Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, către reporterul Cristi Vasilcoiu: „Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine”

 
mircea badea_cristi vasilcoiu
mircea badea_cristi vasilcoiu

mircea badea_cristi vasilcoiu

Publicitate

„Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine?! Mi-e scârbă de tine şi de Udrea care te plăteşte”, i-a spus Mircea Badea lui Cristi Vasilcoiu, jurnalist la B1 TV, aflat astăzi la Curtea de Apel unde se judecă un nou termen în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, după ce Badea a ieşit din sala de judecată, în care se afla Dan Voiculescu. Realizatorul emisiunii În gura presei a dat câteva declaraţii Antenei 3, după care a plecat. Cristi Vasilcoiu, de la B1 TV, l-a urmărit pentru a-i adresa câteva întrebări, însă Badea a refuzat să răspundă. Întrebat de ce nu vrea să discute cu reporterul B1 TV, realizatorul Antenei 3 s-a întors spre Vasilcoiu şi i-a spus: „Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine?! Mi-e scârbă de tine şi de Udrea care te plăteşte”.

Reamintim că astăzi are loc un nou termen în dosarul în care Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • shjf shjf
    trebuie desfintate cele 2 posturi tv, b1 si antena 3, sant aceeasi cloaca in tabere diferite
  • mihai mihai
    Mircea Badea e un tip care merge la sala ziua si o face pe jurnalistul noaptea . Limbajul lui de pe facebook este peste media marlaniei.Probabil il lasa mostenire copilului .
  • tbancu tbancu
    bani cinstiti laB1 :)) gluma zilei
  • ion ion
    mascarici de doi bani.. Nu stiu dupa ce il bagati in seama..
  • dan dan
    Adevarul este ca Mircea nu se da virgina iar intre o replica acida si o insulta e o mare diferenta pt ca in acest caz Mircea si-a exprimat o stare fata de o persoana, nu i-a spus ca bou, tampit, nu l-a trimis la "origini". In alta ordine de idei, ca ne place sau nu, Mircea are realizari notabile (ca audiente) indiferent ca facea matinal la Tele 7 abc sau late night show la A1, realizari care din pacate pt noi telespectatorii tv nu le prea intalnim la multi oameni ce apar pe sticla. Pana la urma succesul uni om de tv il dau audientele si foarte putini sunt cei care reusesc sa ramana in atentie in clipa cand parasesc un anumit format tv care l-au consacrat (Andreea Marin, Lucian Mandruta, Teo, Cristi Tabara, Mircea Radu etc)
  • Mm Mm
    Unii cred si ca Vasilcoiu e "jurnalist" si chiar coleg cu Badea!Cum sa fie colegi angajatii lui Voiculescu cu cei a lui Udrea?In plus Vasilcoiu toarna mizerii impotriva trustului la care lucreaza Badea si scrie de ani de zile mizerii despre el,iar astia se oripileaza ca nu i-a raspuns frumos.Eu il trimiteam direct la origini,cu tot cu camera B1 de fata. :D
  • DUMANESCU DUMANESCU
    "Voi credeti ca b1 e post de televiziune? Sarmanilor."
    Foarte buna. Totu-i propaganda.
  • Mm Mm
    Despre Vasilcoiu a scris Badea ceva "urari" acum cateva zile,daca umbla azi dupa el ca sa caute o injuratura ceva ... pacat ca nu a primit.Treaba era cu intentie,se stie ca Badea nu il suporta dar el alerga dupa Badea cu intrebari stupide asteptand sa iasa circ.Cat despre pupincurism .... sa nu vorbim despre funie in casa B1. :D
  • costea costea
    voi credeti ca b1 e post de televiziune? sarmanilor
  • costea costea
    voi credeti ca b1 e post de televiziune? sarmanilor
  • ion din balon ion din balon
    Cel mai amuzant e cand un grobian absolut ajunge sa vorbeasca de onoare si deontologie :)))
  • dan dan
    frate asta o ia razna din ce in ce mai mult. Mm ai dreptate cand spui ca nu trebuie sa raspunzi neaparat dar macar poti sa te comporti civilizat. Chiar daca reporterul lucreaza la B1. E dreptul tau sa nu iti placa un post, din varii motive dar e si dreptul celuilalt sa fie respectat
  • Liviu Liviu
    Si daca a fost la Realitatea ce e cu asta ? E cumva un certificat de buna purtare sau ce ? Omul ala e versiunea mai tanara a lui Cartianu (un tractorist cu dificulati in exprimare , un taran ).
  • raspuns raspuns
    unul cu mai multa minte si demnitate decat pupincuristul badea.
    Trebuia sa spuna ca nu vrea sa raspunda si sa-si pastreze comentariile cretinoide pentru emisiunea lui.
    Aici este vorba despre respectul pentru un coleg de breasla. desi acel reporter castiga o paine in mod cinstit, nu dand limbi in dosul varanului.
  • geo geo
    Si noua ne este scirba de acest personaj prea bagat in seama si de toti fanii lui care ii accepta iesirile mitocanesti de 2 bani...

Trimite un comentariu

sus