Skip to main content

Pro TV i-a ales pe noii juraţi de la MasterChef. Nume surpriză

 
Juriu MasterChef
Juriu MasterChef

Juriu MasterChef„MasterChef” revine în toamnă cu un nou sezon, ce se bucură de prezenţa unui nou juriu.

Publicitate

Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

"Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară", se arată într-un comunicat al Pro TV.

Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă.  Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinţii, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea.

Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale şi naţionale. În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper”, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) şi din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială “Farfurii curate”, care promovează alimentaţia sănătoasă în grădiniţele din Cluj-Napoca.

Florin Scripcă face parte din celebra echipa Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

CONTEXT. Reamintim că foştii juraţi de la Master Chef, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, s-a alăturat postului Antena 1 pentru a realiza din toamnă un nou show culinar - Hell's Kitchen, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • madalin madalin
    abia astept sa-l vad pe foa :D
  • Carry Must Carry Must
    Adi Hadean e un nume in Cluj .
  • andreina andreina
    ăl mai inalt zici ca-i ala din reclama de la sentimente.ro :))
  • Tibanu Tibanu
    Suna interesant! Sa-i vedem la treaba. :)
  • Alin Alin
    @dan
    si io sunt multumit de schimbarile din Pro
  • gigi gigi
    In afara de tipul mai tanar, pare interesant mixul. O cunoascatoare de mancare italiana, un pasionat de mancare romaneasca. Parca ma plictisisem de aceeasi idee cu mancare frantuzeasca. Sper sa nu mai arunce pe jos farfuriile sau sa scuipe. Poti sa fii dur si fara sa fii nesimtit.
  • mile mile
    nu o sa ma uit la nici un show culinar , asa ca mi-e indiferent cine sunt injutatii
  • dan dan
    e o gluma
  • geo geo
    Patrizia Paglieri nu prea are nicio treaba cu gatitul...poate parintii ei...va fi folosita, probabil, doar sa deguste mincarurile...in rest, nu am mari asteptari de la necunoscuta asta. Apropo, cind se reia emisiunea, la toamna, la iarna sau in primavara?
  • usccs usccs
    mi-e greu sa o vad pe tanara din imagine in rol de dura. poate doar imbracata in piele si cu un bici, mergand printre bucatari si altoindu-i cand gresesc reteta :)
  • usccs usccs
    amice, fiecare piata are particularitatile ei. sa pui trei sefi la hells kitchen, nu ii o prostie, atata timp cat detinatorul licentei a fost de acord. din contra, data fiind notorietatea celor trei, dobandita in perioada protv, poate fi o garantie a succesului.
  • ci ciong ci ciong
    cati si cate stele michelin au?
  • Dan Dan
    arata fresh si sigur vor fi mult mai simpatici :D sper mult de tot sa fie show-ul mult mai bun ca pana acum ^_^ nici pe cei trei chefi care au plecat la antena nu ii cunosteau prea multi inainte de masterchef si emisiunea a avut succes, cu ei 3 de ce n-ar avea? :D
    nemultumitii ce ar fi vrut? niste clone ale celor de pana acum? ati vazut doar o poza cu ei si ati si inceput sa va plangeti :))
    eu sunt fericit de schimbarile de la pro tv :D
  • alex alex
    De ce crezi ca-i gluma .
    Numai la Antenuta ta 1 se putea face o asemenea prostie unde la formatul Hell"s Kitchen sunt pui 3 bucatari
  • mile mile
    asta-i gluma

Trimite un comentariu

sus