Skip to main content

EXCLUSIV. Mutarea anului în radio: Mihai Găinuşă şi echipa lui se mută de la Kiss, la Radio 21

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

MUTARE SPECTACULOASĂ. Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM se mută la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere.

Mihai Găinuşă a confirmat mutarea în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:  „Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie şi am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss."

Unul dintre posturile cu ca Gainusa a discutat a fost Pro FM, dar fostul carcotas a optat pentru Radio 21.

"Toată echipa va veni cu mine la Radio 21", a mentionat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro

Despre cine este vorba?

„Echipa îi mai cuprinde pe Codruţ Kegheş, pe Marina Neagu, pe Dan Marcu, care este producător, şi pe copywriterul Doru Ivanov. Ivanov face şi stand-up comedy pentru Spitalul 9”.

Mihai Găinuşă revine la Radio 21 după peste 10 ani. El a mai lucrat acolo în perioada 2000 - 2003, după care s-a mutat împreună cu Şerban Huidu la proaspătul proiect Kiss FM, dezvoltat la vremea aceea de către Cristian Burci.

Când va începe noua emisiune? 

„La începutul lui septembrie”, a răspuns Găinuşă. „Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea acelaşi nume ca viitoarea emisiune de pe TV şi că toată echipa de la radio va lucra şi la emisiunea de televiziune”, a declarat Găinuşă pentru paginademedia.ro.

UPDATE 17.30. Mihai Găinuşă a anunţat plecarea la Radio 21 şi pe contul său de Facebook. „Multumesc in primul rând ascultătorilor. Si colegilor de la Kiss, alături de care am făcut performanţă”, a scris Mihai Găinuşă pe Facebook.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihnea Mihnea
    Dubioasa miscare pentru Radio 21, arunca la gunoi un produs care este in crestere pentru unul care este in cadere libera. Oricum problema ma depaseste cu toate radiourile de genul asta, incearca sa agate pustani dar fac emisiuni pentru taximetristi. #fericiticeisaracicuduhul
  • mile mile
    ei sant foarte buni, dar difuzeaza o muzica ce nu se poate asculta
  • Florin Florin
    De cand a plecat Huidu, umorul din programul lor a devenit curat, fara trivialitati. Ceea ce lipsea de la 21. Multa bafta!
  • reporter reporter
    păcat? păcat că nu realizau nimic bun!
  • ștefan ștefan
    Cînd cei dela 21 lansau proiectul nunta pe Neve Șerban Huidu Și Găinușă ironizau radio 21 acum Mihai Găinușă se reîntoarce la radio 21 interesant.
  • kkozoo kkozoo
    cat de fan eram al carcotasilor,nu ii voi asculta acum la21 lau lasat pe butuci,acum se reintorc pentru bani is niste mercenari.Forever listen Kiss Fm,nu imi plac acuma astia doi de prezinta kisteria matinala sunt falsi ru de tot si au niste teme de emisiune total aiurea zici ca_s pentru retardati acele teme.
  • Victor Victor
    E ca la Pro. Se muta Kiss-ul la 21.
  • gabriel gabriel
    Foarte interesant ce se va intampla cu Vlad Craioveanu. La radio guerrilla desi mai intarziau salariile cel putin nu iti tragea nimeni presul de sub ca sa te dea afara.
    Vlad a facut niste declaratii foarte urate dupa plecarea de la Guerrilla uitand ca acel post de radio i-a platit multi ani un salariu frumos.
  • Mircea Mircea
    Nu o sa mai ascult matinalul de la radio 21.
  • radu radu
    chiar asa... ce se intampla cu 4la 21???
  • geo geo
    Pacat...vor disparea baietii care realizau matinalul la 21...sa nu imi spuneti acum ca ei se vor muta la Kissfm...
  • geo geo
    Ce chestie...vor disparea din peisaj simpaticii baieti care realizau matinalul la 21...sa nu imi spuneti acum ca ei se vor muta la Kissfm...pe acelasi tronson orar...

Trimite un comentariu

sus