Skip to main content

Vorbeşte lumea înainte de Măruţă: Nadine, Vica şi alţi doi prezentatori

 
Nadine foto
Nadine foto

Emisiunea Vorbeşte lumea, de pe Pro TV, va avea patru personaje principale şi va fi difuzată de Pro TV în intervalul orar dinaintea lui Măruţă.

Publicitate

Programul va începe de la ora 15.00 şi va avea patru protagonişti.

Cine sunt gazdele emisiunii?

Culisele evenimentelor mondene vor fi dezbătute de patru vedete: Răzvan Fodor (prezentatorul de la MasterChef), Vica Blochina (prezentă recent la Ferma Vedetelor), Sore şi Nadine, care revine pe TV după câţiva ani de pauză.

Vorbeşte lumea va fi în grila Pro TV în câteva săptămâni, spre mijlocul lunii iulie.

Formatul?

“Emisiunea le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, dar şi informaţii despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăţi despre vedetele preferate, sfaturi şi trucuri pentru reţete delicioase şi sănătoase şi cele mai bune tratamente de înfrumuseţare”, spun oficialii postului.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Nu cred ca o sa reuseasca sa faca audienta. Sunt deja prea multe emisiuni cu barfe si cancanuri si mult prea putine "vedete".
  • Expertul, Expertul,
    E bine ca se incearca! Emisiunea Ce spun romanii, prezentata de Cabral, va fi difuzata de la 18.00, dupa ce Catalin maruta va pleca in vacanta. Foarte probabil! Super Trip va fi difuzat zilnic dupa Las Fierbinti. Vine Cheful revine in aceasta vara cu noi episoade. Antena 1 va difuza in curand,in prime time serialul turcesc Prizoniera Dragostei.
  • Dan Dan
    Macar anul asta incearca sa acopere sezonul estival cu niste emisiuni, nu par foarte atragatoare ce-i drept, dar sa vedem, poate vor avea succes.
  • Florin Florin
    asta ar trebui sa fie sarcina principala a Protv : sa diversifice programul din timpul zilei, unde nu sta prea bine la audienta. Antena 1 se bate mai mult cu Kanal D pana in 17 decat cu Protv.

Trimite un comentariu

sus