Skip to main content

Prigoană, în acelaşi timp şi la Happy Hour şi la Acces Direct

 

prigoana pro

Emisiunile tabloid s-au nimerit din nou cu acelaşi invitat. Astăzi, atât Happy Hour, cât şi Acces Direct au difuzat, în acelaşi timp, un interviu cu Silviu Prigoană.

Dacă la Acces Direct, Prigoană se afla în studioul Simonei Gherghe, la Pro TV reporterul l-a intervievat pe Prigoană într-un birou. Şi pe Antena 1, şi pe Pro TV, pe ecran era scris "direct".

Cum s-a întâmplat? Unde era în direct şi unde era înregistrat?

Cătălin Măruţă, pentru Paginademedia.ro:

"Am difuzat intr-adevar astazi un material cu Silviu Prigoana, dar nu inteleg unde este nelamurirea. Nu am pretins niciodata ca este in direct, a fost un material obisnuit, un interviu realizat de un reporter, ilustrat cu imagini de la nunta lui cu Adriana si cu imagini cu fosta lui iubita.

Era evident un material, nu o transmisiune live, pentru ca altfel as fi fost eu in legatura directa cu invitatul, i-as fi pus intrebari si am fi folosit o grafica de tip "ferestre", ca de obicei, adica telespectatorii ar fi putut vedea in acelasi timp platoul si locul de unde transmiteam. Nu a fost cazul.

In timpul emisiunii de azi, am spus ca a fost un interviu inregistrat in cursul zilei."

Dan Bitman în dublu rol, în urmă cu o lună

Cu o lună în urmă rolurile erau inversate. Happy Hour îl avea pe Dan Bittman în direct, în timp ce Acces Direct difuza un interviu înregistrat, după cum paginademedia.ro relata AICI.

În cazul Bittman, confuzia era creată de faptul că solistul apărea în platourile ambelor emisiuni. Chiar dacă la Acces Direct nu era ...în direct, interviul înregistrat de Simona Gherghe era făcut în studioul emisiunii, având aparenţă de live.

Situaţia a fost clarificată atunci de Cătălin Măruţă, care l-a întrebat pe Bittman, direct: în ce dată suntem şi ce oră este acum.

prigoana Antena

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Scrie DIRECT ?
  • cristi cristi
    N-am urmarit niciodata emisiunea asta, si sincer, habar n-am ce s-a intamplat de fapt, dar.. dupa cate am citit in articolul de aici tind sa-i dau dreptate lui Maruta. Faza cu DIRECT nu inseamna neaparat ca Prigoana este in direct. Se merge pe ideea ca emisiunea, in sine, este in direct, iar in timpul emisiunii aflate in DIRECT, a fost difuzat un material inregistrat. De exemplu, daca urmariti stirile de la TVR, o sa vedeti ca atunci cand intra materiale inregistrate, DIRECT-ul ramane tot sus. In schimb, ce s-a intamplat acum ceva timp la Antena1 a fost aranjament clar. S-a lipit o inregistrare filmata special in studio peste emisiunea initiala, pt. a se crea confuzie. Si nici n-au avut bunul simt sa scoata un sunet in legatura cu facatura aia, pana cand nu au fost dati de gol de catre cei din Pro.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Ce e jenant din partea Protv-ului e ca nu gaseste alte subiecte decat mizeriile de la Acces direct si Un show pacatos.

    Iar comparatia cu cazul Bittman e fortata. Atunci era absolut imposibil ca telespectatorii sa-si dea seama ca nu e in direct la Antena 1. Nu mai zic ca pe ecran aparea si un numar de SMS unde sa-i adresezi intrebari lui Dan Bittman.
  • Florin Florin
    era un reportaj din timpul emisiunii. nu vad nelamurirea. probabil ca Maruta chiar a spus ceva de genul "sa urmarim materialul" inainte de acesta.
  • ROYCE ROYCE
    PRO TV A GRESIT. SE PARE CA ACEST POST DE TELEVIZIUNE FACE GAFA DUPA GAFA.
  • alex alex
    cel putin acel interviu de la pro tv a fost facut in alta locatie , nu ca cel cu Bitban in care simonica a fost imbracata la fel si in direct si in inregistrare
  • Radu100% Radu100%
    Iar acum istericii PROTV-isti si toti deontologiii nu vor mai sari in sus ca ProstTV a gafat si el.

Trimite un comentariu

sus