Skip to main content

Noua grilă Antena Stars, oficial, pe TV. Momentan, fără emisiunea Biancăi Drăguşanu

 

Brancu si CapatosCopyright_Mihai Stetcu Antena 1_061213_Antena Stars_0777
Copyright: Mihai Stetcu - Antena 1

Publicitate

Postul Antena Stars se lansează de astăzi oficial, cu noua grilă, după ce CNA a acceptat transformarea Antenei 2 în Antena Stars. În grila postului vor intra programe de ştiri mondene, emisiuni noi, dar şi vechile emisiuni cu faţă nouă. Dan Capatos şi Cristi Brancu vor realiza împreună un show de duminică.

În noua grilă, nu se precizează nimic de cele două reality-show-uri care i-au făcut pe membrii CNA să respingă, săptămâna trecută, transformarea Antenei 2 în Antena Stars. Este vorba de Academia Biancăi, realizată de Bianca Drăguşanu, şi de Asistentele, despre viaţa asistentelor de la Un show păcătos.

Antena 2 a introdus o parte din noile emisiuni ale Antenei Stars încă de la începutul acestei săptămâni, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Star Matinal, emisiunea de dimineata de la Antena Stars, Star Magazine, Star News, Necenzurat cu Adriana Bahmuteanu sunt doar câteva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars.

Serile aparţin "veteranilor" Mihai Morar şi Cristian Brancu, cu emisiunile Răi da buni şi Agentul VIP. In week-end postul va avea un matinal prezentat de Irina Cordoneanu şi de Raru.

"Refresh by Oana Turcu" îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetica, beauty, lifestyle, şi cum fiecare dintre noi să-şi găsească acel "ceva" ce ne face să fim unici şi speciali.

Astrologul Camelia Pătrăşcanu va prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, emisiunea "Star zodiac".

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion va realiza Wonderlife, o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute.

Seara de duminică, de la ora 17.00, va fi dedicată emisiunii Dosarelor VIP, realizată de Cristi Brancu şi Dan Capatos.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PETRUS PETRUS
    Astept sa urmaresc cu interes noile emisiuni de la Antena Stars. Multa bafta !!!
  • mihnea mihnea
    ce pretenasi sunt acum cei doi...acu vreo 7 ani , Capatos il gratula in direct, la emisiunea matinala, pe Brancu cu apelativul, Buratino si era scarbit ca asta lucra la o revista de chiloti (vip)....ehee cum e cu linsu si scuipatu in lumea asta de nevertebrate.
  • Jurevycius Jurevycius
    s- a dat drumu la mizerie, oameni de nimic la tv, personaje infecte
  • ps ps
    Patapievici vs. Mizil ! Ce tare!
    Dincolo de hahaiala, tatuajele si argoul lui Mizil e mult mai mare curatenie decat dupa neologismele imbarligate si papionul sclifosit al aluilalt.
  • marian marian
    Cocalar TV daca ar fi sa ne uitam la Morar ;-)
  • Anti Mizerii & Dan Voiculescu & Antena 3 Anti Mizerii & Dan Voiculescu & Antena 3
    Gunoi TV
  • andrei.eu andrei.eu
    scarbos! Plus ca acest personaj oribil si anume Cristi Brancu care radea de Horia Roman Patapievici alaturi de sinistrul si dezgustatorul Serghei Mizil îi da emisiune propriei sotii nu e dovada mai clara de nepotism de cea mai joasa speta unde mai pui ca femeia e total pe langa ale televiziunii n-are nici un farmec.

Trimite un comentariu

sus