Skip to main content

VIDEO. Digi 24 se prezintă drept liderul televiziunilor de ştiri, dar pe baza unor studii proprii, nu a măsurătorilor oficiale

 
digi24 (2)
digi24 (2)

digi24 (2)

Publicitate

Postul Digi24 s-a autoproclamat lider al televiziunilor de ştiri în ziua alegerilor prezidenţiale. Televiziunea de ştiri a RCS&RDS a difuzat luni seară o ştire prin care anunţa că a condus audienţele, depăşind toate posturile de ştiri.

De unde erau cifrele?

Sursa cifrelor nu a fost măsurătorul oficial ARMA - Kantar Media, recunoscut de întreaga piaţă TV şi de publicitate, ci măsurători RCS&RDS. Postul a prezentat cote de piaţă pe anumite tronsoane orare, dar şi pe întreaga zi de duminică, potrivit aceloraşi măsurători proprii.

Şi pe întreaga zi de duminică postul s-a prezentat drept liderul posturilor de ştiri, aproape la egalitate cu Antena 3.

Deşi este în studiile de audienţă ARMA, Digi 24 nu a prezentat cifrele după care se ghidează întreaga piaţă şi în care avea o altă poziţie în clasament.

Cum s-a văzut postul în măsurătorile oficiale.

Potrivit datelor de audienţă măsurate de Kantar Media, Digi 24 a avut altă poziţie în clasamentul ratingurilor din ziua alegerilor. Potrivit datelor prezentate de paginademedia.ro, la ora 21.00, în momentul în care televiziunile au prezentat exit-poll-urile, Digi24 se situa pe locul 10 în topul televiziunilor, la nivel naţional, cu o medie de 216.000. La oraşe, televiziunea de ştiri a fost pe şapte, cu o medie de 204.000 de telespectatori.

În continuare, ştirea difuzată de Digi24:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Digi24 nu este televiziunea companiei RDS-RCS? Banuiesc ca fiind distribuitor de servicii de televiziune le este usor sa afle cati abonati s-au uitat la ei facand o statistica rudimentara de monitorizare a abonatilor pe ce posturi s-au uitat si cand. Cat despre varsta si studii... sa nu uitam ca fiecare abonat TV are copie a buletinului si cateva date personale pe contractul cu firma distribuitoare de cablu... Asta cred eu.
  • Mariana Mariana
    De la 0,15 puncte de reating la locul intai nu e decat un pas. Daca se refera doar pe publicul maghiar care s-a uitat la stiri, probabil ca sunt pe locul întai. Digi 24 nu va fi pe locul unu nici de acum intr-o suta de ani. Cu celebrul Oprea, care se baga in politica editoriala si cu Teszari la carma, vor fi mereu la coada clasamentului televiziunilor de stiri din România.
  • andrei andrei
    Mare dreptate ai Liviu.
  • Liviu Liviu
    Nu vreau sa le iau partea, ca nu e frumos sa dai astfel de studiu, dar si eu m-am uitat tot la ei, si intodeauna cand trebuie sa vezi o stire prezentata cat mai obiectiv, este cea mai bune optiune.
    Pentru alegatorii Ponta, in schimb, exista Antena3
  • Costin Costin
    Pe bune, chiar atat de penibili sa fie astia de la Digi? :)
    Asa ceva n-am mai vazut. Baietii astia se lauda ca Vadim ca sunt pe primul loc.
    Vai de capul lor de terminati.

Trimite un comentariu

sus