bunului simt. Cum Antena 1 avea emisiuni aproape in acceasi zona a fost destul de simplu si pentru oamenii lui Voiculescu sa schimbe macazul.
    Este pacat, ceea ce se anunta promitator cu emisiunile de televiziune ale companiilor di grupul lui Adrian Sarbu a a juns deja la marginea sordidului.
    Iar minunatele "programe" cu si fara streaptease de la emisiunile de revelion 2013 nu fac altceva decat sa confirme ce spuse mai sus.
    Acum 5-10 ani, chiar daca era la Paris de Revelion, Sarbu primea emisiunile difuzate si daca era ceva ce iesea din "normal" lua masuri. Acum, din pacate, normalul este Bianca Dragusanu.
  • viki viki
    M-am uitat pe TVR sa vad ce-am votat adik Piata Revelionului. Matinalii 21 o f simpatici, dar prea multa populara.
  • x x
    Sa faca ceva pe PROTV-ul tau
  • radu09 radu09
    Ar fi interesant daca am afla si cat au cheltuit Televiziunile cu programul de Revelion ......
    ciudat mi se pare ca Bianca Dragusanu e calare pe V.Slav cand la "Dansez pt tine" se certa cu coregrafu ca nu poate ea sa se aproprie la dans de partenerul ei
  • mad79 mad79
    eu m-am uitat pe BBC Entertaiment la jubileul de diamant al reginei si dupa ora 0.15,m-am uitat pe Procinema,la stand up-ul facut de Bobonete.Am ras cu hohote!Cel mai haios syand up,dupa cele facute de Horatiu Malaele!
  • steven steven
    Prietene nu uita ca nu toate orasele tarii au avut organizate chermeze in piete.Un exemplu e Constanta unde pastaia de primar a plecat in tarile calde si nici macar un foc de artificii n-a organizat.Si asemenea Constantei sunt si alte orase!Asa ca acei oraseni n-au prea avut incotro si su privit la televizor pentru ca nu toti au bani de mers in restaurant!
  • cristi cristi
    Numai porcarii au fost difuzate si pe Pro si pe A1. Aceleasi texte rasuflate, aceiasi manelisti si pitipoance dezbracate, acelasi gen ca si anul trecut. Foarte slabe calitativ emisiile de revelion. Eu am tinut tv-ul pe Mtv si A3 macar au dat din piete concertele.
  • QFM QFM
    Romanii din ce in ce mai saraci, au ramas cu privitul la tv pt ca e cea mai accesibila distractie. Dar in noaptea de revelion cand juma` de tara a iesit prin piete si cealalta jumatate a fost la diverse chermeze, cine naiba a mai ramas sa se uite la tv? Obiceiul cu privitul la tv de revelion a fost in mare voga in perioada comunista cand nu erau atat de multe optiuni. La alte televiziuni din vest nu vezi mare lucru la tv de revelion. Marea majoritate au transmisii din piete unde lumea sta pana aproape de dimineata. La noi in tara, lumea pleaca dupa focul de artificii de la miezul noptii. Concluzia : Macar de revelion ar trebui sa lasam tv`ul si sa ne concentram pe alte distractii.
  • Wermacht Wermacht
    bai tu esti cel ne educat cum adica daca esti batran esti ne educat ?nu uita ca la batranete o sa fi si tu ne educat
  • Andy Andy
    1q ai dreptate
  • Nelu Nelu
    Eu ma intreb unde au fost tiganii? O fi fost vreun pact secret intre televiziuni sa nu ii mai invite? In afara de Vijelie si Adi Minune, au lipsit cu desavarsire consacratii Bursuc, Adi De la Valcea, Salam, Fernando, Minunatul, Mondialul, etc etc ... Parca ne mai revenim ...
  • Robin Robin
    Nu imi pasa de ce crezi tu. Fiecare este liber sa aiba o parere. Si da, sunt la scoala. Peace :D

Trimite un comentariu

sus