Skip to main content

Meciurile din Liga I, disponibile online şi pe mobil. Care sunt preţurile

 

seenow

Publicitate

Liga 1, al cărei sezon debutează astăzi, este disponibilă şi pe platforma de programe Seenow, online şi pe mobil.

Toate meciurile din Liga 1, difuzate pe Look TV şi pe Look Plus prin KOOLNET, sunt disponibil online şi pe mobil în SEENOW.

Din 25 iulie, Liga 1 debutează online cu meciul Concordia Chiajna – Astra Giurgiu, de la ora 18.30. De la ora 21.00 va fi transmisă partida dintre CSU Craiova – Pandurii Tg. Jiu, online, pe mobil sau tabletă.

Meciul etapei este programat sâmbătă, 26 iulie, de la ora 21.00, întâlnirea dintre Rapid şi Steaua fiind primul derby al Ligii 1.

Tipuri de abonamente la lansare
• 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
• 5 euro (fara TVA) / 30 de zile
• 12 euro (fara TVA) / 90 de zile
• 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
• 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

Precizarea Seenow: Ca şi în alte categorii de conţinut Premium, preţurile de vânzare sunt impuse de deţinătorul de drepturi. SEENOW doreşte să-şi asigure abonaţii că face în permanenţă eforturi să ofere conţinut de calitate la preţuri cât mai mici.

Cătălin Clemente, directorul de Marketing al SEENOW: „După ce a susţinut, în premieră, transmisiunile din cadrul Campionatului Mondial din Brazilia, pe portalul TVR+, prin intermediul retelei sale de distributie de continut, SEENOW continuă spectacolul fotbalistic şi vă aduce meciurile din Liga 1, de care vă puteţi bucura acum prin KOOLNET în orice ţară v-aţi afla, pe smartphone, tableta, PC sau Smart TV.”

Citeşte şi:

Liga I debutează astăzi la Look şi Look Plus. Derby-ul etapei, Rapid – Steaua, difuzat sâmbătă. Cum sunt programate meciurile

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oli Oli
    Sa fie moka pentru romanasi ca deh, popor ales. Meltene, de drepturi de autor ai auzit ? Firma respectiva a plătit bani frumosi pentru drepturile de difuzare si bineînțeles, ca orice business de pe planeta asta vrea sa facă si un profit. Ce o fi așa greu de înțeles la noi filozofia asta capitalista nu știu....
  • bahmu bahmu
    Ai nu pe bune...da de siteuri moaka inca nu ati aflat...rog pe cine stie si cunoaste sa puna citeva linkuri bune si sigure...ca sa-si bage maltezii si Seenowul unghia in git...

Trimite un comentariu

sus