Skip to main content

EXCLUSIV. Burda România închide revista Story

 
cover-breaking-story
cover-breaking-story

cover-breaking-story

Compania Burda România a decis să renunţe la publicaţia Story. Echipa revistei a fost anunţată în această după-amiază că Story se închide. Managementul a invocat starea dificilă a pieţei de media în general, dar şi situaţia companiei.

Numărul care va apărea joi pe piaţă este ultimul. Întreaga echipă a publicaţiei, inclusiv redactorul-şef Mihaela Călinoiu, vor pleca din compania care editează revista. Contactată de paginademedia.ro, Mihaela Călinoiu, redactor-şef Story, a confirmat că revista îşi încetează apariţia şi că echipa publicaţiei este în prezent în preaviz.

Până la ora redactării articolului, managementul companiei Burda nu a putut fi contactat.

Revista Story a fost lansată în România în aprilie 2002 urmând formatul Story din Ungaria, potrivit paginii de Wikipedia a revistei. Din noiembrie 2006 revista s-a relansat, ca revistă săptămânală despre vedete în format semi-glossy, în cadrul grupului Sanoma Hearst România. În 2013, Burda România a anunţat preluarea tuturor titlurilor Sanoma România

Potrivit ultimelor date de vânzări publicate pe site-ul Biroului Român de Audit Transmedia, revista Story a avut în primul trimestru al lui 2014 o medie de 5.000 de exemplare vândute.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    "Practic in Bucatarie" este o revista care face parte de multa vreme din portofoliul Burda, eu credeam ca acolo s-a nascut, in redactia Burda.

    Din celelalte titluri amintite de tine, "Men's health" inca figureaza ca facand parte din portofoliul Burda 2 (Burda Media Bucuresti fosta Sanoma).

    Imi pare rau ca nu se incumeta Burda sa resusciteze titlurile Chip si Level, exista in continuare piata pentru ele.
  • traian_pro traian_pro
    soricelul s-a trezit peste noapte elefant si nu mai incape in gaura in care se ascundea. singura sansa e sa-si arate muschii sau lacrimile. n-am inteles niciodata strategia burda de a cumpara titluri pentru a le inchide: autoshow, quattroruote, men's health etc. e adevarat, au facut si o achizitie fara de care probabil ca nu ar mai fi existat astazi in romania: practic in bucatarie.
  • victor_antiantene victor_antiantene
    Burda ar putea sa se inchida cu totul. Au ajuns sa-si trateze clientii de pe pozitii de forta si mai au curajul sa dea vina pe starea pietii presei. Au ramas mult in urma vremurile cand erau mici si eficienti. Ar trebui sa dispara sandi si melania, ambii sunt vinovati de declinul actual.
  • Slick Slick
    Plick, esti si tu una dintre vedetele din story? :)))
  • dan dan
    Mai draga Pliciule! Tu esti dintre aceia care se simt mandri daca le apare poza in Story? Hahaha. Las' ca mai ai optiuni si la alte publicatii de acelasi calibru. Hai, te las, fugi ca incepe La Maruta.
  • Plick Plick
    Cred si eu ca te doare daca nu a scris nimeni si despre tine... Macar un rand,nu? E, asta e, traieste-ti anonimatul cu demintate, ca altceva nu mai ai de facut.
  • Slick Slick
    Mega senzatie. Inca un sul de hartie igienica dispare de pe piata. E drama printre "vedetele" de la noi, cine va mai scrie despre viata lor palpitanta de acum incolo.

Trimite un comentariu

sus