Skip to main content

3 Iulie. Forbes: Intact are o cotă de piaţă mai mare decât Pro

 

televizor

Publicitate

COTELE DE PIAŢĂ ALE INTACT ŞI PRO. Grupul televiziunilor Intact (Antena TV Group şi Antena 3) a înregistrat în luna iunie o cotă de piaţă de 22,57% la nivel urban (all day), desprinzându-se de grupului Pro TV S.A., cu o cotă de 20,44%, scrie Forbes.ro. Canalul Pro TV a rămas liderul audienţei, cu 14,26 market-share, în timp ce Antena 1 a avut o cotă de vizionare de 13,61%.

Cota cumulată a grupului Intact a crescut în iunie cu 1,15 puncte procentuale (urban, all day), în timp ce trustul concurent Pro TV S.A. a pierdut 0,47 puncte procentuale. Ecartul dintre cele două grupări a crescut în iunie, în favoarea Intact.


Antena 1 a avut un timp de vizonare la acelaşi nivel ca cel din luna precedentă, în timp ce Antena 3 a obţinut o cotă de 6,5%, mai mare cu 0,84 puncte procentuale, în urban.
Cota de piaţă în iunie a canalul Pro TV s-a diminuat cu 0,42 puncte procentuale faţă de luna mai. Acasă TV şi-a conservat cota de piaţă: 3,78% (o scădere de doar 0,08 puncte procentuale).
Intact a câştigat un punct, Pro TV S.A. a pierdut jumătate de punct


EMISIUNE NOUĂ LA TVR. TVR 1 a anunţat că începând de sâmbătă, 6 iulie, de la ora 9.30, va difuza săptămânal emisiunea „Dimineata Zurli”, dedicată întregii familii, prezentată de Mirela Retegan. Dimineaţa Zurli este un show autohton de family entertainment interactiv, din care nu vor lipsi invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi.

TVR lansează sâmbătă o emisiune de familie


TRIBUNE VA DEŢINE CELE MAI MULTE POSTURI TV DIN SUA. Grupul de presă american Tribune a anunţat că va cumpăra 19 televiziuni locale de la Local TV Holdings LLC, pentru o sumă de 2,73 miliarde de dolari, în urma acestei tranzacţii, Tribune devenind cel mai mare proprietar de staţii TV din Statele Unite ale Americii, scrie DailyBusiness.ro.
Totodată, această tranzacţie vine în contextul în care grupul Tribune încearcă să îşi vândă divizia de publishing. Tribune a anunţat, în februarie, că intenţionează să vândă opt dintre publicaţiile pe care le deţine, între care se număra The Los Angeles Times şi Chicago Tribune.
Grupul de presă Tribune devine cel mai mare proprietar de staţii TV din SUA


ROBERT IGER VA MAI FI CEO LA DISNEY ÎNCĂ 3 ANI. Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016, a anunţat luni, într-un comunicat, grupul de media şi divertisment american.

Unul dintre administratorii independenţi ai Disney, Orin Smith, a justificat decizia de a prelungi mandatul lui Iger prin rezultatele excepţionale obţinute de companie în perioada în care s-a aflat la conducere şi dorinţa de a continua strategia grupului.
Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marinika marinika
    intact........super tare.este adevarat ca pro tv-ul este un colos in materie de televiziune dar intact este pe aceeasi lungime ca si el si cu timpul il va depasii cu mult.aceste rezultate sunt rodul muncii unor persoane foarte competente care-si fac meseria cu absoluta daruire.
  • ROBERT12 ROBERT12
    nu-i de mirare ca are o cota de piata mai mare decat a pro tv-ului,intact chiar este o forta in materie de televiziune unde-si desfasoara activitatea numai profesionisti.si parerea mea este ca in decursul la cativa ani intact nu va mai avea concurenta absolut deloc.
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Ce-mi plac mie "profesionistii" astia, complet dezinteresati, care compara merele cu perele si apoi descopera fructul de aur.
    Daca era profesionist si obiectiv, compara ProTV cu A1, Sport.ro cu GSP.ro, Acasa cu antenna 2 , Euforia cu Pro Cinema, si vedea ce iese. Respectiva ca Intact este pe 2-3 la cota de piata , acolo unde este prezent si un canal Mediapro. Diferenta este data de A3, deoarece Media Pro nu are canal de stiri.
    Iar atunci cand ai in vedere "cota de piata", ar cam trebui sa iei in calcul publicul commercial. Asta pentru ca telviziunea este o "piata" atunci cand produce bani.Altfel este masuratoare de audienta. Iar daca vroia sa cuantifice/analizeze audienta unui post/trust, trebuia sa ia audienta nationala,
    toate categoriile de varsta, toate orele.
    dar mi-e teama ca daca facea acest lucru, nu-I mai "ieseau" cotele cum trebuie:))))
  • Livero Livero
    @geo: Probabil, foarte putini clienti Digi Satelit aveau in casa un aparat de masurare a audientilor. Audienta oricum este incorecta. TVR 1 cu siguranta are mai multa audienta decat in grafic, avand in vedere ca este sigura televiziune ( cu adevarat ) care se receptioneaza si in varf de munte :)
  • geo geo
    cum naiba se face ca Antena 1 are cota de vizionare cu 0,6 % sub Pro TV desi nu este receptionata de sute de mii de romani abonati la serviciul DTH al [email protected] se citi Digi tv satelit...

Trimite un comentariu

sus