Skip to main content

Vibe FM va deveni un post cu muzică „soft gold”

 
radio
radio

Foto: GazetadeCluj.ro
Foto: GazetadeCluj.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea Radio XXI SRL, societatea care operează licenţele Vibe FM, de a schimba tematica postului din dance în „soft gold” (muzică veche). „Ca să aveţi o imagine, trebuie să vă gândiţi la o combinaţie între Romantic FM şi Magic FM”, a declarat în faţa membrilor CNA Sorin Dragomir, reprezentant al postului.

Postul Vibe FM va rămâne în varianta dance, aşa cum este acum, numai în online, potrivit lui Sorin Dragomir. Reprezentantul postului nu a menţionat data la care se va face această trecere.

Solicitarea a fost aprobată cu unanimitate de voturi. Vibe FM  are şapte licenţe - una prin satelit, în Bucureşti, şi staţii locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea.

Radio XXI SRL are drept acţionari Corsum Invest Cehia - 80% şi Lagardere Active Radio International (20%). Corsum Invest este deţinut de Adam Blecha.

Societatea deţine 9 licenţe - 2 pentru Radio 21 (satelit şi reţea naţională), şapte pentru Vibe FM (satelit în Bucureşti şi staţii locale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Oneşti, Tulcea, Zimnicea)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Doar Vibe FM si Gold FM mai ascultam dupa ce a disparut Guerrilla din FM... Acum mai raman doar cu Gold, cat o mai exista si asta. In rest, ce sa asculti? Rock FM, aceleasi 20 de piese puse pe repeat. Europa FM, Magic FM, la fel. Kiss, ZU, Pro FM au muzica de c***t. In curand raman cu mp3-ul...
  • gaby gaby
    Era de așteptat o asemenea mișcare, in condițiile in care in ultimele trei patru luni au tras playlistul pe linie moarta, cu muzica pe care am auzit-o toată vara trecuta(tinush, workstrom, moochers, compuphonic etc). Ma așteptam la o relansare a postului dar din păcate amatorii de la cârma au decis altceva. Păcat, vibe avea un play-list cat de cat strong si cel mai bun sunet din fmul bucureștean. Avea si unele lipsuri(tranceul marginalizat) insa per ansamblu un radio ok. Curios e ca nu mai apare in audiente
  • Gabi Gabi
    esti pamant de flori!! go back to 80's
  • Eduard Eduard
    Se pregatesc sa mai distruga o nisa de dragul banilor ? Undeva acolo sus e o lipsa crasa de viziune!
  • gargaune eclectic gargaune eclectic
    Acest foarte lung sir de decizii proaste la Radio 21 (si Vibe) vor baga in feliment compania. Un management format dintr-o combinatie proasta de francezi care nu pricep piata din Romania si nu respecta angajatul roman (vezi cazl Caludiu Roman sau cazul Vlad Craioveanu) si romani slab pregatiti care pupa fundul de francez si ia decizii disparate ca sa se mai mentina la condudere inca un sezon. TRIST!
  • catalin catalin
    la muzic apromovata de vibe fm nu ai acces de oriunde. in schimb playlistul europa fm intr-o saptamana l-am pus intr-un folder in calculator si il bag in winamp :))) niste cacanari. ahtiati dupa avere pe spatele unor ascultatori limitati. dar nu e tragedie sunt destule posturi online din afara ce ne ofera calitate.
  • catalin catalin
    bataie de joc. nu era suficient magic fm sau romantic fm pentru categoria de "nostalgici" ? dc nu respecta nimeni si publicul care asculta muzica dance deep trance etc? sa le fie rusine. sa ma kk in magic fm-ul lor cu cateva zeci de piese repetate la nesfarsit.
    radio deea a patit la fel. suntem 90 un popor de manelisti si de retardati. ni se ofera ceea ce cere majoritatea. adica ceva in genul videoclipul lui wilkinson - afterglow.... 1966 de orgasme si un vibrator. asta e nivelul nostru de cultura. asta meritam. pacat .....mare pacat vibe fm
  • mirela mirela
    cel mai des in masina ascultam vibe, acum o sa raman doar cu muzica de pe usb :)
  • Toma Toma
    If it's too loud, you're too old. Acoperea o nisa, satisfacea o generatie care a crescut cu muzica asta. Ciudat.
  • vasile vasile
    Miau. E panica la Sema? S-a stricat Selectorul? Ar merge un spa.
  • andrei andrei
    P.S. A fost o perioada cand VibeFm chiar era destul de puternic si puteau sa il transforme intr-un Radio 21 pe frecventele 21, dar ei au tras sus si tare cu 21 si uite unde au ajuns.
  • andrei andrei
    Astia sunt dementi rau de tot. Oare ce fumeaza? Ei acum cred ca sunt in extaz ca a crescut putin EuropaFM si gata se cred cei mai tari. Pai pentru Vibe, Gold si MusicFm si Rockfm mai ascultam radio. Mai bine ar baga VibeFm pe frecventele Radio 21. Nu cred ca se gandeste bunica sau bunicul ca pe VibeFm se va asculta ABBA.
  • Petre Tutea Petre Tutea
    Si domnu' Vlad Craioveanu ce o sa faca? O sa faca matinal cu Corina Chiriac si cu ABBA? That's gotta hurt...
    Se vede ca aia de tin fraiele companiei mama nu au nici o treaba cu radioul. Radioul din tara noastra (asa cum il stim acum) se va ingropa singur, cu mana lui. Cum sa mai asculti vr-un post daca ei te forteaza sa nu asculti? Cititi acest comentariu peste 4 ani, nu mai mult si o sa vedeti ca am avut dreptate.
  • iulia1 iulia1
    Ce poti asculta la Vibe Fm nu stiu. Muzica de zdrong-zdrong, buum buum... Muzica adevarata e cea cu instrumente nu cu tastatura.
  • Boggy Boggy
    George, daca Vibe si One erau ascultate asa de tare aveau audiente si implicit reclame. S-ar putea ca previziunile tale sumbre sa se adevereasca si cu Dance FM.

    One FM a revenit in FM pentru cei care au receptoare HD Radio. Poate cu timpul vor adera si celalte trusturi la noua tehnologie.

Trimite un comentariu

sus