Skip to main content

Noua grilă Antena Stars, oficial, pe TV. Momentan, fără emisiunea Biancăi Drăguşanu

 

Brancu si CapatosCopyright_Mihai Stetcu Antena 1_061213_Antena Stars_0777
Copyright: Mihai Stetcu - Antena 1

Publicitate

Postul Antena Stars se lansează de astăzi oficial, cu noua grilă, după ce CNA a acceptat transformarea Antenei 2 în Antena Stars. În grila postului vor intra programe de ştiri mondene, emisiuni noi, dar şi vechile emisiuni cu faţă nouă. Dan Capatos şi Cristi Brancu vor realiza împreună un show de duminică.

În noua grilă, nu se precizează nimic de cele două reality-show-uri care i-au făcut pe membrii CNA să respingă, săptămâna trecută, transformarea Antenei 2 în Antena Stars. Este vorba de Academia Biancăi, realizată de Bianca Drăguşanu, şi de Asistentele, despre viaţa asistentelor de la Un show păcătos.

Antena 2 a introdus o parte din noile emisiuni ale Antenei Stars încă de la începutul acestei săptămâni, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Star Matinal, emisiunea de dimineata de la Antena Stars, Star Magazine, Star News, Necenzurat cu Adriana Bahmuteanu sunt doar câteva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars.

Serile aparţin "veteranilor" Mihai Morar şi Cristian Brancu, cu emisiunile Răi da buni şi Agentul VIP. In week-end postul va avea un matinal prezentat de Irina Cordoneanu şi de Raru.

"Refresh by Oana Turcu" îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetica, beauty, lifestyle, şi cum fiecare dintre noi să-şi găsească acel "ceva" ce ne face să fim unici şi speciali.

Astrologul Camelia Pătrăşcanu va prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, emisiunea "Star zodiac".

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion va realiza Wonderlife, o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute.

Seara de duminică, de la ora 17.00, va fi dedicată emisiunii Dosarelor VIP, realizată de Cristi Brancu şi Dan Capatos.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    am auzit ca dragusanca s-a apucat de dictie, vrea sa aiba dictie! eu zic ca la kilele de botox din buze nu va avea dictie decat daca si le scoate si ramane natur! :) cu sertare nu poti avea dictie. ma mir ca n-a observat ca nicio crainica tv nu are botox! buzele isi pierd elasticitatea si nu mai pot scoate sunete corecte!
  • lady lady
    unde e programul noului canal?
    unde e politia modei?
  • LEO LEO
    Orice nou post TV.este binevenit,sper sa aiba succes.Cei care nu
    suporta trustul INTACT,au la dispozitie B1 si au rezolvat problema.
  • topeskany topeskany
    sucess cu noul format! cu siguranta va fi un succes!
  • gdxf gdxf
    eu din tot trustul intact mai am pe telecomanda doar antena 1, pentru filme. restul le-am sters definitiv. si e mult mai bine fara toate laturile deversate in emisiunile si stirile intact!
  • Roxy Roxy
    Absolut penibil idioti aia de dimineata.
  • poco poco
    uneori cand imi vine sa borasc ma uit pe antene,....imi ating scopul imediat.
  • inna inna
    A disparut radu buzaianu?
  • aura aura
    Protopopescule! Va vinde tata. Ai auzit? In 6 luni nu mai ramane nimic in Pache. Se alege praful si de tine si de postarile tale. Macar ai si tu acasa o Voiculeasca saa-ti faca si tie un copil? Unul istetnu tantalau ca tine.
  • protopopescu protopopescu
    si mizeria de la maruta e la fel. dar astia macar nu au facut o televiziune dedicata manelistilor si boarfelor. sigur nu e prea tarziu.
  • mile mile
    si la maruta ce vezi , pe guta in ficare zi
  • maria preda maria preda
    Sictir. Nu-ti place nu te uita.
  • protopopescu protopopescu
    petrus si noi asteptam cu mare interes sa te dea afara. si apoi sa vedem pentru cine mai postezi. emisiunile de aseara mi-au confirmat spusele, o televiziune de boarfe si de cocalari. halal exemplu dati copiilor. dar la ce ne putem astepta de la turnatorul voiculescu, doar camelia face copii cu fiecare barbat pe care il intalneste.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    http://i4.photobucket.com/albums/y113/cbbentley/homerdrool2.gif
  • monica monica
    junk tv...

Trimite un comentariu

sus