Skip to main content

Poftiţi pe la noi, debutul Monei Segall la Antena 1: primul loc la oraşe şi pe comercial, locul doi pe naţional

 
Daniela Crudu Poftiti pe la noi
Daniela Crudu Poftiti pe la noi

Daniela Crudu Poftiti pe la noiMona Segall a debutat oficial în calitate de producător pentru Antena 1. Prima ediţie a emisiunii Poftiţi pe la noi a fost difuzată aseară de Antena 1. Cu ce rezultate?

Publicitate

Emisiunea care îl are ca protagonist pe Nea Mărin, fosta vedetă a Pro TV, a reuşit să poziţioneze postul Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor de la nivel urban şi de pe segmentul comercial. La nivelul întregii ţări, programul produs de Mona Segall a fost pe locul doi, după Pro TV, care difuza filmul Călugăr antiglonţ.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţa programelor difuzate pe intervalul emisiunii "Poftiţi pe la noi".

NAŢIONAL. Prima ediţie a emisiunii Poftiţi pe la noi a fost urmărită de 1.160.000 de telespectatori din întreaga ţară. Această valoare a clasat postul Antena 1 pe locul doi, la o distanţă de doar 62.000 de telespectatori faţă de primul clasat, Pro TV. Pe locul trei s-a clasat Kanal D.

URBAN. În privinţa publicului de la oraşe, emisiunea lui Nea Mărin a fost lider cu o audienţă de 772.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 732.000 de persoane. Kanal D s-a aflat şi în acest clasament tot pe locul trei, cu 471.000 de telespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. Noua emisiune de pe Antena 1 şi-a menţinut prima poziţie şi la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Emisiunea cu Nea Mărin a fost urmărită de 468.000 de telespectatori din targetul comercial. Pe locul doi a fost Pro TV, cu 419.000 de persoane din acest target.

Cu cine s-a bătut cu emisiunea Poftiţi pe la noi

  • Emisiunea Poftiţi pe la noi s-a intersectat cu filmul Călugăr antiglonţ şi Ştirile nopţii, difuzate de Pro TV.
  • Postul Kanal D a difuzat pe intervalul noului show cu Nea Mărin serialul turcesc Feriha şi emisiunea tabloidă WowBiz.
  • Prima TV a avut programată emisiunea culinară Cireaşa de pe tort şi filmul american Răzbunătorul.
  • De remarcat poziţia TVR 1 în clasamentul audienţelor, cu un film cu Louis de Funes, Tatuajul.

Audienţa emisiunii Poftiţi pe la noi, luni, 21 iulie, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.222.000 6,6 16,5
Antena 1 1.160.000 6,3 11,6
Kanal D 923.000 5 12,4
Antena 3 555.000 3 7,5
TVR 1 360.000 1,9 4,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa emisiunii Poftiţi pe la noi, luni, 21 iulie, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 772.000 7,6 18,5
Pro TV 732.000 7,2 17,5
Kanal D 471.000 4,7 11,3
Antena 3 376.000 3,7 9
TVR 1 155.000 1,5 3,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa emisiunii Poftiţi pe la noi, luni 21 iulie, pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 468.000 9,2 26,4
Pro TV 419.000 8,3 23,6
Kanal D 123.000 2,4 7
Acasa TV 77.000 1,5 4,3
TVR 1 54.000 1,1 3,1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Așa este, a fost Călugăr antiglonț. Mulțumim pentru observație.
  • mile mile
    eu m-am uitat la tvr
  • Alin Alin
    "Joc în doi" e in seara asta pe PROTV. Aseara a fost " Călugăr antiglonţ"
  • parerea mea parerea mea
    Pentru ca oamenii care va citesc sa stie care a fost cel mai urmarit film/program, ar trebui sa dati audienta pe interval de intersesctie.
    Este un repros pe care il primiti permanent si el este absolut indreptatit.
    Cel mai recent este cazul "splash"/filmul pro: Pro Tv a spus ca filmul a fost lider pe toate categoriile de audienta (si a avut dreptate), iar Intact a spus ca emisiunea lui a fost lider (de asemenea afirmatie corecta, cu mentiunea ca nu stiu daca au specificat segmentul pe care a fost lider).
    Este o practica frecventa a departamentelor de marketing sa anunte doar ce "da bine" pentru propriul angajator, de aceea rolul vostru este de a ne arata realitatea.
  • Dan Dan
    M-am uitat din curiozitate ca sa fac o comparatie intre Segall la pro si Segall la antena. Clar, nu a parut la fel de profi ca emisiunile de pe Pro. Ma rog, a avut un oarecare feel al fostelor emisiuni de pe pro tv. Doar ca a lasat de dorit calitatea imaginii, montajului si soundtrack-ului (melodiile parca erau luate din Tom si Jerry, wtf) Si grafica e putin mai uratica. Partea cu deghizatul a fost destul de penibila si evident regizata. In rest e un show destul de distractiv, daca nu ai nimic mai important de facut sau daca nu te simti vinovat de faptul ca te uiti la o pitipoanca platita sa isi arate fundul la tv pe bani incercand sa dea cu matura xD S-a simtit ca ma uitam la Antena 1 si nu la Pro TV.
    Concluzia? Nu cred ca Mona Segall era neaparat motivul pentru care emisiunile de pe pro pareau profi. Poate chiar puteau sa iasa mai bine daca nu le avea Mona Segall pe mana. Daca puneati sigla Pro TV peste Poftili pe la noi mi s-ar fi parut ca a venit sfarsitul lumii, atat de slaba mi s-ar fi parut. Dar fiind pe Antena nu pot sa fiu asa de drastic, a fost un efort bun. Abia astept masterchef si vocea in toamna, sa compar cu Dancing with the stars sau ce o produce Mona Segall, sa vad daca exista viata si dupa curatenie in Pro TV :))
  • nelu nelu
    o sa vina acum postacu PROsTV - ist, sExpertul, si o sa zica : Nationalul conteaza

    eu ma uit la canalul numit NET

Trimite un comentariu

sus