Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul spune povestea surorilor din Braşov măritate cu Ariel Sharon. ZF: Agricultura, un maxim istoric în economie

 

Capturaţi ecranul complet 10.01.2014 112754.bmp

Varianta de weekend a ziarului Adevărul prezintă povestea surorilor din Braşov, Margareta şi Rozalia Zimmerman, măritate cu fostul premier israelian Ariel Sharon. România liberă scrie pe prima pagină despre cum sunt risipiţi un milion de euro anual pentru un program care ar avea efecte zero.

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de pe prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Ziarul Financiar anunţă că agricultura a adus în economie un maxim istoric de 18,5 miliarde de euro în 2013. Publicaţia mai precizează că această creştere a fost susţinută de piaţa cerealelor, cu o creştere de două treimi, de producţia de cartofi şi de floarea soarelui sau de rapiţă.
  • România liberă pune pe prima pagină su subiect despre un program de un milion de euro, cu efecte zero. „Deşi sunt alocaţi bani de la buget pentru educaţia alimentară a copiilor, proiectele lipsesc”, mai scrie publicaţia.
  • Ziarul Adevărul pune pe prima pagina Povestea surorilor din Braşov măritate cu Ariel Sharon. Este vorba de Margareta Zimmermann, care i-a fost soţie în perioada 1950 - 1962, şi de Rozalia Zimmermann, care i-a fost alături între 1963 şi 2000.
  • Evenimentul zilei scrie despre „prima mişcare a noilor şefi ai CSM”: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu, Silaghi şi Ridzi, luaţi la întrebări.
  • Jurnalul Naţional, tot cu Traian Băsescu pe prima pagină. Falsa imunitate a lui Traian Băsescu, titrează publicaţia.
  • Subiectul de copertă pentru tabloide este Ana Lesko, însărcinată în şapte luni. Libertatea: Lesko face un băieţel cu un artist cu 7 ani mai tânăr. „El este tatăl copilului meu”, titrează ziarul Click!.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus