Skip to main content

EXCLUSIV. Mutarea anului în radio: Mihai Găinuşă şi echipa lui se mută de la Kiss, la Radio 21

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

MUTARE SPECTACULOASĂ. Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM se mută la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere.

Mihai Găinuşă a confirmat mutarea în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Mihai Găinuşă, pentru Paginademedia.ro:  „Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie şi am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss."

Unul dintre posturile cu ca Gainusa a discutat a fost Pro FM, dar fostul carcotas a optat pentru Radio 21.

"Toată echipa va veni cu mine la Radio 21", a mentionat Mihai Gainusa pentru Paginademedia.ro

Despre cine este vorba?

„Echipa îi mai cuprinde pe Codruţ Kegheş, pe Marina Neagu, pe Dan Marcu, care este producător, şi pe copywriterul Doru Ivanov. Ivanov face şi stand-up comedy pentru Spitalul 9”.

Mihai Găinuşă revine la Radio 21 după peste 10 ani. El a mai lucrat acolo în perioada 2000 - 2003, după care s-a mutat împreună cu Şerban Huidu la proaspătul proiect Kiss FM, dezvoltat la vremea aceea de către Cristian Burci.

Când va începe noua emisiune? 

„La începutul lui septembrie”, a răspuns Găinuşă. „Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea acelaşi nume ca viitoarea emisiune de pe TV şi că toată echipa de la radio va lucra şi la emisiunea de televiziune”, a declarat Găinuşă pentru paginademedia.ro.

UPDATE 17.30. Mihai Găinuşă a anunţat plecarea la Radio 21 şi pe contul său de Facebook. „Multumesc in primul rând ascultătorilor. Si colegilor de la Kiss, alături de care am făcut performanţă”, a scris Mihai Găinuşă pe Facebook.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Toate radiourile de la noi sunt praf, aceleasi piese repetate in bucla. Singurul radio ok. era infopro, dar au avut grija sa-l distruga. Acum ai tunein si asculti live orice artist vrei la un click, la ce-ti mai trebuie radio normal?
  • OCD OCD
    Aia care au fost de dimineata la 21 nu erau ascultati. Slabishti. Era doar o chestiune de timp pana la o asemenea schimbare. Iata ca timpul a sosit.
  • geo geo
    inainte de toare radio 21 Bucuresti fm 100,2 trebuie sa bage bani in sunet. se aude ca draku, varza. un procesor nou, omnia 11 minim. plecarea din tehnic a lui alexn se simte. radio fm cu sunet prost nu ne place.
  • geo geo
    de acord, felicitari pentru adevar, salut
  • offtherecord offtherecord
    Amice, esti pafarist! Guerrilla exista. Dobro si Mihaiu sunt someri pt ca nu mai vrea nimeni sa lucreze cu ei.
  • andrei andrei
    Orlando, Craioveanu si Dinculescu, nu mai sunt pe site. Dinculescu se ocupa de playlist la Radio 21
  • Alin Alin
    Mie imi place matinalul 4la21. Inainte ascultam europafm, dar m-am reprofilat pe 21 ca aveam afinitati. Imi place si Gainusa, dar nu imi place stirea ca Gainusa se duce la 21 in locul 4lei.
    Ce se va intampla cu baietii?
  • Liviu Liviu
    Asta nu e titlu demn de voi, Spectaculos, sxclusiv, nicredibil, senzational, nu au ce cauta aici, decat daca e de ras de cineva.
    Ontopic2: Nu am mai ascultat radio de vreo 7-10 ani, deci putea sa plece si la BBC din partea mea.
  • madalina madalina
    dar pe Ş Huidu, facatorul de radiouri, nu il luați cu domniile voastre?

    sunt putin suparata pe voi pentru ca va trebui sa schimb frecventa de pe kiss pe 21... pe intervalul vostru.

    Succes tutulor, dar va implor luatii cu voi "acasa" si pe Joni si Soci

    mada Focsani
  • roxinoxi roxinoxi
    Traseism, netraseism dar cred ca totul pleaca de la bani si noii patroni greci de la Kiss sint presupun cam "greci" la bani.

    Nu m-ar mira sa-i aud din toamna pe matinalii de pe magic la RRActualitati, pe Hrubaru la RFI, corespondent in Siria, olix si fintzescu la partydul voiculescuFM etc.

    Asteptam si ideile voastre

    What goes around, comes around
  • Unudela21 Unudela21
    Gainusa are 43 de ani.Dezbracatu are 42 . Ce glume ar putea sa faca pentru a "prinde" pustani,tineri etc ? Daca la Kiss aveau o problema de audienta , la 21 ce vor face ? Vor face rebranding in radio41 ? :)
  • catalin catalin
    Glumele lui Gainusa sunt mult mai bune din punct de vedere calitativ decat cele care se fac in media de la noi. A cazut un pic in audiente din cauza stachetei calitative pe care nu a vrut sa o lase mai jos de un anumit nivel. Craio :), Orlando si ceilalti de pe acolo sunt mult inferiori lui Mihai si Codrut. Papagalii de la Zu se pot muta la Acces Direct si Capatos, nivelul lor ala este, trust de kko.
  • mihai mihai
    Pustanii nu mai asculta radioul ca acum 10 ani . Au net , ipoduri,mp3 uri si multe altele cu net in buzunar. Directorii de programe de la radio au ramas blocati in CHR uri . Patronii nu vor sa investeasca in programe de radio ca e foarte ieftin sa difuzezi muzica nonstop cu 2-3 voci placute si gata . De ce sa cheltuie bani cu reporteri , transmisii in direct , echipe de stiri sau talk show etc . Tinerii de acum 10 ani care sint ascultatorii de radio de azi ar asculta si altceva daca nu am fi bombardati pe toate frecventele cu Inna si Pitbul . In lume cu exceptia Frantei (unde NRJ nu e detronat ) CHR urile sint pe locurile 3-4 : in UK pe primul loc e BBC 4 care e news /talk, in Spania e tot un news/talk radio pe primul loc. La NewYork e un AC pe primul loc-LiteFM ,iar la LosAngeles un classic hits . In Canada e un soft AC si in Sidney un talk radio .Pentru ca radioul inseamna "talk" si nu tonomat !. Top 10 radio peste tot in lume unde sint date publice are doar unul sau doua CHR pentru ca tinerii nu mai asculta radioul . Copiii mei nu-l mai asculta .Si nici prietenii lor . Lumea se schimba si noi parem blocati in Huidu,Gainusa ,Zu sau Kiss si altii asemeni lor .
  • gogu gogu
    Radio guerrilla nu mai exista. Dobro si Mihaiu lucreaza acum pt. Ghita.
  • mihai mihai
    Pai acu vreo luna a venit Berghea de la 21 la Kiss :)) Lume mica ...e la fel cu invitatii la Capatos : putini si zgomotosi fara sa faca nimic . Huidu,Gainusa,Buzdugan,Morar,Craioveanu,Dobro ...fac si acum ce faceau acum 20 de ani cand au intrat prima oara in radio. Si se tot muta de la unul la altul pe principiul cine da mai mult . Fara sa incerce sa aduca radioul in lumea de azi . Comozi si smecheri. .Ascultati radiourile din vest sa vedeti diferenta .Si la tv ne-am obisnuit cu Dragusanca si Tonciu sau Guta si Botezatu ,Maruta sau Capatos, dar asta nu inseamna ca e neaparat bine. REFRESH !!!

Trimite un comentariu

sus