Skip to main content

Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila şi sigla Antena Stars pe fundal, dar fără acordul CNA

 

antena 2 matinal

Publicitate

Postul Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila de programe chiar şi fără aprobarea CNA. Postul de televiziune a lansat de astăzi, de la ora 9.00, emisiunea Star Matinal, cu Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.

Matinalul a avut subiecte precum dispariţia Elodiei, viaţa amoroasă a lui Guţă („Guţă, manea la sentiment”), „Antonia, zbenguială pe bani mulţi” şi „Alex (Velea), maşină de bani”, Să ne exersăm „gluteii" cu asistenta de la Un show păcătos, Ana Maria Toma.

Sigla Antena Stars apare pe ecranul din spatele celor doi prezentatori ai matinalului, dar şi pe microfoanele reporterilor. În plus, după o oră de emisie, cei doi realizatorii şi-au schimbat hainele cu tricouri pe care apare sigla Antena Stars.

Antena 1 a publicat ieri pe site o ştire ce anunţa lansarea noii grile, fără a mai prezenta reality show-ul cu Bianca Drăguşanu şi cel cu Asistentele.

Potrivit legii Audiovizualului, un post nu-şi poate modifica grila de programe fără aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Noua grilă a postului, precum şi transformarea Antenei 2 în Antena Stars ar trebui să se discute astăzi în forul CNA. Consiliul a organizat astăzi o şedinţă pe acest subiect, deşi instituţia face astfel de şedinţe doar marţi şi joi. CNA a mai discutat transformarea Antenei 2 în Antena Stars, chiar săptămâna trecută, dar a respins proiectul cu şapte voturi.

În urmă cu două săptămâni, Cristian Ionescu, cel care se ocupă de transformarea postului, spunea că nu a dat drumul promoului de post pentru a aştepta acordul CNA.  "Nu am dat drumul la promo, am luat foarte în serios acest demers legal (modificarea licenţei, care implică modificarea grilei de programe, a elementelor de identificare ale postului s.a. – n.r). (...) Sincer, această amânare ne generează o problemă. E vorba de un nume nou al unui canal şi care ar trebui să apuce să intre şi să fie cunoscut de publicul căruia se adresează", a declarat Cristian Ionescu, în faţa membrilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Sa i se retraga licenta! Imediat! Nu merge sa-ti bati joc cu aroganta si nesimtire!
  • andrei.eu andrei.eu
    e na! E televiziunea lui Voiculescu sa vedeti ca azi primeste aprobare asa ca au debutat in avans. Se rasteste una dom' Ponta la presedintele CNA sa vedeti cum isi da acordul in doi timpi si trei miscari. Bine daca dansa e o doamna cu coloana vertebrala va denunta orice forma de presiune care deja se exercita asupra ei prin intermediul Antena 3.
  • anonimm anonimm
    Asa a facut si Dan Diaconescu pe DDTV cand a transmis OTV-ul...l-au amendat ca pe ultimu' om de pe planta...Asa sa le faca si celor de la antena 2 cu antena stars sa ii invete minte!
  • nevazatorul nevazatorul
    Pe ecranul din spatele prezentatorilor, postac felixian mic ce esti :)
  • Mihai Mihai
    O fac special!!Ca sa atraga atentia.Cu orice risc.Antena 2 a fost aproape de faliment si acum incearca sa il salveze cu orice risc.Asta e o strategie de marketing discutata din timp!!STIAU ca CNA nu va aproba.Au facut tot posibilul ca sa se intimple asta!Tocmai ca sa atraga atentia.Altfel ar fi fost ceva banal si trecut cu vederea.Asa,scandal,atragi atentia si poate salvezi postul.Credeti-ma ca stiu ce spun.
  • costi costi
    Dupa aroganta asta, daca totusi voteaza pentru aprobarea modificarii, membrii din CNA sunt cei mai mari papagali...
  • Alin Ache Alin Ache
    Imi cer scuze, dar eu nu vad nicio sigla Antena Stars in fotografia dumneavoastra. Vad doar vechea sigla a Antenei 2.
  • Bombonel Nascase Bombonel Nascase
    Răzvan Botezatu e ruda cu Catalina Botezatu, celebra chilotareasa?!
  • umberto umberto
    ESTE FELIX MOTANUL SI CAMELUTA.NIMENI DIN LUMEA ASTA NU SUNT CA EI.AMARATII.MAINE POIMANE CUMPARA SI TVR ASTIA.ESCROCII AI ROMANIEI.PUSCARIA SA VA MANANCE.
  • OBSERVATOR MEDIA OBSERVATOR MEDIA
    Cu siguranta astia cred ca pot face orice doresc ei in tara asta.Oricat doreste varanul sa arate ca respecta legile si regulamentele, atunci cand realitatea nu corespunde realitatii lui,calca in picioare tot ce inseamna lege si regulament.CNA ar trebui sa nu mai acorde in veci licenta acestui post daca lucrurile sunt asa cum par a fi. Este ora 10 si vedem deja manelisti si borcea la Antena 2.Vedem deasemenea o emisiune moarta si inviata fara cap si coada,cu o roxana marcu refulata si fasaita alaturi de un baiat neprimitor si cu un comportament care implica un oarecare retard.In rest, trebuie sa recunosc faptul ca platoul arata bine, luminos si spatios.

Trimite un comentariu

sus