Skip to main content

UPC a introdus Digi24 în grilă, după ce a fost obligat de instanţă

 
Digi 24 UPC
Digi 24 UPC

Digi 24 UPC

Publicitate

Postul de ştiri Digi24, deţinut de RCS&RDS, a intrat de astăzi pe reţeaua de cablu a UPC. Decizia vine după ce instanţa a obligat compania de cablu să introducă în grila de programe postul de ştiri, devenit obligatoriu la retransmisie.

Televiziunea se află pe canalul numărul 809 a la UPC, la „capătul grilei” în timp ce celelalte posturi de ştiri sunt pe canalele 402, 403.

Intrarea Digi24 în grila UPC vine la şase luni după ce televiziunea de ştiri a devenit obligatorie la retransmisie.

Postul de ştiri al RCS a intrat în lista must carry în luna februarie a acestui an, pe poziţia a 13-a. Cu toate acestea, marii cablişti au refuzat introducerea acestuia în grilă, pe motiv că nu este corect din punct de vedere concurenţial ca un post al unei companii de cablu concurente să devină obligatoriu la retransmisie.

În această situaţie, RCS&RDS a acţionat în judecată Romtelecom, UPC, NextGen şi Digital Cable System. Instanţele au emis atunci ordonanţe preşedinţiale – hotărâri judecătoreşti care conţin măsuri cu caracter de urgenţă prin care furnizorii de cablu au fost obligaţi să retransmită postul de televiziune Digi24 în regim must carry.

Informaţia legată de intrarea Digi24 în grila UPC ne-a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • banatan de pusta banatan de pusta
    nu-I in ordine,il puteau pune linga celelalte cu este si grila RCS,cu exceptia CNN care e in spate undeva. ce sa-i faci nu poti sa te astepti ca tugulanul sa fie curios de un canal de stiri in engleza. este o alternative de canal de stiri dupa parerea mea. si totusi mult hulita Antena 1 pe cablu RCS e in fata alaturi de Pro si kanalD. nu poti multumi pe toti.
  • geo geo
    Eu zic ca interesul abonatului ar trebui sa primeze. Atunci cind pui un post pe canalul 809 iti bati joc de proprii abonati...si asta nu mi se pare in ordine.
  • Karl Karl
    Sa bage si RDS Look-ul.
  • Nasu Nasu
    RDS-ul are destul de multe pile. Pe ei inca nu-i intreaba nimeni de sanatate. Usor usor insa le bate si lor DNA-ul la usa. Deja sunt anchetati in vreo doua dosare.
  • Nasu Nasu
    RDS inca mai are ceva influenta. In schimb toti cablistii le-au facut aceeasi schema au pus Digi la mama naibi. Asa patesti cand te crezi mai destept decat toti. Ceilalti se unesc impotriva ta.
  • Pandele Pandele
    In schimb , jegosii de la RCS RDS nu introduc in grila lor canalele din lista must Carry. Iar inutili de la CNA nu vad asta , ci obliga la introducerea in grila a postului MOLDOVA 1.
  • and and
    Canal stiri :))))))))
  • andy andy
    a intrat si pe analogic?

Trimite un comentariu

sus