Skip to main content

Pariu cu viaţa se mută din faţa lui Suleyman. Tânăr şi neliniştit îşi schimbă ora de difuzare

 

pariu cu viata (4)

Grila de primăvară a postului Pro TV vine şi cu o serie de schimbări a zilelor de difuzare. Cel de-al patrulea sezon al serialului Pariu cu viaţa, care va debuta pe 13 martie, va fi difuzat în zilele de miercuri. Ultimele trei sezoane ale producţiei de la Pro TV au fost difuzate în ziua de luni, potrivit TV Mania.

Mutarea vine după lansarea, toamna trecută, a serialului turcesc Suleyman Magnificul, care a depăşit în audienţe Pariu cu viaţa în mai multe rânduri.

În plus, Tânăr şi neliniştit îşi schimbă, de astăzi, ora de difuzare de la 16.00, la 14.00. Nemuritorul serial va împlini, la sfârşitul lunii martie, 40 de ani de la lansare.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    http://www.protv.ro/stiri/pariu-cu-viata-revine-cu-cel-de-al-patrulea-sezon-din-25-martie-la-protv-unde-au-avut-loc-filmarile-si.html protv anunta ca serialul ramane tot lunea, deci nu se schimba nimic....
  • Andrei Andrei
    Era si cazul sa mute ora de difuzare de la 16. A devenit un segment orar cu un potential prea mare pentru a fi irosit cu un serial al carui public nu se mai suprapune cu profilul actual al Pro TV-ului. Eu l-as fi mutat demult pe Acasa (eventual as fi pastrat reluarea de la 10 dimineata pe Pro TV).
  • Andrei Andrei
    De exemplu, in programul de maine incepe de la 13:30.
  • Andrei Andrei
    La noi nu s-au difuzat primele 4000 de episoade. Pro TV a difuzat un fel de rezumat al acestora, cu o saptamana inainte sa inceapa difuzarea serialului (in 1996).
  • bahmuteanca bahmuteanca
    imi pare rau ca nu am "prins" serialul de la inceputuri. si, ca sa ii citez pe Radu Constantinescu si Petrisor Obae, abia astept redifuzarea, nu neaparat la Protv...
  • cristi cristi
    E cam aiurea, multi poate o sa-l caute pe la 16 si nu o sa mai dea de el. Si cand o sa afle ca a fost mutat, deja o sa piarda vreo 10-15 episoade. Tot la 14 pe Antena 1 incepe si "Mireasa pt. fiul meu".. Ma gandesc ca poate l-au bagat atunci ca sa le ia fata din nou.
  • cristi cristi
    Stau si ma gandesc la filmul asta, "Tanar si nelinistit", dar mai ales la actorii din el.. Cum o fi ca timp de 40 de ani sa joci acelasi rol ? Cu timpul ajungi sa iti intri atat de bine in rolul ala, incat te rupi de lumea reala, si traiesti doar in film, in lumea imaginara. Sunt curios si de regizor, e tot cel de la inceputuri, sau a murit intre timp ? Probabil a lasat fiului drept mostenire serialul ca sa-l duca mai departe. In America, luna trecuta s-a ajuns la episodul 10.278, la noi e abia la 4400. Cine e mai in varsta si e fan, nu cred ca are vreo sansa sa prinda finalul in viata asta. Asta daca va avea unul .
  • mad79 mad79
    am vazut i eu :)
    Cred ca e pentru prima oara in 17 ani,cand se schimba ora de difuzare :)
  • ziareoffline ziareoffline
    Scrie în articol, trebuie să citim și conținutul, nu doar titlul ;)
  • cristi cristi
    Incepand de astazi .
  • mad79 mad79
    de cand intra in vigoare schimbarea orei de difuzare la Tanar si nelinistit?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu au anuntat nimic pentru moment.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    am remarcat o schimbare de "strategie" din partea celor de la Pro tv in incercarea de a lua "fata" lui Suleyman: reiau "la greu" filme de actiune care au avut, de-a lungul anilor, audiente bune si foarte bune; a se vedea Triplu X 2 deseara si Risc maxim miine seara.
  • radu radu
    Va fi si sezonul 2 din Tanti Florica ?

Trimite un comentariu

sus