Skip to main content

7 August. Antena 1 a câştigat licitaţia pentru următoarele trei sezoane ale Cupei României

 

SUPERCUPA ROMANIEI - STEAUA BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI

Publicitate

CUPA SE VEDE LA ANTENĂ. Antena 1 a plătit 2.000.000 de euro pentru drepturile TV ale Cupei României, competiţie transmisă în ultimii ani de PRO TV, scrie Realitatea.net.

FRF a scos la licitaţie şase pachete, Antena 1 cumpărând cele mai importante două dintre acestea: pachetul ce conţine finalele Cupei Romaniei pentru urmatoarele trei sezoane, dar şi Supercupele până în 2016. Preţul de 400.000 de euro pentru fiecare stagiune (1,2 milioane de euro în total) a fost cel mai mare oferit.Celalalt pachet, de 750.000 de euro, se referă la difuzarea tuturor rezumatelor din Cupa României.


Antena 1, LOVITURĂ DURĂ dată trustului PRO


PRIMA DOAMNĂ DE LA BULGARI. Carla Bruni, fosta primă doamnă a Franţei, a devenit imaginea celei mai recente campanii a brandului de bijuterii Bulgari, scrie Wall-Street.ro care citează Mediafax.

Fost model, Carla Bruni a fost prima doamnă a Franţei în perioada în care soţul ei, Nicolas Sarkozy, a fost preşedintele acestei ţări, din 2007 până în 2012. În noua campanie, Carla Bruni va face reclamă la ceasuri, brăţări, coliere şi alte accesorii de lux produse de casa Bulgari.
Carla Bruni este imaginea unei noi campanii Bulgari


BILANŢ. Intact Production, casa de producţie a Intact Media Group, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 3,79 milioane de euro şi a raportat pierderi de 606.000 euro, potrivit datelor depuse la Ministerul Finanţelor Publice, scrie Forbes România. Datoriile companiei la sfârşitul anului trecut se ridicau la 5 milioane euro.

Intact Production produce pentru Antena 1, printre altele, programele „Te pui cu blondele”, „Acces Direct”, „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „Te cunosc de undeva!”.
Intact Production şi-a redus pierderile în 2012 cu 72,4%


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jix Jix
    In sfarsit vad meciurile pe antena! Acum ca au si meciurile din cupa, putem spune ca antena este cel mai tare post din tara!

Trimite un comentariu

sus