Skip to main content

Acces Direct şi Observatorul Antenei 1 lansează o campanie umanitară: Salvează speranţa

 

Andreea Berecleanu

Publicitate

Acces Direct şi Observatorul Antenei 1 demarează, începând de astăzi, campania “Salvează speranţa”, în care vor fi ajutaţi copii care au real talent într-un domeniu, dar nu beneficiază de posibilităţi materiale, dar şi persoane în vârstă, celebre în trecut, potrivit unui anunţ al postului de televiziune. În acest demers, sunt donaţi toţi banii câştigaţi din publicitatea difuzată într-o ediţie Acces Direct.

Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului: "Sunt o mulţime de copii talentaţi în România, care, până acum, n-au avut nicio şansă. Vreau să le dăm noi această şansă!"

Cazurile care vor fi prezentate în ediţia din această seară a emisiunii Acces Direct şi la Observator în campania “Salvează speranţa” sunt: Ileana Constantinescu, vocea care l-a fascinat pe Mihail Sadoveanu şi Camelia Anghel, o micuţă campioană la gimnastică, părăsită de mamă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Sa faca tocmai Acces Direct o asemenea campanie nu se numeste "campanie umanitara" si nici macar "marketing". Se numeste TUPEU si NESIMTIRE.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Da. Multumesc mult pentru observatie.
  • Bruzli Bruzli
    Ia vezi poate ai gresit linkul din articol. E ceva cu Tatulici. :))
  • ionda ionda
    E un inceput.
  • Pavel Pavel
    Vor să dreagă busuiocul. Cam târziu.
  • dragomir dragomir
    doamnee .. cum nu-i vezi!!! La fel ca Ceausescu, intai ne-a calcat in picioare si atunci in piata cand a vazut sentimentele oamenilor vis a vis de el si minunata lui sotie a inceput sa strige, va mai dau o suta de lei!!! Asa si astia cu antenele lor, intai fac zob un om (nu conteaza femeie sau barbat, personalitate sau simplu cetatean), apoi in loc de scuze si schimbare de atitudine, ameninta cu procese, se dau victime si in infinita lor bunatate sufleteasca ajuta niste copii, asa sa mai scape putin de impozite si sa mai pacaleasca niste fraieri? Ma intreb cum se pot uita in oglinda Camelia voiculescu si madam lesbi gherghe

Trimite un comentariu

sus