Skip to main content

SÂMBĂTĂ. Vacanţa Mare revine diseară pe Kanal D cu un sezon nou, după o pauză de câţiva ani. Se bate cu finala de la Mireasă pentru fiul meu

 
Vacanta Mare sezon nou
Vacanta Mare sezon nou

Vacanţa Mare se întoarce cu un sezon nou la Kanal D, în această seară.

Publicitate

Primul episod al noului sezon va fi difuzat de postul turcesc de la ora 21.30, cu titlul Leana s-a întors. Vacanţa Mare va fi difuzat pe Kanal D în fiecare sâmbătă seara.

Kanal D a difuzat şi în acest an sezoane mai vechi cu trupa de umor, împachetate sub numele Noră pentru Leana.

În luna mai, de exemplu, media de audienţă a reluărilor Noră pentru Leana, în mediul urban, a fost de aproape 300.000 de telespectatori pe minut (cifră de nivelul audienţelor WowBiz în acea lună). Şi în iunie, reluările cu Vacanţa Mare au avut aceeaşi audienţă.

Antena 1, finala show-ului Mireasă pentru fiul meu

Tot în această seară, Antena 1 difuzează finala show-ului maraton Mireasă pentru fiul meu. Finala va fi pe post de la ora 20.30 şi va fi precedată şi de alte ediţii în timpul zilei.

De la ora 17.00 până la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate pregătirile pentru finală.

Reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu” se află la finalul celui de-al patrulea sezon. Show-ul face o pauză de doar câteva zile. Sâmbăta viitoare, pe 5 septembrie, de la ora 20.30, debutează cel de-al cincilea sezon.

Gustul răzbunării pe Pro TV

Vacanţa Mare şi Mireasă pentru fiul meu se vor bate cu un film. Pro TV are programat în această seară producţia Gustul răzbunării, un film de acţiune din 2013, cu Colin Farell şi Noomi Rapace.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus