Skip to main content

CONTRA STEAGUL TVR. La televizor, un steag pe un bob de orez se vede la fel de mare ca unul de şapte hectare

 

Publicitate

TVR ŞI UN RĂSPUNS METAFORĂ. Antena 3 a creat cel mai mare steag din lume. TVR l-a creat pe cel mai mic, pe un bob de orez, într-un film cu un titlu sugestiv: Stegozaurii.

Un răspuns subtil dat de TVR, într-un scurt film semnat Cornel Mihalache, filmul steagului pe bob de orez, cu un final „încărcat” de mesaj: „Un steag pe un bob de orez se vede pe un televizor la fel de mare ca un steag de cinci tone şi şapte hectare. Dragostea de ţară nu se măsoară în cantitatea de pânză.”

Filmul „Stegozaurii”, în transcriere, fără alte comentarii:

  • "Ei, stegozaurii, sunt gata să te sufoce sub tone de steag. Degeaba le explici că patriotismul se măsoară în virtuţi, că identităţile colective se câştigă prin respectarea unor valori morale, că într-o comunitate, într-o naţiune, cheagul e încrederea, nu kilometrul pătrat de steag."
  • "Stegozaurii o ţin pe-a lor: cât mai multe steaguri, peste tot, împotriva tuturor. Pentru stegozauri, niciun steag nu e prea mare."
  • "Dacă ţi-a dispărut ceva: un ou, un bou, o instituţie, caută-le sub steagul întis cât şapte hectare, de către stegozauri."
  • "Într-un kilogram de orez sunt aproximativ 33.333 de boabe de orez. Un kilogram de orez costă 6,79 lei. Un bob de orez costă, deci, 0,0002 lei şi are o greutate de 0,03 grame. S-a muncit timp de trei minute şi 25 de secunde."
  • Un steag pe un bob de orez se vede pe un televizor la fel de mare ca un steag de cinci tone şi şapte hectare.
  • Pentru noi, dragostea de drapel e invers proporţională cu mărimea lui. Dragostea de ţară nu se măsoară în cantitatea de pânză."

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Mihalache inca nu se impaca cu faptul ca ai lui au pierdut puterea.
  • claudyu claudyu
    uni fac steag cel mai mare si uni cel mai mic, vrea sa faca recorduri

Trimite un comentariu

sus