Skip to main content

VIDEO. Realitatea a inventat un nou mod de măsurare a audienţei: prin SMS. Postul cere o anchetă privind audienţele

 

captura rares bogdan

Publicitate

Realitatea TV a patentat o nouă modalitate de a măsura audienţa. După o dezbatere despre modul în care se măsoară audienţele şi a faptului că „telespectatorii Realitatea TV dispar pe hârtie”, Rareş Bogdan a venit şi cu soluţia de a-i număra mai bine. El a prezentat un număr de telefon şi i-a invitat pe telespectatorii care se uitau la Realitatea TV în acel moment să trimită un sms.

„Trimiteţi SMS la 0741 188 488 dacă vă uitaţi acum la Realitatea TV (tarif normal)”, era mesajul de pe burtiera de la Realitatea TV.

Totodată, postul a anunţat că cere o anchetă privind corectitudinea şi transparenţa modului în care sunt măsurate audienţele posturilor de televiziune. „Este pentru prima oară în istoria postului de televiziune când, potrivit măsurătorilor oficiale, niciun român nu ar fi urmărit Realitatea TV mai bine de 45 de minute încontinuu”, potrivit unui articol postat pe site-ul Realitatea.net.

„Astfel, ieri, niciun telespectator din publicul comercial nu ar fi urmărit Life Time News cu Amedeo Ene. Asta în chiar dacă, la nivel naţional, Realitatea TV era urmărită de zeci de mii de telespectatori, înregistrând aproape un punct de rating şi o cotă de piaţă de 3,1. De asemenea, aceleaşi date arată că în mediul urban, ochii a sute de mii de români au fost aţintiţi pe programul al cărui amfitrion este Amedeo Ene”, se mai precizează în material.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Iulia
    Draga ne-telespectatoare Realitatea tv, pe numele tau Anca, imi dau cu presupusul ca esti o persoana plina de amaraciune daca ajungi sa simti atata ura pentru un post tv de la care poti schimba cu un simplu click de buton de telecomanda. Cuvinte de gen "mizer" se invata de la alte posturi tv. Daca ai fi vrut sa lucrezi la Realitatea cu siguranta nu te-ar fi angajat nimeni. Iar daca printr-o gafa monumentala ai lucrat, cu siguranta exista motive intemeiate pentru care colaborarea ta cu acest post "mizer"(n.r. iti citez limbajul elevat) s-a incheiat brusc, lasand in tine multa amaraciune si frustrare. Deci, click pe butin si schimba pe "Scandal" tv. Seara faina!
  • profesor profesor
    iRealitatea este in moarte clinica si daca Gusa nu intelege ca ultima sa achizitie in materie de "dat cu parerea" ... pseudoziaristul facut la ochi mai rau ca o cocota, Rares Bogdan, finul lui Rosca Stanescu ... este de-a dreptul gretos prin atitudinea lui pro-PNL!!!
  • mihai mihai
    Romtelecom IPTV. In acest gen de sistem de distributie operatorul poate sa stie cine, cand si la ce post se uita. Nu stiu daca Romtelecom face o asemenea statistica dar stiu ca sunt zeci de mii de abonati la RTC IPTV ceea ce ar avea o relevanta mult mai mare decat 1200. . Ar mai fi si INES...daca nici acolo nu e public comercial...:)
  • anca anca
    pai si au spus cumva cati telespectatori le a dat sms? si nr. care l au pus pe ecran al cui era?mai numara inca omul sms urile? si de la ce retea de telefonie? cine si de ce face asta?
  • Lucian Lucian
    de ce sunt penibili draga Anca,ca numai il dau toata ziua buna ziua pe Becali la tv cum face Romania tv sau din cauza ca nu il injura toata ziua pe Basescu cum fac Antena 3
  • henkel henkel
    După Digi 24 ;)
  • Elena Elena
    dar tu ai citit bine? ai urmarit materialul video? nu cred! ce are de a face sondajul cu audienta? ideea era e ca realitatea nu poate avea audienta 0 dintr-o data. Si s-a demostrat prin faptul ca oamenii au trimis mesaj. Influenta la ce? Telespectatorii nu trebuiau sa isi exprime nicio opinie!!! Tu gandesti vreun pic?
  • Marian Marian
    Sa fim seriosi. Digi si B1 sunt singurele care nu umfla panzele USL. Restul, in frunte cu acest slinos Rares Bogdan manipuleaza odios creierele si asa proaste ale romanilor care nu vor sa munceasca ci sa fure, sa ia spaga sau sa fie asistati!!!
  • Daniel Daniel
    Acuma sant tare curios ce se va intampla, toata lumea stie ca nimeni nu vrea un scandal in piata de publicitate si deaia nimeni pana acuma nu a facut scandal DAR PE DE ALTA PARTE TOATA LUMEA A AVUT CEL PUTIN ODATA SUSPICIUNI ASUPRA AUDIENTELOR.

    Eu personal nu cred o iota din aceste audiente despre care nimeni nu stie cum se masoara.

    Nu vi se pare ciudat ca atunci cand s-a schimbat firma ce masoara audientele singura televiziune care a facut scandal a fost Antena3 adica televiziunea la care imediat dupa au inceput sa creasca audientele?

    Voi astia care lucrati in domeniu hai recunoasteti ca sant mari probleme si ca se fac mismasuri cu aceste cifre.
  • aaa aaa
    @anca: Mai mizer ca Antena3 sau RomaniaTv nu sunt. Au ramas cel mai acceptabil post de stiri
  • anca anca
    Penibililor, nici putinii angajati pe care ii mai aveti nu se uita la voi. Telespectatorii nu dispar pe hartie,nu se mai uita lumea la voi. Ia faceti voi un sondaj pe bune pe strada cu o camera ascunsa pt. a nu influenta intervievatul. Sunteti un post mizer.

Trimite un comentariu

sus