Skip to main content

Dan Negru, despre noua emisiune de la Pro TV: „Pentru mine e de neînţeles de ce Pro renunţă la publicul fidel de filme americane pe care şi l-a crescut 20 de ani”

 
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011
dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011

dan negru_ copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130514_Next Star3 Finala_0011
Dan Negru - copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

Dan Negru, realizatorul unor emisiuni precum NextStar şi Te pui cu blondele? la Antena 1, comentează decizia „istorică” a Pro TV de a-şi reconfigura grila de programe, difuzând în fiecare seară, de luni până duminică, producţia Sunt celebru, scoate-mă de-aici, care debutează astăzi.

„Pentru mine e de neînţeles de ce Pro renunţă la publicul fidel de filme americane pe care şi l-a crescut 20 de ani”, a scris Negru pe pagina sa de Facebook. „E prima dată în istorie când o televiziune îşi reconfigurează total prime-time-ul oferind la schimb un gen de program-reality-cu obişnuinţă de difuzare pe Kanal D sau Prima TV (Rataciti in Panama,Big Brother…)”, a mai adăugat Dan Negru.

Pro TV lansează începând de astăzi, timp de 21 de zile, emisiunea Sunt celebru, scaote-mă de-aici, filmată în Africa de Sud. În toată această perioadă, 12 vedete vor trece prin situaţii extreme. Emisiunea va fi difuzată în direct în fiecare zi de luni până duminică, de la 20.30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sanda sanda
    Chiar ma intrebam de ce nu mai e nimic in ultimele zile cu si despre Dan Negru. Uite ca acum s-a trezit si comentator media si Pagina de Media il preia.
  • zapp zapp
    acea postare de mai sus a lui paul pop este una tipica armatei de postaci din marea gradina a antenelor.verificati-l pe facebook
  • Florin Florin
    Sunt celebru este un format special care timp de 3 saptamani cam asta cere. Protv oricum nu se mai axa pe filme in prime time decat in week-end. Va fi de vazut cum va performa si ce loc va avea in grila Ferma celebritatilor. Abia atunci se va putea discuta despre asta.

Trimite un comentariu

sus