Skip to main content

11 MAI. „Atlasul frumusetii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, in emisiunea lui Oprah Winfrey

 
oprah - oprahcom
oprah - oprahcom

VEDETĂ PESTE HOTARE. Proiectul „Atlasul Frumusetii", realizat de romanca Mihaela Noroc, a fost prezentat telespectatorilor americani in emisiunea "Super Soul Sunday", din 3 mai, moderata de celebra realizatoare americana Oprah Winfrey, scrie DailyBusiness.ro.

Publicitate

https://youtu.be/znRNkNNHe3o

„Fotografa romana Mihaela Noroc calatoreste prin lume fotografiind mii de femei. Ea il numeste 'Atlasul frumusetii'. Fiecare femeie, spune ea, reprezinta diversitatea, o autenticitate a ceea ce inseamna frumusete in orice cultura. Fotografierea unei femei in ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate si seninatate despre care ea spune ca este esenţa frumuseţii feminine", a spus Oprah prezentand proiectul.


"Atlasul frumusetii", proiectul fotografei Mihaela Noroc, in emisiunea lui Oprah Winfrey

EFECTUL MOBILE. Mobile-ul va schimba complet industria si lumea in care traim, iar urmatorii ani vor transforma totul intr-un mediu complet automatizat, cel putin aceasta este viziunea lui Orlando Nicoara, unul dintre cei doi fondatori ai hub-ului WeLoveDigital.ro, scrie Wall-Street.ro.

„Mobile-ul va schimba complet industria IT in urmatorii ani. Putem sa vorbim de 3 sau de 5 ani, insa pana atunci totul va fi complet automatizat. In piata totul se schimba intr-un ritm foarte alert, se ard etape si se investeste masiv. In India, de exemplu, penetrarea mobile-ului este mult mai mare decat cea a Internetului. (...) In Romania lucrurile se intampla intr-un ritm ceva mai lent. Mobile-ul este acum la nivelul la care era Internetul in Romania in anii 2000. Internetul a dovedit ca este un mediu in care se pot face bani, iar lumea este foarte de interesata de ceea ce va urma, in special dupa introducerea smartphone-ului”, a declarat Orlando Nicoara, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.
Orlando Nicoara: Mobile-ul va schimba complet industria IT. Facebook ameninta Google, iar viitorul este legat mai ales de calitatea continutului

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus